tv upřímnou soustrast ![]()
Přiznání
tv upřímnou soustrast![]()
tv
upřímnou soustrast
tv ach jo ![]()
Úprimnú sústrasť
tv drzte se. ![]()
tv upřímnou soustrast. ![]()
tv
uprimnou soustrast
Všem vám děkuju.![]()
tv
Uz je mu dobre, mas pravdu, clovek nikomu nepreje dlouhe trapeni, zvlast nejblizsimu.
tv až takhle rychle... upřímnou soustrast ![]()
Přijmi prosím upřímnou soustrast a celé rodině preji hodně síly a zvlášť mamince do nové životní situace. Držte se!
Díky vsem![]()
Padá a padá

Nový sneh je taká krása ! U nás napadli iba asi 2- 3 cm ,ale aj tak som, idúc večer z divadla mala zrazu takú nadopozemsky kľudnú , až povznesenú náladu, vôbec sa mi domov nechcelo . Odprevadila som kamarátku domov a chvíľu som ešte len tak bloumala ulicami pozerala som sa a na nič nemyslela .
Tak Bettytaká idylická fotka
Tiež mám sneh rada, ale dnes teda to hodne komplikovalo cestu do práce.
Jedna cesta neprejazdná, druhou do prudkého kopca som nevyšla, tretía nebola vôbec prehrnuta, tak som musela nakoniec počkať až odstránia prekážku ![]()

Janulik03 Tak já jenom za oknem.
Janulik03 u nás je to dobrý. Je nad nulou, takže silnice čisté, ale na bobování ještě vydrželo
Ale odpoledne už to bude asi pryč ![]()
Taky máte v životě kamarády, kteří si neustále ku..í vztahy, opakují stejné chyby a pořád dokola se diví? Já mám tři takové, dvě ženy a jednoho muže. Všechny znám přes 40 let a pořád je to stejný. Jedné z těch dam jsem řekla, proč se mě ptá na radu, když jí dokola 42 let opakuji to samé. A taky že kdyby mi za každou odpověď dala cihlu, mám dvě vily.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje