999 Bohužel přesně s tímhle jsem měla zkušenost minulý rok, bylo to velice vyčerpávající. Někdo si tu hubu musí rozbít hodně fatálně, jakože fakt fatálně. Bylo to vyčerpávající. My jsme si vždycky řekli, tak ted se sebere, to bylo blbý...ale ne, ne ne. Bohužel 40 let ani nejsem na světě, ale obávám se, že to jednou budu datovat takhle jako ty. Nejlepší vždycky bylo "a jak to, že tohle všechno víš?". No protože nejsem blbá. Člověk nemusí být ani moc chytrej, stačí nebejt uplně blbej.
Přiznání
Posloucham ted v praci na spotify mix z pocatku nultych let a jsem zpet na zakladce. Akorat narozdi od doby na zakladce tem textum ted rozumim a strasne se bavim ![]()
Kdybych tenkrat vedela, co jsem to poslouchala ![]()
Karja tu je tiež plus, ale vyzerá to na ďalší sneh do rána, tak uvidíme. Tu v meste je to skoro preč, u nás sa nič nezmenilo, tam sa to drží, len tu cestu nech už upravia
999odišla od alkoholika a násilníka, vzala si abstinenta a teraz pije prvú ligu, takže asi to vycítia.
Nepomôže žiadna rada, ani sa nesnažím, len som tu.
Je to náročné ale inak to niekedy nejde
tv úprimnú sústrasť ![]()
999 Já jsem jedné takové na otázku co bych jako dělala na jejím místě odpověděla, že bych se na jejím místě nikdy neocitla, protože pokud si pamatuje, pokaždé v minulosti, když mě žádala o radu, udělala presně opak toho, co jsem jí poradila. :-)
Garfie To je úplně přesný.
999 kamarádi jsou ok, ale když to máš v blízké rodině, to je "fičák"
nikomu to nepřeji.
Člověk nemusí být ani moc chytrej, stačí nebejt uplně blbej.
Tohle je citat roku ![]()
A je to teda pravda!
Marielle To chápu :-(
Přiznávám, že mi tady chybí @Dadoo !
Čtu si článek o Saudkovi a pobavila mě jeho kuchyně. Stejnou jsme měli asi před 50 lety. Jmenovala se Alpina. U něj určitě taky 70. léta.

Tak Betty nevypadá, že by se tam moc vařilo ![]()
Tabea Já nesnesu takhle zabordelený pracovní plochy . Totální chaos .
Však ta fotka bude už (dle stavu dotyčného) taky pár desítek let stará.
999 děkuji
999 jedeme další kolo :(. A to nevymyslíš. Kde ti lidi mají na to čas?!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“