Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Online Tabea
7743 příspěvků moje polička 26. února 2026 08:57

Mermaid hele, napřed to tak 2 týdny bylo a bylo to taky drama. Kuchyně je zavřená už měsíc. 
Ale defakto mi z toho vyšlo, že reptají ti stejní, co reptají ke každýmu jinýmu tématu. Ti, co jsou jindy v pohodě, jsou v pohodě i teď. 

Offline Potrefenáhusa
38381 příspěvků moje polička 26. února 2026 09:04

Evaeva cedule na dveřích mi přijde ještě mnohem horší než nástěnka. Taky si to fotim, když si všimnu 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. února 2026 09:25

Potrefenáhusa já okolo nástěnky vůbec nechodím. Je tam jen program celé školky, ne informace té konkrétní třídy. Okolo těch dveří musím projít, něco bývá i na vchodových, kde čekám, než mně pustí. Nástěnka by byla moje smrt. Líbila by se mi ta apka, ale ten Wa funguje dobře.

Online notna
9173 příspěvků moje polička 26. února 2026 10:33

Zuzuli Evaeva Jestli se nepletu, letfenixa řeší problém, že zaměstnanec odmítá číst pracovní instrukce z tabule, která se na pracovišti k tomu využívá. To si myslím, že je něco jiného než info k rodičům.

Offline Karja
43928 příspěvků moje polička 26. února 2026 10:33

Zuzuli My tuto apku taky máme, ale i tak mi to nebrání dát dítěti brusle den v kdy se nebruslí, zapomenout peníze na divadlo atp. Ale neumím si představit, kdyby ta aplikace nebyla a bylo to jen papírově, protože z 80 % chodí do školky muž nebo muj táta:D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. února 2026 10:43

notna víme. Ale diskuze jede dál.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. února 2026 10:46

Karja můj muž si to většinou fotí. Tím, že vodí on, tak případné chybění něčeho se ráno snese na jeho hlavu. Když o tom tak píšu, možná jsem ho měla nechat dát i na ten wa(ale stejně jsme na Mikuláše zapomněli kostým čerta. Na poličce byl připravený tak dlouho, až splynul s prostředím )

Offline Karja
43928 příspěvků moje polička 26. února 2026 11:04

Evaeva jj, jako jasně, u nás se to taky snese na hlavu tatínka, ale ve finále je to vždycky to dítě, co to odnese. No já se tedy těším, až se zbavím i té aplikace a ty děti to budou mít všechno stejné.

Offline Garfie
28109 příspěvků moje polička 26. února 2026 11:05

Dneska mě šokovalo, že Číňanky odchází do důchodu v 50....

Offline Karja
43928 příspěvků moje polička 26. února 2026 11:09

Garfie No, tak to je výhodné, člověk je v duchodu a ještě může děti rozvážet po kroužcích!

Offline Potrefenáhusa
38381 příspěvků moje polička 26. února 2026 11:27

Evaeva u nás jsou ty dveře často otevřený do šatny, odpoledne zas bejvaj často v jiný třídě, vcera jsem vyzvedávala dítě venku - kdyby bylo všechno v ty ap, dost by se mi ulevilo 

Offline barbucha blogger
35288 příspěvků moje polička 26. února 2026 11:31
Reakce na Garfie:

Dneska mě šokovalo, že Číňanky odchází do důchodu v 50....

​Tak je otázka, jakej ten důchod pobírají.

Online Tabea
7743 příspěvků moje polička 26. února 2026 11:33

Garfie a Číňani?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. února 2026 11:51

Potrefenáhusa jo, to je rozhodně nejlepší varianta. Ten wa taky není špatný. U nás to dávají na dveře do třídy, ty jsou vždycky otevřené, ale dítě tě upozorní. 

Karja jakoby jo, ale na druhou stranu, je to věc toho dítěte, ve školce jim o tom říkají, už je předškolák... Je to už trochu jeho boj. Oni občas dostávají i "úkol", o kterém rodiči neřeknou, typu přinést tři listy. 

Se školou si nepomůžu, tam je hlavní komunikační kanál učitelek email a v družině notesJediný, co se zlepší, je to odhlašování obědů.

Offline rysamona
1095 příspěvků moje polička 26. února 2026 12:03
Reakce na Mermaid:

Tabea mě fascinuje, jak dospělí lidé lpí na vařeném jídlu k obědu. Já bych jim řekla, ať si doma připraví svačinu, sní si jí v tý kantýně a hotovo 

​ja tedy na teplem obede taky trvam. Kdyz si ho nedam tak odpoledne nevim co bych snedla. A mohu mit svacinu jakou chci. Ted chodime do skolni jidelny, cena 115 za obed vcetne polevky, piti a slata nebo ovoce atd. A navic je to moc dobre. Navic clovek aspon vypadne z kancelare a projde se. 

Offline rysamona
1095 příspěvků moje polička 26. února 2026 12:12

Offline Karja
43928 příspěvků moje polička 26. února 2026 12:13

Evaeva jj chápu, kostým na besídku mi připomíná obden, ale že bruslení není vyjímečně jako vždy pátek, ale ve čtvrtek, to už prostě je nějak mimo vnímání mojí dcery, nedá se na to spoléhat, že by to doma řekla. Oni mají těch školkových akcí poměrně hodně a ona to neumí uplně stoprocentně pobrat, aby nám připomněla, zítra mě nevodte do školky, ale na autobus, atp. I já mám co dělat s tím.

Offline rysamona
1095 příspěvků moje polička 26. února 2026 12:14

Chodime s dcerou do stejne jidelny protoze dcera si vybirala gympl podle jidelny kde dobre vari

Offline dzizisketa
8817 příspěvků moje polička 26. února 2026 12:17

rysamona 

Já mám taky ráda teplý oběd, ale kdyby dočasně vypadla podniková jídelna, nenapadne mě očekávat, že mi obědy bude zajišťovat někdo z kolegů; a kdyby se někdo takhle obětoval, ani ve snu bych nedržkovala.

Offline Karja
43928 příspěvků moje polička 26. února 2026 12:38

rysamona Já taky teda mám ráda teplý oběd, jsem vyloženě jídelnový typ, miluju tu "kulturu" jak jedeš s tím tácem, něco ti nandaj, něco si nabereš sám, dáš si štávu na pití....:D Chtěla jsem pracovat v práci s velkou jídelnou, v korporátu, kde se dívám sklem na fontánku a obědy platím kartičkou na klíčence na krku. No takže obědvám doma a když náhodou jedu do kanclu, tak většinou jím nějakej sendvič, co si koupím ráno cestou, protože oběd v restauraci docela zabere čas. 

dzizisketa Já taky bych nedržkovala, šoupala bych nohama:D