Karja no tak to asi vyhráváš... co s tím?
Přiznání
Karja A sakra.
andulka01 Už se to jednou opravovalo a to nepomohlo, takžeméně invazivní možnosti se vyčerpaly. Takže asi se to vykope a dá se tam nová, nic jiného se s tím dělat nedá.
Karja tak to zamrzí, pôjde to spraviť? Je tam prístup. My ju zas máme preplnenu, ešte sme sme neprecerpali vodu do zásobníka.
Aha tak už čítam, no to je na figu.
Janulik03 No hele, už to jednou spravovali, není tam žádná viditelná díra, takže přejeli ty spoje, nevim no. Jako nebude to asi pěkná práce no...
Karja Ufffff
to se bude muset asi rozkopat a rozjezdit pěkná plocha...
Aranel No, my nemáme zahradu hotovou, je to na takovém míste, kde to tolik nevadi;-)
Sweet Potato my máme sudy propojené spojkou, takže když se naplní jeden, přeteče to do dalšího
Torrah To máme taky. Ale pokud voda z okapu teče vedle, je to plat prtný.
Sweet Potato no tak to pak jo, já myslela, že vám jeden přetekl a nepřehodili jste rouru do druhého (to se stávalo nám, než jsme to propojili totiž :) )
Sweet PotatoMohu nabídnout lopatu? ![]()
AranelA flašku vína.
Příští týden se máme letecky přesouvat po Evropě a každý den koukám do app, jestli to díky problému s kerosinem nezrušili...
rasaNori držím palce!
Na podzim potřebuji letět s mámou (jakože úplně naposledy nějaký větší výlet) na Korfu. A taky jsem chtěla na výstavu do Londýna.
rasaNori mám letenky na květen a červen na návštěvu "děti". Taky jsem mírně nervózní a zatím ani neplánuji výlety na místě, nebookuji ubytování ...
rasaNori mame letet 22.5., pak v pulce cervna a koncem zari. Taky jsem zvedava.
Nestrašte! Právě jsem koupila od 9.5. zájezd do Gruzie, na 5.6. letenky do Helsinek a na listopad kupuju na Maledivy! Komplikace nepřipouštím!
Kokoska ten konec září máme taky, tam jsem fakt zvědavá jak se to vyvine.
V sobotu má přisvištět zřítelnice, zatím to vypadá že to klapne... já mám letenku na začátek června, na to navázanej trajekt do Helsinek (Sweet Potato
) - to budu eště napnutá ![]()
Držme si palce!
barbucha Dobrý to bude!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí