Karja já mám takový pocit už dlouho. Jediné, kde vidím svůj věk, je účet v DDM
Teď tam psali, že prý 37, já myslela, že 36. Cítím se tak na 28![]()
Přiznání
Taky mám ten pocit!! A už silně ztrácím přehled, kolik mi vlastně je ![]()
Aranel no mě když se někdo zeptá, tak si to musím normálně přepočítat ![]()
(Nedávno jsem přišla na pomůcku, že ségře bude příští rok 50, takže mě je o X méně, ale to nebude fungovat dlouho
)
Jos - ja vidím na fotke krásne dievča, len je trochu vážne. Inu 15 rokov , občanka ! Jo, to sme ešte brali všetko vážne !

Menšie problémy s nahrávaním fotiek , ale čo už.Ani ja nemám veľa fotiek z dôb randenia, / foťáky isteže boli, len sa nefotilo tak stále a bez prestania, ako teraz / ale vždy sa musím usmiať, keď si vybavím tieto tri. Fotky vznikli pred 54 rokmi !
Blankakrásné fotky ![]()
Blanka to je hezké.
Myslím, že ty staré fotky, které se tady objevily, potvrzují jedno: digitální fotografie žere duši. Já jsem tak ráda, že ty první roky života mojí dcery mám nafocené klasicky, ty fotky mají úplně jiné vyznění.
Blanka To je krásné ![]()
Já teď někde otevřela článek o českých miss. Ty holky tam mají profilové fotky Fotoshop level milión, nebo rovnou AI, všechny v podstatě stejné, jen některé brunety a jiné blond, i Barbie je reálnější. Těm na videu se nepodobají ani trochu. Děsivé.
Sweet Potato to je fakt strašný ![]()
Sweet Potato tohle mi někdo ukázat, tak rovnou řeknu AI. 3 a 4 je stejná a 6 nasadili blbě hlavu... chudáci holky.
bublifuk Existujou i fotky v plavkách, tam mají navíc vykloubená ramena.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje