Evaeva Ale znám hned dvě takové rodiny!!
Přiznání
Aranel Přesně jako moje ségra - napřed ohlásila třetí těhotenství a pak po jednom UZ volá Bereš si od února OCR, na mě, oni jsou tam DVA!!! ![]()
Aranel já jen odsud. Ale znám dvě, co má dvojčata jako číslo 4 a 5![]()
Já to myslela i k tomu odstupu, že si zas tolik neodfrkli, spíš si akorát zvykli na větší pohodu.
Janulik03 máte krásný výhled do krajiny
JankaMáno , decká majú ideálnu polohu, iba teda tým že sú v kopci, tak zas vietor
A jentak mimo příznávám, že pokud reaguji na příspěvky za denního provozu (vařím, peču, reaguji na neskutečně inspirativní děti, peru a suším), mám hodně překlepů. Pokud píši za poklidu nočního uklízení, překlepů je méně.
Syn si včera půjčil slovník angličtiny z mojí knihovny. Dnes mi řekl, že tam našel nějakou fotku. Jak se s někým líbám.![]()
Jako normálně mě ta fotka dojala. Bylo mi osmnáct, láska jako blázen. Nedávno mi bylo 45. Jaktoźe to tak rychle uteklo?![]()

tv To je krásná fotka ![]()
Mrs.Robinson ❤️.
tv to je krásná fotka ![]()
(jo, je to v prdeli a ted se vsechno jeste nejak vic zrychluje)
tv krasna fotka! Taky bych nejakou takovou brala, ale my se snad ani moc nefotili. Ale tuhle jsem narazila na fotku, kde je mi cerstvych 18 a muzi 21, takovy deti! My teda starneme zatim spolu, ale kazdy rok mi to prijde udesnejsi. Letos 22 let spolu a to porad mam pocit, ze me dospelost teprve ceka.
ale pak tu mam tuhle fotku, muzu ji dat, protoze to byla fotka na obcanku v 15. Zrovna jsem se vratila od more. Ale tady byste mi tiply asi jine etnikum, ten kriz, znalovana s perletovou rtenkou. Jo divoky prelom milenia ![]()

tv Krásná fotka :-)
Jos Nic divokého nevidím, jen moc hezkou holku :-).
Jos ❤️. Ta fotka je nádherná. Já z té doby taky nemám moc fotek, ale muj tehdejší přítel, z té fotky, byl blázen do focení. V té době už byly foťáky, že jo, někde sis to mohla nechat vyvolat. Ale on měl černou komoru a díky němu mám krasne fotky.

tv to jsou krasne fotky, maji atmosferu
Jos ❤️
tv To je krásná fotka.
Jo, já jsem měla teď narozeniny a říkám si, to je poprvý, kdy mám věk na kterej se jakoby necejtim:D:D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí