Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Maureen
příspěvků moje polička 16. května 2026 16:42

...to je fakt hrozný...všimněte si pravé ruky u č.10..

Offline brrr
12264 příspěvků moje polička 16. května 2026 18:15

Maureen Ruce, resp.paže mají udělané všechny stejné

Online Aranel
6495 příspěvků moje polička 16. května 2026 20:17
Offline Blanka
příspěvků moje polička 16. května 2026 20:31

Ach, ďakujem  všetkým - a áno, boli to sladké časy. Rokmi  sa síce občas  do tej medovej chuti primiešalo aj trochu octu ,či  špetka soli,   ....  ale je to stále fajn. Človek starne, časy sa menia, a tak veľká vďaka  starým fotkám, ktoré tú dávnu skutočnosť udržujú živú. 

Offline Garfie
28249 příspěvků moje polička 17. května 2026 01:56

Sweet Potato Aáá....To je výborný!! 

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 17. května 2026 13:16
Reakce na 999:

Myslím, že ty staré fotky, které se tady objevily, potvrzují jedno: digitální fotografie žere duši. Já jsem tak ráda, že ty první roky života mojí dcery mám nafocené klasicky, ty fotky mají úplně jiné vyznění.

​Jojo, já mám plný tlustý alba -  v nich se listuje mnohem líp než na internetu.

V pátek jsme měli zase sraz se základkou a jedna spolužačka přinesla spoustu starejch fotek jak oficiálních třídních, tak i momentek z výletů apod., no královsky jsme se u nich bavili! 

Online continuity
42335 příspěvků moje polička 17. května 2026 22:19

Musím říct, že dohánění téměř dvouměsíčních restů za víkend není úplně nejsikovnejsi. Skončila jsem před půl hodinou a bolí mě celý člověk. Ale máme zasazené kytky na balkonech, uklizeno tamtéž, umyta okna, uklizený byt, převlečené postele, vypráno, vyndane letní věci (tady mně ještě čeká dost žehleni) a uklizené zimní. 

A to jsme stihli jeste oslavu narozenin s dortem (která se dělala víceméně kvůli tchyni, oslavenkyne samotná o ní moc nestála). 

Online Aranel
6495 příspěvků moje polička 17. května 2026 22:42

continuity Hezky!!!

Offline SunEclipse
3449 příspěvků moje polička 17. května 2026 23:33

continuity no uff, vyčerpává mě i to jen číst...

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 18. května 2026 06:15

Nevšimla jsem si, že eObuv změnila dobu vrácení na 14 dnů. Počítala jsem pořád se 30.. takže mám na vyhození nové boty No docela to bolí, tak snad aspň někomu udělají radost.

Offline viktorka_od splavu
49113 příspěvků moje polička 18. května 2026 07:03

bublifuk hod je na vinted nebo zkus tady vlakno s Cos bazarem, treba dostanes zpet aspon neco

Offline Gatita
8553 příspěvků moje polička 18. května 2026 07:36

bublifuk to je teda podpásovka! 

Jestli te to potěší, tak ja bych si mohla otevřít obchod s kopačkami. Ty první měl syn přesně jednou a padaly mu z nohy, druhé jsou mu úzké s nevezme je asi nikdy. Oboje staly sice málo penez, ale dvě výpravy do Decathlonu v životním období, kdy není žádný čas. U těch druhých bot jsem ve spěchu nezadala na samoobslužné pokladně svůj zákaznický účet a nevytiskla si účtenku. Takže mam dvoje kopačky k ničemu, do toho 2x týdně významné pohledy od trenéra, jak to, ze kluk nemá furt kopačky. Předěláváme dům, bydlím s detmi jinde a mela jsem v úmyslu pocet haraburdí spis redukovat než rozšiřovat:))

Offline Karja
44214 příspěvků moje polička 18. května 2026 07:54

bublifuk Mně se tohle stalo u Lidlu, tam to bylo tehdy z 90 na 30, ale napsala jsem jim, že jsem si toho nevšimla prostě těch změn smluvních podmínek a v pohodě mi to akceptovali. Oni mi to teda nestačili vrátit, nemusela jsem to posílat znova, prvně mi přišel jen e-mail o neuznání myslim. 

Online Tabea
7869 příspěvků moje polička 18. května 2026 08:01

bublifuk zkus jim napsat, žes to prošvihla, ale že prosíš o možnost vrácení. S eobuv zkušenost nemám, ale jinde bývají kulantní. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. května 2026 08:31

Gatita v dekáči ti to, myslím, vezmou zpět i s výpisem s platbou kartou.

Jinak mám pocit, že Joma dělá nějaké širší kopačky.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. května 2026 08:32

bublifuk a fakt nepůjdou vrátit? Já mám zkušenost, že když se podaří to strčit kurýrovi nebo do boxu, tak je vyhráno. Ne teda u eobuvi, ale třeba v hm.

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 18. května 2026 11:47

Evaeva no oni právě vystaví kod pro vrácení na základě čísla objednávky a to píše, že už je po termínu. No zkusím se zeptat a pak se uvidí. Ani nevím kdy k tomu došlo. Těch 30 dnů už má jen člen klubu..

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. května 2026 11:52

bublifuk to je blbý. Tak snad budou vstřícný 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. května 2026 20:50

Strašně se mi nelíbí ty plakáty z AI, jak se s nimi teď roztrhl pytel. Už je dělají i u nás ve školce

Offline Mha
příspěvků moje polička 19. května 2026 21:01

Evaeva

Připojuji se. U nás tím hýří volnočasové středisko a jeden domov pro seniory.