Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Online Evaeva
příspěvků moje polička 02. června 2026 22:15

Torrahmně nevadí , že jim nedošlo, že to bude vadit lidem, ale že to nevadí jim. U pozvaných bych ještě dokázala být shovívavá, ale u Mareše mi to teda nejde.

Online Pinot Noir
29741 příspěvků moje polička 02. června 2026 22:55

Kokoska právě, že víme. Kdyby to byl člověk, který o politice nikdy nemluví a nikdy názory nijak neprezentoval, tak to neřeším. Ale ona se právě vždycky angažovala, vyjadřovala, podporovala akce, a to na úplně opačné straně, než je Babiš. Tohle je slušná facka. 

Offline Kokoska
34614 příspěvků moje polička 03. června 2026 07:09

Pinot Noir Sweet Potato v tom pripade opravdu nechapu, proc tam lezla. Na to vyznamenani jsem si nevzpomnela, jinak moc nesleduju  kdo kde co. 

Offline Marbuša
1408 příspěvků moje polička 03. června 2026 07:34

Překvapil mě Janda. Tak si představuju (utěšuju se), že mu přišla pozvánka a řek si "Proč to sakra dělá ten Mareš na Čapáku? No ale je slušnost jít mu popřát, když už mě pozval, tak tam teda holt půjdu". Do Gaislerky bych to taky neřekla.

Online Karja
44411 příspěvků moje polička 03. června 2026 07:52

Marbuša Janda se vyjadřoval, už u pozvání na narozeniny Bohdalové, takovou nelibost k těm pozvaným, ona tam měla nějaké politiky. Ale tak asi chtěla jít jeho žena:D:D:D. Jako ono je to těžké, člověk taky jde kvuli tomu pozvanému, ale vidím rozdíl jestli slaví 90letá paní nebo někdo 50, tomu bych se normálně omluvila.

Offline Torrah
3276 příspěvků moje polička 03. června 2026 09:07

Evaeva tomu rozumím, samozřejmě, taky se divím, že to udělal zrovna tam. Prostě mu asi Babiš nevadí, nic jiného jsem z toho nevyčetla. Mně Babiš vadí, ale Mareše běžně nesleduju, takže v tom budu pokračovat a jen jsem si ho (a další) zařadila...

Offline continuity
42610 příspěvků moje polička 03. června 2026 14:24

Online Evaeva
příspěvků moje polička 03. června 2026 14:26
Offline Torrah
3276 příspěvků moje polička 03. června 2026 14:33

continuity jo :D

Offline Makara
3602 příspěvků moje polička 03. června 2026 17:17
Offline continuity
42610 příspěvků moje polička 03. června 2026 17:28

Torrah Makarajá se teda nesměji. 

Offline Kokoska
34614 příspěvků moje polička 03. června 2026 19:37

continuity taky se nesmeju. Kdyz jsme meli asi pred deseti lety sraz, stali jsme pred hospodou a postaval tam takovy divny tlusty plesaty strejc, vsichni na nej tak rozpacite koukali, kam jako jde... on na nas... no byl to spoluzak, kdysi modrooky stihly blondak, dokonce se mi v tech 14-15 dost libil, jeden cas vic nez dost

Offline Potrefenáhusa
38661 příspěvků moje polička 03. června 2026 20:05

Kokoska my mame sraz ze zakladky tenhle mesic, prijde mi, ze ale vypadaj vsichni cca stejne, kdo vypadal starej ve 30, vypada starej furt, bude tam i nase třídní, ty je 90, to je takova ta neuvěřitelná energická nesmrtelná baba, co se tuhle probíraly ve cvičícím vlákně ....

mne k tomu pobavilo nedávno na insta tohle, to je totiz přesný a našla jsem se hned v několika kategoriích, je mi teda o něco víc uz

Online barbucha blogger
35581 příspěvků moje polička 03. června 2026 20:30
Reakce na Kokoska:

A vime, jak se stavi takova Geislerova k Babisovi a soucasne vlade a dnesni politice vubec? Proc predpokladate, ze ji vadi nechat se hostit zrovna u Babise? Nekde sve nazory vyjadrovala nebo jak?

Letná (2019): Během masivní demonstrace za demisi tehdejšího premiéra Andreje Babiše vystoupila na pódiu, kde promluvila k protestujícím a vyzvala lidi k podpoře neziskových organizací. [1]

https://www.youtube.com/watch?v=0LWgx1hzW-w

https://www.youtube.com/watch?v=H22bv3ELuNU

Offline Kokoska
34614 příspěvků moje polička 03. června 2026 22:37

Potrefenáhusa to je dobry, jak se to prolina. Taky si v tom nachazim to svoje, kdyz zavzpominam.

Offline leona mp
příspěvků moje polička 03. června 2026 22:42
Reakce na Kokoska:

continuity taky se nesmeju. Kdyz jsme meli asi pred deseti lety sraz, stali jsme pred hospodou a postaval tam takovy divny tlusty plesaty strejc, vsichni na nej tak rozpacite koukali, kam jako jde... on na nas... no byl to spoluzak, kdysi modrooky stihly blondak, dokonce se mi v tech 14-15 dost libil, jeden cas vic nez dost

​Na srazu jsem nebyla, ale viděla jsem fotky. A pořád jsem si říkala, proč se ta obsluha vetřela mezi spolužáky. No byl to spolužák. Dokonce moje 1.láska. Ale bohužel- sraz byl loni v květnu a v říjnu už nežil. Bylo to rychlé, slinivka. 

Offline Kokoska
34614 příspěvků moje polička 03. června 2026 22:55

leona mp to je ale smutny. 

Offline Kokoska
34614 příspěvků moje polička 03. června 2026 22:57

barbucha njn, casy se meni. Mne se podobne zprotivila Bohdalka, jak se volizovala se Zemanem.

Online Karja
44411 příspěvků moje polička 03. června 2026 23:00

Hahahaha, tak to mi minule říkala kámoška, když jsme byly na koncertu kapely z našeho mladí a bylo tam hodne lidi našeho mladí, jak hrozně vypadaj...Nebyla jediná, kdo se mí svěřil s touto myšlenkou, tak ji povídám však to samé říkají ostatní o nas:D. A ona že ne, ze MY jsme se zakonzervovaly. Tak určitě:D....Ale co mě překvapilo bylo, že ten kdo chlastat divoce před těmi 20 lety, tak jako tam zase divoce chlastal, kdo byl driv takovej nafetlej, tak byl nafetlej..., jako ti se zakonzervovali jinak... Ale pak jsem tam potkala jednu holku a kluka,co se fakt zakonzervovali a vypadali přísahám o těch 20 let mladší, holka pořád stejně, jak kdyby vystoupila z maturitního tabla a ten chlap teda ale rozhodně mnohem líp, než když byl mladej, toho jsem nepoznala a podle mě to už má nejakyma čárama, to nebylo normalni...

Offline Myrtila
5251 příspěvků moje polička 04. června 2026 03:07

Kokoska Potrefenáhusa Tak manžel měl předloni sraz se střední po 20 letech a přišel přesně s tím z toho obrázku, že někteří mají děti na střední, nebo se rozvedli, mají před druhou svatbou, ale nejvíc mě pobavil, když se mírně pohoršil, že jeden spolužák má malé mimino, v tomhle věku... a našemu mladšímu byl v té době měsíc...