Malenge Pinot Noir Vidíte, jaký si umějí vyrobit hezký PR
A teď v podstatě dělají to nejlepší, co můžou. Mlčí. Na Geislerovou jsem se podívala na IG, lidi ji píší, ale ignoruje to.
Přiznání
Garfie Na X někdo psal, že v Česku neumí zařídit větší luxus než Čapí hnízdo nikdo. Proto prý neměl Mareš jinou volbu. To měla být jako obhajobat. Co je na tom pravdy, netuším.
Ten luxus je spíš otázka názoru a každej si ho představuje asi jinak. Ten Čapák bude asi metou luxusu pro obdivovatele stylu Monike, Ričrda a podobnejch buranů.
Tak aspoň, že Tuna trochu rozvířil debatu o čapáku
barbucha Vůbec nemám tušení, jaký luxus může mít jen čapí hnízdo, že si to není schopná žádná jiná firma zajistit. Servírování na pravém zlatě?
Spíš si myslím, že je to blbost a výplod jen nějaké fanouška Mareše. A není v tom nic jinýho, než že prostě Mareš nic proti Babišovi nemá.

notna Luxus značky, obávám se.
Já si myslím, že jim ty konotace vůbec nedošly. Prostě chtěli luxus, čapli první, co bylo a jak je vidět, něco jiného je mluvit a něco jiného konat.
Torrah a oni jsou nějací mentální rekreanti? Že jim to nedošlo je snad ještě horší omluva, možná kdyby měli těžký autismus kombinovaný se sníženým intelektem.
Že je Čapák problematický by snad napadlo i moje děti.
continuity no přesně. Kolik to muselo stát? To už si podle mě jeden rozmyslí, komu sype svoje peníze.
continuity přesně, jsem přesvědčená, že i můj 10 letý syn ví, že čapák = Babiš = fuj.
Fakt mě ten pokryteckej přístup našich větších či menších hvězdiček ukrutně vytáčí. A jak teď všichni svorně mlčí a tváří se já nic, já muzikant. Nechápu prostě.
Torrah continuityJá myslím, že to nemůže dojít jen skutečně zaostalemu, takže myslím, že jim to bylo úplně jedno, hlavně když byla dobrá cena a nějak to tam vypadalo, že asi všichni cumeli.
Aneb jak za jedno žrádlo zadarmo ztratit svůj dosavadní kredit.
Torrah Já chápu co chceš říct, ale zrovna to Čapí hnízdo je teda velkej symbol, to je fakt úlet.
Jakoby nikdo jinej nedokázal uspořádat luxusní párty. Jediný co mě napadá, že fakt cena musela být úplně směšná.
Ja myslim, že jim byl názor veřejnosti šumafuk. Češi maji krátkou paměť ikdyz o neco jde, natož když časem půjde treba o film s A G nebo novou desku Krajča a knihu Krajcove. A Mareš jako poplatná děvka....copak to ty ovce, co mu tleskaji, zajímá?
stes Jj určitě to 95procent jeho fanoušků nezajímá a těch dalších 5 to přejde a stejně na koncert přijdou a když ne, nevadí, má jiné vydelecne aktivity. Takže hlavně že udělal dojem na svoje kámoše,ze
Kdo tam byl kromě Geislerky ještě? Ať vím, koho dalšího nemít ráda:-)
continuity spíš si myslím, že jim prostě nedošlo, že je to jak červený hadr pro býka (i když teda to je blbost, ale dobře, ustálené přísloví) pro spoustu lidí, ten Čapák. Ne, že by jim nedošlo, že Čapák - Babiš, ale že to bude lidem vadit. Kdoví, v jaké bublině žijí. Jsou jinde a leccos z běžného života nechápou. A tohle je možná pod něčí rozlišovací schopnost, tak jsem to myslela.
A vime, jak se stavi takova Geislerova k Babisovi a soucasne vlade a dnesni politice vubec? Proc predpokladate, ze ji vadi nechat se hostit zrovna u Babise? Nekde sve nazory vyjadrovala nebo jak?
Kokoska Aktivnější je asi Ester, ta i vystupovala, ale i Aňa minimálně podpisovala např výzvy Milionu chvilek.
Ale asi se to nevylučuje.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí