Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. června 2026 07:57
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. června 2026 07:58

Karja a co teprve, jak vypadají ty kapely našeho mládí

Offline Karja
44330 příspěvků moje polička 04. června 2026 08:16

Evaeva Tak ti vypadali vlastně dost stejně, to mě vubec nenapadlo:D

Offline Garfie
28331 příspěvků moje polička 04. června 2026 08:17

continuity Potrefenáhusa To je přesný, oboje!

Karja Taky mi takhle asi před deseti lety kamarádka říkala, jak je super, že vypadáme pořád stejně, smála jsem se jí asi půl hodiny. :-) Ale jedna spolužačka z gymplu fakt vypadá pořád skoro stejně, taky tipuju, že se upsala ďáblu. Ona teda byla z takové trochu zvláštní rodiny, byli součástí nějakého zvláštního náboženství nebo možná trochu sekty, už si to přesně nepamatuju. Tak možná má fakt nějakou lepší smlouvu...

Offline Potrefenáhusa
38608 příspěvků moje polička 04. června 2026 08:34

Karja no, ja bohuzel na par kapel myho mládí uz nikdy nezajdu...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. června 2026 09:16

Karja tak tos měla štěstí na kapelu

Offline Pinot Noir
29710 příspěvků moje polička 04. června 2026 09:41

V mé rodné vsi se stala vražda, sotva plnoletý na všem možném závislý a za loupež souzený mladík po nějaké osobní neshodě naplánoval a provedl vraždu jiného podobného chlapa, bezdomovce, vlastně kumpána. Je to samozřejmě strašné, odsouzeníhodné. Ale fascinuje mě, jak se teď v diskuzích a na sítích vyjadřují k případu místní lidi: jaký byl zavražděný fajn kluk, jaká je to škoda dobrého člověka, že ho měli rádi, jak všem pomáhal... Zavražděný byl závislý taky na všem možném, půlka vesnice se ho bála a druhá se mu vyhýbala, když pořvával sprosťárny a válel se před obchodem, lidi tam radši nešli, ale najednou je to fajn a milý kluk. Nic z toho nesnižuje závažnost činu samozřejmě, ale stejně mi to připadá fascinující a krásně to ukazuje, jakou vypovídací schopnost mají třeba ty diskuze pro člověka, který nezná pozadí. 

Offline barbucha blogger
35538 příspěvků moje polička 04. června 2026 10:27

continuity Kokoska Karja 

My teď v posledních dvou letech máme se základkou sraz každýho půl roku - dokud ještě dejcháme a litujeme, že jsme to tak nedělali už dřív, vždycky se výborně pobavíme a těšíme se na další. Bejvali jsme dobrá parta a jsme zas, stejná krevní skupina... rádi přijížděj i ti ze zahraničí.

A mně se zdá že se nikdo nezměnil. Ani moc vizuálně, všichni jsou pořád k poznání, a prospělo to zejména "klukům", který byť prošedivělý vypadaj mnohem líp než před padesáti lety! Z několika  kdysi nesmělejch nekňubů se vyklubali zábavný a milí gentlemani. Naopak jedinej dřívější proslulej sprosťák nás doteď baví aspoň neslušnejma vtipama a má nejmladší ženu A "holky", který kdysi (vzhledově) trpěly vlivem starších rodičů, jsou dneska za hvězdy... Se mi zdá že nám ten čas docela prospěl

Příští sraz máme - stylově - na Dušičky

Offline Blanka
příspěvků moje polička 04. června 2026 12:30

Pinot Noir - no to je podľa toho  úslovia O mrtvých len dobre !  Ktovie, čo si  tí  istí ľudia , čo toto tvrdili na kameru  , povedia doma, alebo so susedkou, keď u toho nie je nikto  „ cudzí “  .

Offline SunEclipse
3460 příspěvků moje polička 04. června 2026 13:18

Blanka ale oni to nerikaji na kameru, naopak anonymne na diskusi..

Offline Malenge
4818 příspěvků moje polička 04. června 2026 15:06

Pinot Noir o tom jsem četla, to je ten, jak se děsně divil, že se jej soudce ptal, zda skutečně tuto vraždu připravil a uskutečnil, protože mu dal poškozeny rano v den vraždy facku. A on na to něco ve stylu ze přece se to rozumí samo sebou, ze ubodat nekoho je zcela odpovídající reakce a on toho určitě nelituje. Urcite to byli dva milí bezproblémoví chlapci, jak jinak. Internetové diskuze jsou totální žvást, ja ted treba hodne vidím do série Ve stínu, co frčí na seznamu a kdyz si představím, co je tam za naproste hovadiny, co z toho lidi vyvodí a čeho jsou schopni, sedá na mě paranoia, že věřit už nemůžu vůbec nikde ničemu.

Offline Aranel
6521 příspěvků moje polička 04. června 2026 20:19