continuitymôj muž má niekedy hodne zvláštny humor
Přiznání
Přerovnávám skříně a přesvědčuju sama sebe, že všechny ty boty s podpadky 10 a více cm bych měla odnést do popelnice. Já v nich lítala běžně, ale móda tenisek k šatům moje nohy rozmazlila tak, že tyhle vysoký podpatky už odmítají :-(.
Přiznám se, že mě nasr*l Mareš a jeho oslava v Čapím hnízdě.
Přerovnávám skříně a přesvědčuju sama sebe, že všechny ty boty s podpadky 10 a více cm bych měla odnést do popelnice. Já v nich lítala běžně, ale móda tenisek k šatům moje nohy rozmazlila tak, že tyhle vysoký podpatky už odmítají :-(.
to já už udělala, už i 5 cm je víc než dost
stes Já jsem normálně vyhazovací, ale zády je to srdeční záležitost:-). Asi dám mezistupeň pytel do sklepa ;-).
999 toto je presne .moj problém, neviem ich vyhodiť, ale nosiť už tiež moc nejde ![]()
Pinot Noir mě taky
Pinot Noir Manuka nápodobně
stes som to minule skúsila a vrátila som sa od bránky
Mně to taky připadá značně nepatřičný. A překvapilo mě, že se to v médiích trochu neprobírá... Taková trochu "legitimizace" toho areálu...
Karja ty jsi jinagenerace, ja mela sve oblibene sandaly na podpatku na svatbe predloni v lete a druhy den jsem nemohla chodit. zatim jsem je teda nevyhodila, ale necham si je presne na ty jednorazove prilezitosti kdy v nich stravim tak max 2 hodiny, ne cely den a noc
ono uz to neni o tom ze jsou nepohodlne (nejsou) ale ze to proste fakt nejde. na to mas jeste hafo casu
nechala jsem si takhle dvoje lodicky jedny zimni kotnikove a ty sandalky. opravdu jen na prilezitost typu divadlo apod. jinak jsm se zbavila komplet vsech klasickych bot a musim rict ze moje nohy jsou mi vdecne, byt teda leva jeste neni uplne ok a tim ani levy koleno, doufam ze to jeste pujde napravit.
A mezi hosty Geislerová, to bych fakt nečekala. A taky Krajčo, ale tam bych to čekala.
Fiction Jo, to mě taky překvapilo, jakože to všichni tak nějak přešli...nechápu ho, jako by nebylo dost jiných vhodných míst.
viktorka_od splavu prosim tě, to já se pak taky zuju:D, to bych taky nevydržela. Já teda uvažuju rovnou spíš o něčem na klínku nebo platformě;)
Řvousenka jo, Krajčo nepřekvapil, ale Geislerka teda překvapila nemile.
Karja ještě můžeš zkusit blokový podpatek.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje