Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Karja
44213 příspěvků moje polička 26. května 2026 15:53

Evaeva Já mám takové jedny boty, ale není mi to taky dvakrát pohodlné, když je to vyšší, ty nizké blokové se mi moc nelíbí. Ale já spíš se na to vykašlu a pujdu normálně v letních sandálech,  pochybuju, že si to za léto někam vezmu ještě jednou:D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. května 2026 16:03

Karja já mám jedny takové na asi 6 cm a dobrý, odpoledne v nich zvládnu. Jsou to teda sandály. Mám je asi pět let a měla jsem je tak třikrát, ale řekla bych, že ještě pár let vydrží. 

Offline Janulik03
20004 příspěvků moje polička 26. května 2026 16:42

Karja jako nevyhodim, oni aj sú pohodlné, ale tak presne na tu príležitosť, nie na denný režim. Je rozdiel len tak posedavat a sem tam aj tanec, ale behať v Tom celý deň ako kedysi, nedávam 

Offline 999
19625 příspěvků moje polička 26. května 2026 17:29

Karja Proto půjdou do sklepa :-).

Offline Blanka
příspěvků moje polička 26. května 2026 18:31

Pred mesiacom som išla do divadla, a obula som si lodičky na dost vysokomm opätku, ktoré ale nosím -  presnejšie nosila som - dosť často a vždy som ich vnímala  ako pohodlné. A pri ceste z divadla som trpela, nielen kvôli tomu, že sa lodičky zbláznili a  mučivo mi zvierali  nohu , ale k tomu ešte cesta po nepravidelných, vyštrbených dlažobných kockách z prudkého kopca -  fakt som uvažovala, že sa vyzujem, len mi bolo ľúto pančúch . Veľmi nerada som si uvedomila, že v 77 rokoch už  asi prišiel čas na niečo na nízkom opätku. Predvčerom som bola v obchode a mali tak nádherné lodičky vo vínovej farbe, s jemným tvarovaním nártovej časti, ktoré vôbec nepotrenbujem, ale sa mi tak piáčili !  Našťastie nemali moje číslo .

Online SunEclipse
3449 příspěvků moje polička 26. května 2026 20:34

Janulik03 999 je posuňte dcerám ..pokud teda by se do nich vešly.

Offline viktorka_od splavu
49113 příspěvků moje polička 26. května 2026 20:48

SunEclipse jateda dceri nic spatnyho nepreju, takze ji navadim na bf uz ted zavcasu. rasit si takhle nohy uz by melo vyjit z mody

Offline 999
19625 příspěvků moje polička 26. května 2026 20:53

SunEclipse Mpje dcera se do mých bot nevešla asi tak ve třetí třídě :-)).

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 26. května 2026 22:16

A já se přiznám, že coby celoživotní a zásadová nositelka bot bez podpatků jsem zrovna tento týden pojala úmysl koupit si nějaký sandály s podpatkem aspoň 5-6cm!!

Offline Mohučanka
7337 příspěvků moje polička 26. května 2026 22:55

999 Janulik03 No jo, ale pak někam pujdete a bude se to hodit....Budete shánět ty boty na podpatku na jednu příležitost.... Já jdu totiž ted na svatbu a jako jo, mám nizké boty, ale prostě není to ono, zas na druhou stranu, střevíce fakt pak nikam neunosim, pere se to ve mně:D

​Hahaha, přesně. Já mám svoje jediný "slušný" boty (baleríny ) v práci. Nedávno jsem šla na koncert a celý den jsem si říkala, že ty boty musím odnést domů...Samozřejmě ani ťuk, takže jsem ve sklepě vyhrabala boty z magisterský promoce, který mají špičku snad delší než je výška podpatku (8 cm) k brance jsem se kymácela, pak jsem se chytla doprovodu, ale za pár desítek metrů jsem dokázala kráčet bez opory. A jak se hodilo, že jsem je nevyhodila! 

Offline Karja
44213 příspěvků moje polička 26. května 2026 23:19

Mohučanka No takovýhle mám taky, ale modrý a ve skříni troje červený saty:D. Jinak takhle nikam nechodím....teď jsem byla na koncertu, kde mi 4 lidi z 5 se kterými jsem se bavila řekli, kam jsem se tak vyfikla/tak ty takhle v kůži... měla jsem tepláky a křivák, navíc kozenkovej:D. Takže na takovýhle akce já max. chodím:D:D

Offline Garfie
28249 příspěvků moje polička 27. května 2026 00:15

Kdybyste viděly moji sbírku bot, co jsem prakticky nikdy neměla na sobě (nebo minimáln) Myslím, že jsem ji kdysi zveřejňovala ještě blahé paměti na Módním pekle...

Offline Samantha
3286 příspěvků moje polička 27. května 2026 07:05

Garfie prosím tě a co s těma botama děláš , já  myslela, že v Japonsku máte málo místa?

já mám tedy dost málo místa i tady,  takže nenošené boty posílám dál, zborcená klenba je prevít 

Nebo je máš pečlivě uložené tady v Čechách?

Offline Janulik03
20004 příspěvků moje polička 27. května 2026 07:39

SunEclipse no je pravda, že dcéra už párkrát keď narýchlo potrebovala, tak si požičala. Myslím, že už sama jeden pár teraz má, mne sa teda vysoké boty veľmi páčia, nerada by som ich úplne vyradila, proste je to úplne iné.

Online Linda
93 příspěvků moje polička 27. května 2026 07:39
Reakce na Řvousenka:

​A mezi hosty Geislerová, to bych fakt nečekala. A taky Krajčo, ale tam bych to čekala.

​a Janda, Zelenková...

Offline Garfie
28249 příspěvků moje polička 27. května 2026 09:56

Samantha Jasan, v Česku. Ale musím říct, že mám už slušnou sbírku i tady, ale ty aspoň nosím!!! 

Offline notna
9261 příspěvků moje polička 27. května 2026 14:19

Pinot Noir Řvousenka Fiction Mareš ani Geislerová mě nepřekvapili. Odpovídá to tomu, co si o jejich charakteru myslím. Jinak je považuju za velmi úspěšné a schopné. 

Garfie Na X někdo psal, že v Česku neumí zařídit větší luxus než Čapí hnízdo nikdo. Proto prý neměl Mareš jinou volbu. To měla být jako obhajobat. Co je na tom pravdy, netuším. Mě to pobavilo. Chudáček, neměl na výběr

Offline Garfie
28249 příspěvků moje polička 27. května 2026 14:50

notna To je ale strašně ubohý! (teda nevím, jestli by to byl i Marešův argument....třeba mu to naopak po známosti udělali levně! )