Jen spitnu, že dneska Norsko - Francie zatím úžasnej ofenzivní match![]()
Přiznání
Jen spitnu, že dneska Norsko - Francie zatím úžasnej ofenzivní match
koukám se ![]()
jinak ja na fotbal koukám rada od mládí, ted nejvíce na Ligu mistrů a po osobní návštěvě zapasu fandím Athléticu Madrid, jejich trenér je boží
dupalijá teď popravdě Ligu mistrů nezvládám, ale v gymplackych letech jsem snad nevynechala televizní zápas;)
Teď jsme se vrátili z divadelního festivalu, což znamená procházku po centru HK a blízkém parku, kde korzuje spousta lidí. A překvapilo mě, kolik mladých, tipuju tak 16+ kouří ty vapíky nebo co to je, fakt snad každý druhý.
JankaMNeteř říkala, že je jich 8 ve třídě, co nevapujou. Hrozný no, jsem zvědavá na synovce. Teď šla z devítky no. Máme se na co těšit....
JankaM Děti byly loni na táboře, ne svém "kmenovém" ale s cizí partou...a vrátily se dost vyjevené, vapovali prý téměř všichni, včetně dvanáctiletých dětí-za víceméně tichého souhlasu vedoucích, kteří to absolutně přehlíželi.
Já teď nedávno zjistila, že synovec čerstvě 18 přešel z vap na normální cigarety. A jeho kamarádi taky (potkala jsem tu jejich partu tuhle cestou domů). Nevím, co je lepší teda.
Torrah cigarety jsou horší. To vapo není taky žádná hitparáda, ale je tam min karcinogenů. Úplně nejhorší je prý kombinace vapo a kouření - ta podle nějaké korejské studie zvyšuje riziko rakoviny až 4x oproti běžnému kouření.
taky bych věřila, že ta kombinace je blbá. Já teda taky kouřila, nechala jsem toho před deseti lety, takže nemůžu nic říkat, ale myslela jsem právě, že teď u mladých to spíš mizí, než že se to zase vrací
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články