Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Online continuity
43279 příspěvků moje polička 11. srpna 2026 15:02

letfenixa a vy ty dlouhé pokyny pak dáte do své AI, aby vám to zkrátila a udělala vycuc a takto si tu budou nakonec psát AI mezi sebou. Mne to minule udělali kolegové. Byla jsem teda jenom v kopiích, ale posílali si navzájem výstupy vygenerované AI (ke cti jim slouží, že to alespoň přiznali). Vzhledem k tomu, že společný jazyk je mizerná angličtina, se dá písemná forma pochopit, ale ten AI slop mne dostal do kolen. 

Offline Kokoska
35072 příspěvků moje polička 11. srpna 2026 15:11

continuity videla bych tam nebezpeci "ticha posta", ze si ty AI vycucnou z predchoziho vycucu postupne neco, co uplne nebude odpovidat pozadavkum v originalu. A nekdo to pak bude vehementne prosazovat.

Offline letfenixa
10916 příspěvků moje polička 11. srpna 2026 15:31

continuity zatiaľ nie, zatiaľ sme použili ľudský rozum. 

Offline pecka
6206 příspěvků moje polička 11. srpna 2026 17:28

Tabea letfenixa dobre ste držali palce mám termín na tento piatok, náhodou sa uvoľnil  

Online Tabea
8191 příspěvků moje polička 11. srpna 2026 17:36

pecka paráda! Tak teď držím palce dál, ať je to nějaká snadno řešitelná blbina, jako třeba nedostatek železa apod.

Offline pecka
6206 příspěvků moje polička 11. srpna 2026 17:43

Tabea ďakujem  Trošku ma zradili v sobotu kríže. Tak ma seklo, že som od bolesti odpadla a po prebratí som sa nevedela veľmi hýbať. Ten pocit, keď leží človek v prázdnom byte a nevie sa veľmi pohnúť, bol strašný :( Našťastie to nateraz dobre dopadlo. Uvidím, aké bude pokračovanie.