Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline viktorka_od splavu
49406 příspěvků moje polička 17. srpna 2026 12:59

letfenixa 2x2 kopecky, takze jeden za 45, to je vlastne jeste levny. jen v tom souctu uz to je pecka, tak kdyby se stravoval i treti ucastnik, nebo byt nas jeste vic, dat si kafe k tomu... no zlaty all incl. v egypte

Online Karja
44857 příspěvků moje polička 17. srpna 2026 13:04

viktorka_od splavu no tak tohle jsme měli ted přesně, po koupání obyč rybník, vedle restaurace s prodejem zmrzliny, s tím, že ta porce byla hodně miniaturní.

Online Potrefenáhusa
38947 příspěvků moje polička 17. srpna 2026 13:05

viktorka_od splavu ty ceny jsou strašný, to je litr vstup do zoo pro čtyřčlennou rodinu, přesně pak ta zmrzlina, kafe...ani člověk nemusí kupovat žádný blbosti a peníze jen tečou 

Offline Myrtila
5381 příspěvků moje polička 17. srpna 2026 13:10

viktorka_od splavu Jo, tam jsme taky už párkrát byli, ale letos jsme tam nedošli parkovali jsme pod parkem, takže jsme šli, taky dost uvaření z auta, na náměstí od zámku, a děti se zasekly hned kousek od něj u kolotoče a kuličkodráhy. Tak kdyžtak můžu doporučit i tu u zámku, nám i dospělým tam stačil jeden kopeček, byl poctivý

Karja Tak tohle by mě taky naštvalo, to šmatlání na palačinku rukou, to bych jim asi i něco řekla, nebo si tu palačinku nevzala, blbý je, že člověk už to má u stánku obvykle zaplacené. 

Online Karja
44857 příspěvků moje polička 17. srpna 2026 13:12

Myrtila jo, no já jsem tam nechtěla dělat halo, protože mě znali, plus holky se na to těšily..kdyby to bylo nějak bezděčně, jednou nebo omylem, tak to neřešim...ale tohle bylo normálně systematicky pořád a pořád dokola.

Offline Myrtila
5381 příspěvků moje polička 17. srpna 2026 13:16

Karja No, ono je to blbý řešit i u anonymního stánku. 

Jinak k těm velikostem porcí zmrzliny, tuhle sezónu u nás v obci přibyla nová cukrárna a až jsme se tomu s mužem zasmáli, jak to zahýbalo ze zavedenými pořádky v ostatních podnicích - v jednom briskně změnili značku prodávané zmrzliny na kvalitnější a v druhém začali dávat pomalu dvojnásobné porce za stejnou cenu

Online Evaeva
příspěvků moje polička 17. srpna 2026 13:24

viktorka_od splavu tak to jsem tu cenu blbě pochopila. To je fakt spíš levný