Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 26. prosince 2017 15:17
Reakce na Ounz:

Mně takhle komunitně pořvávaj pod oknem na letním bytě. Peklo.

​Tak já doufám, že zpívání koled na Štědrý den nikoho nezabilo a ani to není pod oknem. Ještě naopak spousta lidí přišlo popřát a poslechnout si děcka. 

Jinak jako akce v domě nebo pod oknem bych taky nezvládala z  pohledu nájmníka. My se s grilvačkou jednou za rok odsunujeme na zahrádku. Dětský den a grilování dřív se konalo na hřišti, takže též ne pod okny někoho. 

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 26. prosince 2017 15:18
Reakce na Mutziputzi:

Mně je úplně ouzko, když si představim, že bych se nastěhovala do baráku, kde se sousedé druží, by mě zabilo!

​Ha ha. Tak to mě taky. V tomhle smyslu jsem lehce asociální. 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 26. prosince 2017 16:02

predstava, ze se druzim se sousedy, tak ta se vyloupla hodne hluboko v pekle 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 26. prosince 2017 16:04

jinak teda jsem  se v ramci vanocni prokrastinace podivala na Django unchained a dobry  pohadky fakt nedavam a vubec predstava vanoc u tv ... 

Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 26. prosince 2017 16:09
Reakce na Mutziputzi:

Mně je úplně ouzko, když si představim, že bych se nastěhovala do baráku, kde se sousedé druží, by mě zabilo!

​Já teda neznám z baráku nikoho a znát nechci (až na devadesátiletou paní Černou, která mi bere rekomanda ) - ale divím se, že se nechceš družit: aspoň já teda mam zkušenost, že jak si pořídíš psa, už se s tebou každej baví  A nejen ve výtahu, ale i na ulici! Zdravěj mě lidi, o kterejch jsem přesvědčená že jsem je v životě neviděla... a z jejich detailních otázek s jistotou usuzuju, že oni mě znají velmi dobře  Já si nepamatuju ani jejich čokly 

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 26. prosince 2017 16:13
Reakce na Karja:

Renusatko To je fakt krasny. Muj stryc bydli ve vsi, kde je tak 10 domu, plus par letnich chat a maji dokonce stredrovecerni zpivani u stromecku u kaplicky:-). Kazdemu prijde rucne psana pozvanka, nekdy namalovana. Mi to prijde fakt hezky. A jeden cas u nich psaly i jedny deti noviny, samozrejme zpravy typu:Pepovi prijede na dovolenou sestra, pani Novakova ma 10 novych kraliku, na mezi rozkvetly kastany. To byla legrace, jeden tyden vyrazily decka na reportaze a dalsi tyden to prodavaly:-))

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 26. prosince 2017 16:16

barbucha To jo, ostatni kynologove mivali pocit, ze je nutny komunikovat, vetsinou se to vyresilo samo zrejme tim, ze jsem je nepoznala kdyz jsme se potkali bez cokla a nepozdravila

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 26. prosince 2017 16:25

Já se přiznám, že už dva dny jenom ležim, žeru, koukám na pohádky, nad ničím nepřemýšlím a je mi blaženě. A myslím, že to ještě další dva dny vydrží.

Offline Luna
10870 příspěvků moje polička 26. prosince 2017 16:34

Ja jsem podobne jako zdejsi "asocialky" nenavidela druzeni se se sousedy, ale na rozdil od dam z Prahy, ja jsem vyrustala na jizni Morave v dire o 600 obyvatelich. Byla to STRASNA DRINA se skoro s nikym nebavit, nechodit na becky, kosty, stare hody, mlade hody, ostatky, sokolsky ples...bla bla blaaa. Ale jak je ze me stara baba, tak nakednou kdyz tam obcas prijedu, vidim jak jim ta komunita funguje, vsechny ty akce jak spolu pripravuji lidi, co se znaji od narozeni, tak me to normalne vzdycky uplne dojima!!! Takovy zivy Betlem, co nacvicila nova generace, dojak jak blazen! Ale zit bych v tom asi nemohla. 

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 26. prosince 2017 16:37

Luna To jsou ty Moravský vesnice, to ty středočeský, tam se polovina lidí otevřeně nesnáší a další polovina se to snaží tajit:-D. 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 26. prosince 2017 16:48

Karja Dík

Moje rodná ves v kostce!

Offline Luna
10870 příspěvků moje polička 26. prosince 2017 16:50

Karja Tak to musim rict, ze tam fakt ne. Tam se maji vsichni tak radi, ze si v 18 vezmou nejblizsiho souseda, o kterem si mysli, ze to neni jejich bratranec a hotovo. A ty nejvetsi frajerky si nabrnknou Brnaka, daji mu do ruky vidle a zdarec. Jedine jim to tam zacina plizive nicit satelitni vystavba. Na moji sankarske stezce smrti uz jsou "nobl" cesticky z oblazku.

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 26. prosince 2017 16:52

Renusatko jako v pohodě, já vám to nezakazuju  jen sem měla potřebu dodat, jak to taky někdy vypadá a že ne každýmu se to líbí..jak sem tu četla ty nadšený ovace...

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 26. prosince 2017 16:53

Lama_z_Lana Právě moje taky. Paradoxně se tam dost dobře žije náplavám, jak si sebou netáhnou žádnou minulost, nikdo neví, jestli kdy přivázali Zdeněčka ke stromu nebo byl jejich děda starej komouš či prabába někomu uhranula kozu, tak se mají docela fajn. Tuhle mojí babičcce přišla po nějakym pohřbnu pohlednice od sestřenice ve stylu: Boženko, tak už jsme zůstaly jen my dvě. No na to naše babi hodila pohlednici do koše se slovy, ať si trhne bába stará. Dle mýho názoru se možná jednou poštěkaly v krámu kvůli droždí, ale ta křivda tam furt je:-D

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 26. prosince 2017 16:58

Luna já mám na moravě příbuzný, jednou za čas je ráda vidím, a jo maj to tam hezky zařízený, ale já bych v tom žít nemohla (jo mohla ale nechtěla) a čím větší město, tím líp..na venkov a do hor jen na dovolenou 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 26. prosince 2017 16:59

Karja Přesně!

Já už to hlavně ani nikoho neznám. Drtivá většina mých vrstevníků odešla a ti co zůstali...no, radši nic. Jsem si naivně říkala, jak tu budu pěkně celý týden, nikdo mě nebude nikam tahat, nic kloudnýho se tady nedá dělal a tak udělám spoooustu práce.

Ale vesnická pohodička doběhla i mě.

Offline Gatita
8643 příspěvků moje polička 26. prosince 2017 17:06
Reakce na domenica:

​Ha ha. Tak to mě taky. V tomhle smyslu jsem lehce asociální. 

A já se musím přiznat, že takové to ostentativní vyhrazování se vůči družení moc nechápu. A to rozhodně nejsem typ, co hned zvoní s bábovkou u nových sousedů. Ale na jedné "sousedské" akci jsem byla a aspoň jsem tam zjistila, vedle koho už 15 let bydlím.​

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 26. prosince 2017 17:10

Gatita já si myslím, že tu není nikdo ostentativní. Jen se tu napsal druhej názor..

Offline Gatita
8643 příspěvků moje polička 26. prosince 2017 17:50

Ounz no nemohla jsem si pomoci,prislo mi,ze se tu nektere div nekrizovaly,pri predstave,ze se sousedi sejdou na koledu.nijak mi to ale nevadi,spis me to bavi;) jinak bych to tady porad nesjizdela,ze.

Offline Luna
10870 příspěvků moje polička 26. prosince 2017 18:08

Karja no mne kdyz zemrela babicka, tak se sesla samozrejme cela vesnice v kostele, pak sel obri strudl na hrbitov, snad 100 lidi, bylo to snad vetsi psycho nez takove to "v rodinnem kruhu".

Ounz Ja to mam stejne, idealni je velkomesto. Bohuzel v nem neziju, ale uplne zle se taky nemam.