Potrefenáhusa Tyhle věci musej především tak nějak vyplynout, jinak z toho bude přesně takováhle trochu směšná a trochu smutná křeč.
Já teda nevím, co by se muselo stát mně, abych se dala se sousedem do řeči, fakt nemám důvod. Takže možná to jsou milý lidi, možná máme i něco společného, ale já se to nikdy nedozvím. Introvert nejsem, ale sociálních kontaktů mám dost a nemám potřebu je vyhledávat ještě v baráku na chodbě a vybavovat se s cizíma lidma.
Pobavil mě v tomhle směru otec. Koupila jsem pozemek, na kterém si potenciálně za x let (ne dřív než za pět) můžu postavit dům. Otec na mě začal hned apelovat, ať co nejdříve navážu dobré vztahy se sousedy, pěkně je obejdu, vytáhnu z nich nějaké informace, zeptám se, jak se jim tam bydlí, jestli někomu v noci neštěká pes, jak s parkováním, co spodní voda ... Jako má to samozřejmě racionální základ, domorodec ví vždycky nejlíp, ale už jsen z představy, jak obcházím branky s košíkem domácích perníčů á la Bree van De Kamp, mám osypky
To si radši sednu doprostřed parcely na pařez a budu půl dne pozorovat okolí a sledovat kdo kde parkuje. otci jsem to samozřejmě ř´hned vysvětlila, on se smrtelně urazil a prohlásil, že takový lidi jako já by si ani barák pořizovat neměli a že nechápe, proč se svým přístupem vůbec něco jako pozemek kupuju