přiznávám, že mě drásá umírání posledních bílých nosorožců.
je mi to fakt líto.
prý civilizace.
přiznávám, že mě drásá umírání posledních bílých nosorožců.
je mi to fakt líto.
prý civilizace.
Jiná Realita To spíš myslí ty s "českým" původem ne? Já jsem je viděla v Keni třeba v Lake Nakuru
Mutziputzi Ne, Súdán je úplně poslední nosorožec svého druhu na světě (= severní bílý), myšleno samec, pak ještě žijou dvě samice. A to je všechno. Jsou prostě jen tři. No trochu jsem si včera pobrečela, když na stránkách té rezervace, kde žije, psali, že už je na tom špatně a máme na něj myslet. Ach jo...
Mutziputzi nosorožec severní bílý už v podstatě vymřel. poslední samec svého druhu momentálně umírá myslím v keni. sledujeme vymírání druhu v přímém přenosu, jen kvůli tomu, že jeden odpad v asii chce jejich rohy, a jiný odpad v africe jim je na ty rohy lovil. pro osobně a vůbec se za to nestydím, nemá žádný člověk, který se na tom kdy podílel, hodnotu ani nosorožčího lejna. hnusní primitivové.
Karoleena Takže mě podvedli...
Mutziputzi No a tak nebyl to ten jižní bílej? Těch je ještě hodně, třebas jen špatně poslouchala průvodce!
Jiná Realita tak nevim teda

Karoleena Mně to bylo šumák, tak je to možný, stydim se no
Vyklizim skrin. Mam presne 17 ks cernych satu. Mam problem.![]()
Luna v cem presne spociva ten problem? ![]()
viktorka_od splavu No tak to jsou jen cerny, pak jsou este zvlast barevny. A samozrejme nemuzu vyhodit zadny, pac vsechny jsou super.
Luna A to je problém?
paktofonika Tak pokud se to nezda moc, tak teda ok.![]()
Luna jestli jsou všechny super,tak to rozhodne problém není
Luna Ako je to dosť, ja mam asi 4 ale rozhodne to ako problém nevidím ja na tvojom mieste by som sa radovala že mám čo nosiť. :)
no problém to může být, pokud má Luna malou skříň ![]()
SunEclipse Nebo ji ty kusy nenapocital manzel!:-))
Karja Ten tu zas neni, opaluje se nekde pod palmou
, navic je mu to uplne jedno. Ja jsem spis cekala, ze mi tu jekdo napise, ze ma satu treba 50.![]()
Luna Že 50
Ja nemám dohromady toľko kusov oblečenia v celej skrini a nie to 50 šiat ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.