whiskas Tělo se chová idiotsky a nepřátelsky? WTF?? Myslím, že bys měla vážit slova...
Jinak souhlasím s paktofonika, zkus změnu.
whiskas Tělo se chová idiotsky a nepřátelsky? WTF?? Myslím, že bys měla vážit slova...
Jinak souhlasím s paktofonika, zkus změnu.
999 Tak whiskas je nemocna, nastvana a otravena, to chapu. Ja jsem v mladsich letech taky byla zvykla, ze se leccos da prechodit nebo kdyz uz lezet, tak za 2-3 dny je cloveku dobre. Jenze ono se to nekde scita a pak najednou uz to tak nefunguje. Neni to prijemne, priznat si, ze zvladam min, nejsem tak odolna jako driv, ale co uz. A po par zkusenostech vim, ze fakt nema cenu ty stavy pri a po nemocech uspechavat, pak se to vlece o to dyl, clovek je nevrlej a protivnej sam sobe.
Kokoska Ja som v tej sťažnosti videla niečo iné ako vy.
999 Tak whiskas je nemocna, nastvana a otravena, to chapu. Ja jsem v mladsich letech taky byla zvykla, ze se leccos da prechodit nebo kdyz uz lezet, tak za 2-3 dny je cloveku dobre. Jenze ono se to nekde scita a pak najednou uz to tak nefunguje. Neni to prijemne, priznat si, ze zvladam min, nejsem tak odolna jako driv, ale co uz. A po par zkusenostech vim, ze fakt nema cenu ty stavy pri a po nemocech uspechavat, pak se to vlece o to dyl, clovek je nevrlej a protivnej sam sobe.
jo, jo, do kamene tesat a kazdymu preju aby tu zkusenost udelal zpusobem co nejmene bolestivym a dosel sam k tomu ze to telo je jen jedno. jiny lepsi dostat nelze. mit ho rad/a za to ze funguje a nosi me po zemi a muzu si tu uzivat zivot.. to je prece logicke;-)

(konec hlaseni mouder pro dnesni den![]()
Pinot Noir Já jsem nemocná a místo, abych alespoň zhubla, tak se rozpadám. Od určitého věku se tělo chová idiotsky a nepřátelsky. Vyrýsované břišní svaly, jo, také si to ještě pamatuju, ale myslím, že už je uvidím jen na obrázku.
Já v tom teda vidím podobné sdělení, jak Kokoska, to naštvání nad nemocí. A navíc jsem ještě to, že do určitého věku jsem nedělala nic, nedržela jsem nikdy dietu a necvičila. Přesto jsem měla svaly. Od určitého věku jsem musela začít cvičit a jídlo upravit a zase to stačí. No je mi jasné, že se blížím k věku, kdy nepomůže nic a tělo si bude dělat svoje a budu ráda za nějaké udržení. A pak je prostě věk, kdy se musí člověk smířit s tím, že chodí a tělo mu vůbec slouží, jak píše viktorka_od splavu . Vidím to denně i na těch 80 pacientkách, duchem může být člověk mladý, ale tělo to neví![]()
whiskas Jestli to není spíš tak, že se ke svým tělům chováme idiotsky a nepřátelsky my. Neblázni.
Já whiskas trošku chápu, mám 4 den chřipku a cítím se dost podobně. Hnusně, opotřebovaně, tlustě...Čert vem nemoci ![]()
paktofonika Fotky z minula se nepočítají, všechno je jinak. Teď jsem nemocná, takže cvičit nemůžu (což mě tedy šíleně deptá), ale stejně, prostě s věkem jde vše do pekla (věř/neveř). Jasně, existují výjimky s výbornými dispozicemi, ale já jsem bežná většina a je to fakt síla, vidět ty negativní změny i přes veškerou snahu. No, jistě, třeba Catherinne je velice, velice hubená, byť jí není 20/30/40, ale myslím, že zrovna ona je ten hodně štíhlý typ a je tedy fakt, že běhá do úmoru, ale mě běh prostě nebaví, až nudí. Svaly už dávno nemám, někam se odporoučely. Tedy nějaké mám, ale ne ve stavu, na který jsem byla celý život zvyklá.
zlatahouba Přesně
.
A omlouvám se, fakt to bude tou nemocí. Jsem nějaká přecitlivělá a naštvaná a protivná sama sobě.
whiskas ale ono to tak proste je, ze postupem casu se telo chova za stejneho rezimu jinak. U me navic skokove, takze 5 let dobry, no a buch bac, skoro pres noc kila navic, par vrasek navic, vetsi unava... ale co, porad jeste lyzuju, jezdim na kole, bruslim, domacnost i sebe nezanedbavam, tak se zas treba dalsich 5 let o moc vic nerozpadnu. Ale je dost tezky to na sobe videt, to jo.
P.S. a dneska zrovna nelyzuju, snezi, na kopcich mlha jak cepice, tak regeneruju a uzivam si nicnedelani.
Kokoska Já vím, že je to normální a že by člověk měl být rád, že mu tělo slouží, může sportovat, fungovat ... Všechno to vím, i se s tím postupně vyrovnávám, jen, jak jsem psala výše, mám poslední dny příšernou, nekontrolovaně pesimistickou náladu (ano, více, než je u mě obvyklé).
whiskas To je určitě hnus, když se to takhle sejde. Ale blbý je, že ty tu negaci a zlost obracíš takhle proti sobě.
Já zatim teda mohu říct, že čim jsem starší tim mám postavu lepší, teď ve 40 lepší než ve dvaceti, opustil mě takovej ten baby fat, bůčky, stehýnka, svaly mám delší. Přitom váhu a velikost mám pořád stejnou.
Mutziputzi Zlato, ale 50 je fakt o něčem jiném. Hormonální změny jsou sv*ně svinutý
.
Ale třeba to budeš mít jinak, což ti moc přeju
.
Kokoska Za oknem krásně sněží, lyžovat bych šla hned.
Mutziputzi mezi 40-50 jsem se z doby "po detech" citila nejlip, byla jsem na svoje pomery i dost stihla a pres to, ze geneticky dany to nemam, ani jsem na tom nemusela nejak moc makat. Cimz nechci rict, ze se u vas za 10 let vsechno obrati k horsimu ![]()
Mutziputzi Zlato,
neboj, mám k 50 o sakra dost blíž než k 40, netvrdím, že se z toho raduju, ale skok do rakve fakt netrénuju!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.