Lamicka No ale to je přesný, já si připadám teď taky nejlíp. Kamarádky mají všchny šmahem deprese, páč vrásky, mikrošpek...Vždycky jim řeknu, že neměly být za mlada takový krasavice.
To já, coby jako faaakt příšera teď vypadám zdaleka líp než ve 20. A taky už cítím v kostech konec rodičáku a strašně mi to psychicky pomáhá.
Navíc mně se kolikrát i modelky líbí teď víc než když byly mladý, většinou měly naducaný tupý tvářičky a s věkem dostaly lepší výraz.![]()
Přiznání
Lamicka ja mám 34 a ešte nemám doma mimino :-) Ale cítim sa vo vrcholnej forme, je mi skvele a myslím, že sa cítim lepšie ako keď som mala 24. A vlastne všetky moje kamošky sú štíhle, dobre vyzerajúce a majú plno rôznych aktivít a sťažovanie sa na vek som od nich ešte nepočula.
Ale tieto reči s obľubou vedie moja mama, tá ma už od strednej prenasleduje vetami počkaj po škole, počkaj po 20, po 30, po 40 a pod. Ale asi to bude v tom človeku hlboko zakorenené nejakou životnou rezignáciou alebo čo. Mama nemá ešte ani 55, ale neustále od nej počúvam sťažnosti, že nemôže ísť ešte na dôchodok, nič ju nebaví, nemá žiadne koníčky a v podstate jediné, čo dokáže vo voľnom čase je pozerať televízor. A obávam sa, že na dôchodku to bude rovnaké, len bude pozerať televízor celý deň.
A člověk čeká, čeká, až nakonec celý život pročeká ![]()
dzizisketa jj, to je presné :-)
Ty už jsi teda rovnou začala s kremací! Tím jsi opravdu trumfla všechny.:-D
Lamicka No ale fakt! A upřímně musím říct, že to na nich JE vidět, že už to není ono, bohužel. Ty panenkovské typy stárnou tak jinak než "my ježibaby"![]()
continuity Je vidět, že potřebujeme jaro. Myslím, že vše pak uvidíme v lepších barvách. Držím palce, ať se vrátí chuť a energie k řešení zůstat, nebo se ujistit, že se čas naplnil a je čas na změnu.
Na mě asi hodně negativně působí /tedy na psychiku/, když mám nemocné rodiče a mám pocit, že nedělám dost, nebo nemohu, nebo mi to není umožněno (rodiče, že jo, známe ...), mám z toho pak výčitky, byť jsou ty úvahy zcela iracionální. ![]()
Sweet Potato
já nepsala o skoku do rakve, jen jsem psala, že to není zcela ono. A také jsem psala, že existují výjimky.
A už dne raději nic, fakt jsem na ránu. Protivná sama sobě.
Neboj, vždycky může být hůř. Jak by řekl můj muž, celoživotní pesimista.
Kokoska To chápu, taky mám raději azuro, ale nevadí mi ani sněžení, v rozumné míře.
Před pár lety jsme byli se známými na Dachsteinu a jeden "účastník zájezdu" byl absolutní lyžařský začátečník. První den lyžování byla taková chumelenice, že nebylo vidět na krok a on statečně lyžoval s námi. Druhý den se vyjasnilo a dotyčný, když viděl terén, který předchozí den sjíždel relativně v pohodě, jen poněkud poslepu díky sněžení, najednou změnil, kromě barvy v obličeji i názor na své možnosti. Přitom dokud neviděl na cestu, byl zcela v pohodě
.
whiskas presne totez uz jsem tu taky zazila, kdyz pred par lety otevreli novou sjezdovku. Ted uz bohuzel ty kopce znam ![]()
No ale pro ilustraci fotka z webcamery asi pred hodinou. Ted uz vykukuje slunce, zitra snad bude lip. Fotku jsem si stahla, abych se mela cim branit, az zas manzel bude vykladat, jak se mi nechtelo lyzovat.

Kokoska Vidím jen mlhu a výjevy
, takže za takového počasí je nejlépe v chatě s Glühwein
.
P.S. a dneska zrovna nelyzuju, snezi, na kopcich mlha jak cepice, tak regeneruju a uzivam si nicnedelani.
Nejste náhodou zase v Hausu nebo okolí? ![]()
My jsme dneska měli mlhu a mírné sněžení, ale drandili jsme. Přiznávám, že jsem grogy a to jsem celý den jezdila za dítkem, takže jsem spíš brzdila (netušila jsem, jaká to může být fuška). Taky jsme ještě neotevřeli tu flašku vína, co jsme si s manželem přivezli, protože večer odpadneme dřív než dětičky. ![]()
brrr jj, jsme. Doufam, ze zitra to pocasi bude lepsi. V udoli bylo i slunce, sla jsem se projit, ale ty kopce byly porad dost schovane.
Kokoska Když jsme jeli dolů, tak už bylo údolí vidět
Každopádně si užijte sluníčko, my už zítra jedeme domů. Ale aspoň na dva přechozí dny jsme stihli krásně.
brrr my jsme prijeli v sobotu, v nedeli a vcera bylo krasne. Tak stastnou cestu domu!
Kokoska Dík. My jsme taky od soboty, tak jsme to počasí chytli.
brrr my jsme tu na tyden, tak snad se to zlepsi. Kdyby si clovek zaroven s pobytem mohl objednat i pocasi!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí