Luna já to sem dala jen proto, že jsem to video zrovna včera někde zahlídla, a jak jste zmíila dva roky, nemohla jsem si pomoct ![]()
Přiznání
viktorka_od splavu Vobkládat dvouletý děti helmičkama na bruslení nedejbože krasobruslení, kde dělaj nějaký psí kusy beru jako naprostý standart, stejně jako jim je dám na lyže. Moje máti měla na bruslích frakturu lebky, led je totiž tvrdej jako svině, doktor říkal, že tvrdší než beton a že štěstí, že měla tlustou čepici, jinak by dopadla poměrně hůř. Jo, když mi bylo pět, tak jsem helmu na brusle nenosila, ale měla jsem aspoň čepici a nic jsem tam netrénovala. Stejně tak jsem nebyla v autosedačce a nenosila helmu na kolo, ale beru, že ten standart bezpečí se prostě už někam posunul a helma pro dvouletý děcko na led mi do toho zapadá.
Karja jo, standardy se mění to je fakt. každopádně já bych bez čepice bruslit nešla. a kdybych měla volit kdo dostane helmu asi bych to byla zase já, páč já padám z mnohem větší výšky, to dá rozum![]()
Karja zajimavy, cekala bych, ze cepice je v tomto pripade (pad na bruslich na hlavu) uplne na.. Ehm, na nic.
Ja mam spis zkusenost, ze deti brusli s helmama (myslim teda verejne brusleni) a mezi nimi krouzi dost nejiste otec s mladsim sourozencem ve veku mimina na rukach..! ![]()
viktorka_od splavu Taky už máš křehký kosti:-D. Já teda doufám, že bych ještě padala na ruce, ale nevíš no. Bez čepky bych taky nešla, ještě bych ofoukla! Ale na veřejnejch brusleních většinou ty uplně malý děti helmy mají,synovec chodí na kroužek bruslení, ne teda kraso, a helmy všichni mají jako povinnou výbavu. Tady mě nakrklo, že už dvouletý drezurujou a ještě bez helmy.
Pavlena No, ona měla hrozně silnou, vyfilcovanou, tak centimetr materiálu určitě, takže to prý trochu pomohlo. Ale ideální je nepadat, že jo:-D. Já teda bych na ledních bruslích si helmu nevzala jako dospělá, ale v létě na brusle vždy, přece jen na nich neumim tak brzdit a jsem mnohem neohrabanější.
Karja tak znáš rusy, nas mnogo.. teda vlastně neznáš![]()
KoraKora No je to tak, bohužel. A jak jsem nemocná, hned navíc cítím celkový rozpad tělesné schránky
. Navíc, nikdy jsem neměla ty "správné" nohy - dlouhé, štíhlé holeně. Už jsem s tím tedy smířená, ale stejně mě ty moje sloupy občas naštvou
.
whiskas Já mám nohy hrozný, já ti je snad někdy vyfotim! A to jsem docela hubená, jak by to vypadalo, kdybych byla při těle, to si nechci ani představovat. A jedna ještě navíc přestává být funkční jak bych chtěla, ty z VIP vlákna bych brala hned.
Furt s těma nohama, sloupama, holeněma. Mám momentálně krásně vyrýsovanè svaly, na břichu pekáč, na lýtkách a stehnech svaly do špičky, paráda. Ale radost z toho nemám vůbec. Může za to už druhá dávka střevních potíží během měsíce. Važte si, dámy, toho, co máte. Sotva lezu, vynést synka do patra je dřina jako nikdy. Začínám chápat pořekadlo o tom, že až tlustí budou hubení, hubení budou studení. Cítím se mizerně.
999 tak přece jen přijely? (cosí šaty)
jsou krásný
moora Jj, tomu se říká pevná vůle...
.
Ale nejak se mi nezda, ze by holcicce byly 2 roky, i kdyz v Rusku je mozne vsechno
, nevim, jestli batole dokaze tohle pobrat, trileta uz mozna ano, tezko rict, jedine ze by me vyvedla z omylu krasobruslarska odbornice domenica
![]()
Přesně, v Rusku je možné všechno. Taky bych si tipla, že holčičce jsou spíš tři.
Já začínala až v pěti. Helmy se nenosily (stejně jako teď, pokud vím), a ani čepice... vlastně jo, matně si pamatuju, že některé holky nosily čepici na ranní tréninky povinných do promrzlé Štvanice. Já ne a zůstalo mi to - čepice nenosím dodnes, vlastně žádnou nemám. Na ledě jsem na hlavu naštěstí nikdy neupadla.
Pinot Noir Co já bych za to dala - nadsázka, nemoc ti samozřejmě nepřeju, ani nikomu jinému. Já jsem nemocná a místo, abych alespoň zhubla, tak se rozpadám. Od určitého věku se tělo chová idiotsky a nepřátelsky. Vyrýsované břišní svaly, jo, také si to ještě pamatuju, ale myslím, že už je uvidím jen na obrázku.
Pinot Noir co to jsou svaly do spicky?
Pinot Noir to je mi líto
whiskas Neskúšala si zmeniť typ cvičenia pripadne zaradiť aj iné veci ako posilovňa? Síce neviem co na svojej postave riesis(už len z fotky vidno ze si svalnatá až až) ale pokiaľ nevidíš výsledky tak zmena by ti mohla pomôcť.
whiskas Ale blbost, sice s pokracujicim vekem telu trva o chvilku dyl, nez zregeneruje (co mam rikat ja v 60+ ), ale kdyz se mu da cas, zase se dostane do kondice.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí