Luna Já jich nemám 50, jen 22. Z toho 7 celočerných. Problém je, že šaty nenosím ![]()
Přiznání
paktofonika Fakt? Mne prijde, ze nakupovaci vlakno je skoro jen tvoje, tomu nemuzu verit.
(Vtipe, vylez). Tak ok, saty jsou u me zaklad, zas nemam skoro zadnou sukni.
Luna No schválne až prídem domov tak to porátam. :D
paktofonika spočítej, my se takhle vyhecovaly jednou s kolegyní a nestačily se pak divit, ona například napočítala přes 60 párů bot. Já vím, žes psala, že oblečení máš minimum, ale taky jsem podle nakupovacího vlákna myslela, že toho máš víc. Já nosím všechny věci víceméně pořád dokola, ale i tak mám určitě aspoň 15 svetrů, 10 džínů, určitě aspoň patnáctery šaty, spoustu triček a boty teda radši fakt nepočítám.
podle mě když to člověk nosí, tak není problém i kdyby měl těch šatů 50.
Luna Ja si dala zavazek, ze si dlouho nic nekoupim, pokud nezmenim velikost teda. Nekterych hadru mam hrozne moc, chci to vsechno donosit, onosit, vyhodit. Tak jsem zvedava, jak dlouho mi tahle myslenka vydrzi. Dopadne to, ze onosim ty nejlepsi a obkibeny veci a tech 80 procent mi tam bude strasit furt!
Všechno mě štve. I rodina, mě nevyjímaje. A to jsem po dovolené, doma uklizeno, v práci klid.
Karja No a na mateřské se budeš převlíkat asi tak 8x denně, bacha na to.
Luna Jo to presne chci, vsechno onosit seprat a do prace uz v novem. Jen mam prave hrozne malo veci typu trika, teplaky, mikiny. To mozna budu muset bejt doma v pouzdrovkach:-D
Karja hmm, tak pouzdrovky se ti budou onošovat dost blbě no:D já teda neměla žádný pouzdrovky, ale haldu "slušných" kalhot, kabátů, halenek, bot na podpatku... jako zezačátku jsem v tom fakt chodila, ale postupně jak bylo možno chodit i na nákupy tak jsem dokupovala ty mikiny a rifle.. a to slušný sem pak samozřejmě vyhodila (volány, zvonáče, brikety... no, letos jako bych našla, škoda:D
viktorka_od splavu Vid, ja toho mam taky plno tehle slusnackejch hadru a hlavne jsem to za posledni rok prestala i nosit do prace, pac rebelie.:-))) Boty mam nastesti vsechny v klidku;-).
Karja zas rozporuju ze by se ve slusnych botach nedalo chodit na pisek
zrasuju je stejne i na chodniku
Karja Tak ke kočárku se ještě můžeš vyfiknout, jak to ale vyleze ven, je konec. Fakt vzpomínám, jak jsem si to štrádovala po Brnisku vyfiklá jak na kolonádu.
Ten první rok je krása, já nesnáším batolecí věk, zrušila bych celý to období.Ble.
Luna Ze jo? Ja taky. Prvni rok jsem si rikala, co vsichni resi, ze muzu i na matersky v pohode nosit pouzdrovky. S prvni navstevou piskoviste me to preslo a jak tam clovek travil vic a vic casu...
dejte pokoj, zlate batolata. od 18 mesicu uz celkem v pohode. zato u nas mimina och joj, deti by se meli rodit tak dvoulete.
continuity Hus! Dvoulete...Nejhorsi obdobi 2-3 roky, to ma ted mladsi, starsimu uz bude 5 a pohoda, ale tihle zavislaci, co poradne nemluvi, jenom jeci a plivou jidlo, neeee. A to je dcera slabej odvar, syn byval uplne nesnesitelnej.![]()
Luna něco děláte asi špatně
(joke)
Luna Ja bych to fasovala normalne az od tri let.
Jiná Realita Jezis, za chvili budou snad sportovat uz i mimina. Vyplisnila bych tam kazdyho nad 18 let, proc tem deckam nenacpou aspon prilby?Paka.
Karja Od tří let fasovat, ve třinácti vrátit![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí