Řvousenka Ze jo a pak zas po 10 letech navrat, na nejaky ty divadla a zabavu a pak vozeni po doktorech a tahani nakupu.
Přiznání
Řvousenka Ve 13 poslat Imogenu do internátu přes půl kontinentu...
Luna mám 24 bílých košil (každou jinak střiženou tedy) a černých šatů jen 8 ks
Jiná Realita Jezis, za chvili budou snad sportovat uz i mimina. Vyplisnila bych tam kazdyho nad 18 let, proc tem deckam nenacpou aspon prilby?Paka.
Řikala kamarádka, že na kraso helmu nee prej, z toho důvodu dceru záhy odhlásila
Luna já myslím, že bílých košil a černých šatů není nikdy dost
Magráta ja to mam naopak.
Mutziputzi To je ujety, tak hlavne, ze je nacesaj.
Karja Místo helmy maximálně natupírovat no![]()
Magráta Tak bilou kosili nemam teda zadnou, ty nemam rada (na sobe), v bile vypadam desne.![]()
Jiná Realita Ja delam blbe dost veci, to jo...Ale nejak se mi nezda, ze by holcicce byly 2 roky, i kdyz v Rusku je mozne vsechno
, nevim, jestli batole dokaze tohle pobrat, trileta uz mozna ano, tezko rict, jedine ze by me vyvedla z omylu krasobruslarska odbornice domenica
Tak teď nevím, jestli počítat šaty, nebo jít pod vlivem VIP vlákna fotit nohy... Abych věděla, až se tam holky domluví, jestli je mám super, nebo hnusný...:-).
999 taky me napadlo, ze si strihnu jedno selfie abych videla jestli mam vyraz svetice mrchy dementa nebo jako po 4 panacich ![]()
ice Jasně, vyfoť, hned budeš vědět, na čem jseš :-).
999 Ty mas saty i nohy krasny. Ja jen teda ty saty, ale i to je dobry. Kazdopadne jedny cos jeste poridim. ![]()
Luna mně přijde že to dítě má tak 3-4, dva určitě ne. ovšem tu potřebu vobkládat děcka helmičkama apod. nechápu
Luna Který? :-)
Já si teď objednala tyhle, https://www.cosstores.com/cz/Women/Dresses/Belted_wool_wrap_dress/46881-86998292.1#c-22755, už jsou doma, ale já ještě ne :-(.
999 krasny! Koukam, ze maji jeste dalsi, co jsem nevidela...![]()
Mne se libi tyhle, ale mela bych je asi az na zem. https://www.cosstores.com/cz/Women/Dresses/Waisted_dress_with_irregular_panels/46881-92331011.1#c-24480
Luna Ty jsou super a budou ti slušet:-). Já o nich dost uvažuju, jen je u mě trochu problém, že na velkých prsou ty asymetrický švy trochu zlobí...
Luna Ty jsou super a budou ti slušet:-). Já o nich dost uvažuju, jen je u mě trochu problém, že na velkých prsou ty asymetrický švy trochu zlobí...
999 krásné šaty. ![]()
Luna ty jsou taky fajn, ale nejsou moc dlouhé? I když, mně by se hodily, neb nemám šaty skoro žádné a navíc mám hnusne nohy, tak bych zabila dvě mouchy jednou ranou.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí