Jupí, znáš versatilku ![]()
Kleště na klíšťata jsou super, i když to není obvyklý název, prodává se to jako pinzeta.
Jupí, znáš versatilku ![]()
Kleště na klíšťata jsou super, i když to není obvyklý název, prodává se to jako pinzeta.
versatilku zná kazdej,ne?
Ja mam uz asi 15 let tohle a je to desne šikovný,ale nevim,jestli se to jeste dá sehnat, nesmí to mit moc velkej stisk,ale přišlo mi to o hodne sikovnejsi než ta pinzeta.ty háčky všichni chválí,ale ja mam fakt nejakej blok ty klíšťata vytrhávat

Tyhle staré typy krokosvorek se koupit dají, ale ne všude.
Ale ty nové typy taky mají zouky. ![]()
To je přece krokodýlek, doma jich máme spoustu ![]()
no však a je to fakt strašně praktický! (Teda jestli máte psa nebo kočku :-D)
Není mi jasné, co jiného s těmi klíšťaty děláš, než vytrháváš. Copak při spatření krokodýlka v hrůza prchnou?
zacvakneš, párkrát otočíš mezi prsty a je venku.
ale ono se každou chvíli doporučuje něco jinýho, jednu dobu vytočit, pak vyviklat, teď vytrhávat...
Ono je to jedno, hlavně když je venku. Akorát vytáčet nemá smysl, jinak dle libosti. A nepolívat olejem, to se dřív dělávalo u nás. Já mám dobrou zkušenost s tím inštrumentem, co vypadá jak Tesco kartička a uprostřed je tunýlek.
Já ještě k těm klíšťatům (už jsem zmiňovala, že jich máme plnou zahradu), super věc je Ixoderm. Zakápnete, chvilku počkáte a klíště jde vytáhnout prakticky samo.

postrádám tady nějaké WTF téma ![]()
dnes jsem měla tu čest spatřit reklamu na wobenzym, která nemá konkurenci!
za doprovodu zvuků připomínajících ten přístroj, který sleduje, jak vám bije srdce, sedí ošuntělý důchodce v omšelé putyce, servírka mu donese drink, který on vezme rukou s naprosto příšernými okousanými nehty (a to si normálně nehtů nevšímám) a přitom pronáší jakési řeči o tom, že vůbec nechápe, proč si lidi stěžují na chřipku, protože on jí wobenzym a má klid.
nmá to ani nápad, natož vtip, ani smysl, a vizuální provedení je fakt strašné. zajímalo by mě, kolik taková legrace v tv stojí.
jooo, to jsem taky videla a taky nechapala!
Mimochodem - je tu někdo, komu wobenzym pomohl? Já jsem se snažila dohledat - už dříve - nějaké validní informace, ale nic moc jsem nenašla. Jako lék to registrované není. V podstatě jsem zjistila, že existují dva tábory - jako asi ostatně u všeho - jedni wobenzym adorují až na půdu a druzí ho zatracují. Je to jen reklamní tahák nebo ne? Opravdu váhám.
"jedni wobenzym adorují až na půdu a druzí ho zatracují"
Mám stejné postřehy, ale mezi bližšími známými ho asi nikdo nebral. A taky by mě to zajímalo.
mam za to, ze pokud ma clovek funkcni slinivku, travici enzymy si produkuje sam a neni treba kupovat:-)
z realnych vysledku bych snad verila lepsimu hojeni po urazech a operacich, jinak kecy v kleci
ale treba se tu najde nekdo s lepsi info
No, u nás jde jeden hlas, že všeliké potravinové doplňky toliko pro hovada dobré jsou
S jedinou (občasnou, t.j. ne všemi podporovanou) výjimkou, a to wobenzymem. Ovšem pouze k lepšímu hojení např. pooperačních/poúrazových ran.
Mimochodem - je tu někdo, komu wobenzym pomohl? Já jsem se snažila dohledat - už dříve - nějaké validní informace, ale nic moc jsem nenašla. Jako lék to registrované není. V podstatě jsem zjistila, že existují dva tábory - jako asi ostatně u všeho - jedni wobenzym adorují až na půdu a druzí ho zatracují. Je to jen reklamní tahák nebo ne? Opravdu váhám.
Znám virtuálně pár lidí, kterým pomohl na pooperační otoky (v jednom případě to nejdřív nebrala, otekla, pak začala brát a šlo to dolů), jinak o nikom jiném nevím :)
Já znám lidi, kteří ho brali po operaci/porodu na hojení ran, ale jestli se jim to hojilo líp nebo rychleji, to je těžko říct :-)
Asi wobenzym nasadím psovi, pak poreferuju ![]()
Good luck
. Moje dcera ho nasadila koňovi a on ho plival... Bylo strašně frustrující vidět, jak ty prachy končí v prachu...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.