musim přiznat,ze mi v ostatni písemné komunikaci uplne strasne chybí některé emotikony, a to konkrétně tyto dva:
![]()
musim přiznat,ze mi v ostatni písemné komunikaci uplne strasne chybí některé emotikony, a to konkrétně tyto dva:
![]()
Ale copak?
Mne tady chybi ramena, obcas mam chut vyjadrit souhlas ci nesouhlas ale jsem lina cokoli psat nebo uz se par lidi vyjadrilo a ja se nechci opakovat.
Ramena mi chybí furt hrozne!!!
Guinea Pig nic konkrétního,ale hodily by se mi fakt často :-)
jo! a jeste
:-)
Eeeh...to jste mi připomněly můj nejhorší klíštěcí zážitek - kterak se mi klíště zahryzlo mezi horní řasy. Zjistila jsem to až po několika dnech, když jsem po návratu do civilizace chtěla použít řasenku a všimla jsem si mezi řasami nějakého bordelu. Bordel byl poté identifikován jako nacucané klíště. Nikdy by mě nenapadlo, že to bude pro klíště atraktivní místo.
![]()
to je námet na menší horor...
To jsem zažila s dítětem (ne vlastním) sotva dvouletým. Klíště na hraně horního víčka. V okresní poliklinice si na to netroufli, v Thomayerce ho před zákrokem omotali prostěradlem jak kocoura a tři drželi.
Já si na to sama taky netroufla, ale v naší okresní nemocnici to prostě doktor vzal, vyškubl a bylo to :)
My klíšťata taky normálně škubneme. Psům jedině. Do ruky papírový kapesník, chytit klíště a vytrhnout. Pěkně to vždycky lupne a je venku i s hlavičkou. Manžel sobě taky (mívá víc klíšťat než obě psice, a to se říká, že na pivaře klíšťata nejdou) maximálně si někdy pomůže takovým podběráčkem, když je klíště ještě nenacucané. Jde to s ním výborně.

jojo, to je přesné, ten "plácací" smajlík jsem včera hledala na telefonu asi půl hodiny :-)
A ramena mi chybí taky moc, hlavně zelená. Pořád mám tendence neplevelit diskuzi zbytečně, ale zase často mám chuť názor nějak podpořit, nebo vyjádřit souhlas :-/
My máme všude po baráku rozmístěné kleštičky na klíšťata , protože když ta naše klíště má,a my ho čirou náhodou najdem, tak jeden drží psa a druhý letí pro nástroj. Protože najít ho znovu je víceméně nemožné.
Ten podberáčik je super, kde sa také niečo dá kúpiť?
ja jedu furt po staru s elektrikarskym krokodylem,jinak bych se hrozne bála,ze klíště pretrhnu
Myslím, že v každém obchodě pro zvířata, nebo v lékárně. nebo na webu Háček na klíšťata Já mám tenhle nejradši, protože je to s ním strašně rychlé. zasunout, podebrat a lup! je venku.
Vďaka!!!
a ostatní Pinzeta na klíšťata taky není špatná. Funguje jako versatilka.
Ovšem, víte, co to je versatilka?
Stejný háček na klíšťata máme taky, používám to na kočky, je to super, jde to s ním bezva
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.