Mně pomohl po úraze... Skoro useknutý prst v rekordně krátké době přirostl.
Přiznání
Neomalenost některejch lidí mě fakt nepřestává překvapovat. V dobré víře chcete za odvoz věnovat ne zcela bezcenné věci, dáte si práci s nafocením předmětů, popisem, nahráním inzerátu a jako odpověď přijde: "mam zajem". Jako to by těm lidem upadla ruka, kdyby napsali třeba dobrý den, děkuji nebo dokonce reagovali rozvitou větou?? O podpisu ani nemluvě.
Taky se mi stalo, byla jsem z toho docela rozčarovaná. A to ještě ve výsledku málem chtěli za to, že si tehdy postel odvezli, zaplatit. Nevím, jak jsou lidé vychovávaní, ale občas je to na přes ústa.
Díky za reakce na wobenzym. Zdá se, že je tedy fajn na poúrazové stavy, což není od věci vědět.
jojo. jsem vyzkoušela tady někým doporučované Letgo a už nikdy více. radši to mrsknu do popelnice
Mně pomohl a to tak, že hodně. Se syndromem chronické únavy. Mám pocit, že jsem byla schopna začít fungovat jen díky němu. Na wobenzym mi nesahejte!![]()
A aby byl funkční, je potřeba min. 15 prášků denně.
Mně je líto funkční věci vyhazovat do kontejneru, když ještě někomu poslouží, jsem fakt ráda. Ale očekávám nějakou kulturu komunikace, minimálně tedy pozdrav a slušné vyjádření zájmu, podepsat se je snad samozřejmé v každém dopise.
Během pár minut mi přišlo několik desítek reakcí, takovou rychlost jsem teda nečekala. Ale ve všech případech se mi ozvali i lidi, co uměj odepisovat celou větou, abych jen nekritizovala :) Ti dostali přednost, samozřejmě.
A vůbec, díky za připomenutí wobenzymu. Vrátila jsem se z lyží pomlácená a úplně jsem na něj zapomněla. Zítra si pro něj mažu.
no mně se ozvalo cca 8 lidí, jakože jo, super. já na to kdy si to vyzvednou, a pak prý kde to je, jak je to velký, dá se to rozložit, dá se to odnést v ruce atd atd padesát blbých otázek.. které samozřejmě v inzerátu byly předem zodpovězeny. a nakonec se všichni odmlčeli. na to fakt nemám ani čas ani chuiť tohle absolvovat, možná kdyby šlo o věc za tisíce ale já chtěla stovku za pojízdný stojan na oblečení se šuplíky, který stojí přes osm set a byl naprosto nový atd. atp...
a žluťásek
vítejte v realitě :-) na toto téma skuhrám každej rok, když přijde čas prodeje mláďat. to vždycky obdržím hromadu dotazů "odkud jste, jak jsou starý, kolik stojí, jakého jsou pohlaví, jsou ochočení" (všechny tyto skutečnosti jsou v inzerátu uvedeny). bez pozdravu a podpisu included. případně výkřiky "ti jsou krásní, já mám korelu" nebo "papouška nechci, ale pošlete víc fotek"
dřív jsem zdvořile odpovídala, teď už negramotný metu rovnou do koše
máš můj obdiv, to fakt není nic na mý nervy
Já bych hlavně neměla nervy dát zvíře nebo ptáka, které mám od mláděte (resp. od vajíčka) někomu cizímu. Bála bych se, aby šlo do dobrých rukou. Proto prostě chovná stanice pro mně nee.
Fascinujou mě lidi, co hází použitý (tzn. většinou mokrý) papírový kuchyňský utěrky do tříděnýho odpadu. To si fakt někdo myslí, že špinavej rozmočenej cár už tak nekvalitního papíru se dá recyklovat?
Nebo kapesníky....taky jsem zažila. ![]()
Papierové utierky aj vreckovky hádžem do triedeného odpadu ako papier aj ja.
Lenže je rozdiel v tom, že my to pálime v kotli. ![]()
Ano, kategorie "spalitelné", to beru ![]()
Tak kapesníků jsem si zatím nevšimla a zkoumat to nehodlám
![]()
ja bych se rada ohradila proti tomu nekvalitnimu papiru - casto se papirove uterky delaji ze 100% celulozy, co je ten nejkvalitnejsi papir. do zberu to nepatri, ale kvuli znecisteni - treba mastnote. ze stejneho duvodu tam nelze davat taky krabici od pizzy, i kdyz karton obecne recyklovatelny je.
Mne zas včera dostal chytrák, který včera postavil ke kontejneru na papír asi pět plných papírových tašek. Do všeho toho sněhu![]()
Papírové utěrky apod se dají dát do kompostu. Pokud je v něm třeba jen samá tráva, tak mu i prospêjí
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje