Ok, beru na vědomí, zajímavá informace.
Přiznání
no u nás lidi k popelnicím s tříděným odpadem hážou všechno, drobnej nábytek, sušáky na prádlo, televize, staré oblečení....skoro se bojím, aby to u nás nezrušili.
Jo, přesně, tohle mě taky štve....:-/ A to u nás bývají pravidelně sběrné soboty!
Jj, jak to tu tak čtu, tak jsem si čím dál jistější, že služeb portálů jako je letitgo a pod nikdy nevyužiju. A potvrzujete mi tu, že věcí zadarmo si lidi neváží. Jeden čas jsem věci po dětech, hračky a tak, nosila do nedalekého bazárku. Prodalo se vždy všecko. A skoro pokaždé jsem tam zase všecko utratila, leckdy i víc. :-)) Ale abych někomu byla ještě vděčná, že si to milostivě vzal?
Já jsem nedávno v dobré víře chtěla věnovat přenosku na králíka. Paní měla zájem, zjistily jsme, že bydlíme kousek od sebe a domluvily se na určitý den, že si pro ni přijde. V ten domluvený den vůbec nedala vědět a nepřišla, na můj dotaz nakonec milostivě napsala, že neměla čas.A prý jestli bych jí to teda nepřivezla do práce. No, nepřivezla...Žádné omlouvám se, prosím, nic.
cítím léto!!!
no a navíc jsem z toho pak byla nesvá, protože pusť si cizí lidi do baráku, že.. ono možná nejlepší řešení odvézt to do ekodvora, ten máme za rohem a vozím tam furt něco a co jsem tak průběžně pochytila tak obsluha ty věci ještě "dotřiďuje":-)) a možná se nedostanou na skládku, ale právě někomu potřebnýmu
Na dané téma se totiž šíří různé informace. Já jsem dnes třeba vysvětlovala máti, že mastná papírová krabička od hamburgeru tam nepatří, hádala se se mnou, že v televizi říkali, že to nevadí.
Máme 100 metrů od domu v zemi zapuštěné třídící boxy. Je to super, lidé tam opravdu nosí. Ale sousedky okolo ani jedna.
Tak abych jen nehaněla a případné další darovače trochu povzbudila: dnes si přijel milý mladý muž pro první várku věcí, choval se velmi zdvořile a mile, asi stokrát mi poděkoval, popřál hodně štěstí do budoucna a i když jsem za věci výslovně nic nechtěla, nechal mi tu stovku. Ještě to není se všemi lidmi tak hrozné :)
Priznám sa, že keď mám zlé a smutné dni tak kupujem nezdravé jedlo. Normálne sa stravujem dajme tomu zdravo. Ale akonáhle mám depku a tak hneď to ide. Dnes som kúpila čokoládu, chipsy, dokonca som si kúpila instantnú polievku. Sedím teraz pred tým a klepem si na čelo. Normálne si myslím, že keby som bola v živote permanentne nešťastná tak mám asi 150kg. Takto je to občasné, ani mi to asi nepomáha, čo ja viem kvôli čomu som si to kúpila?
![]()
![]()
To je kvůli Amy? Má dneska tu operaci?
No je, sedím doma a čakám až zazvoní telefón. A zabudla som dodať, že som si k tomu ešte kúpila knihu Lahodne s Ellou. Takže čítam knihu o zdravom jedle a zajedám čipsami. ![]()
Tu mám taky!
Teda obě.
Tak něčím se uklidnit potřebujete, tím se fakt netrapte! Já nejradši jedla čipsy u debat o hubnutí, he he.
Amy bude určitě v pořádku a moc se jí uleví!![]()
Joo však Vy ste bola na tej čipsovej odvykačke že? Teraz už ste čistá čo? :D
A ďakujem za povzbudenie. ![]()
čistá. Smutnej život je to, to vám povim.![]()
Ešte k tej knihe, vzala som dvojku. Nevedala som sa rozhodnúť ktorú a tá dvojka je rozdelená na raňajky, ... tak mi to prišlo prehľadnejšie.
Mám kúpiť aj jednotku podľa Vás, resp. ktorý diel Vám príde lepší a zaujímavejší. Alebo sú obidva dobré?
tak keď to nie je raz za týždeň, tak by som sa tým netrapila. Stacia tie ostatne starosti, co človek ma.
šmarja to je přece úplně pochopitelný! proč si to zhoršovat výčitkama? amy bude v pohodě a od zítřka zas zdravě:-)
No často to nieje, to už by bol zo mňa obor.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje