Priznavam, ze coctail parties uz nejsou pro mne. Mam potrebu zahrabat se pod zem. (Vono to nebyla ani tak coctail, jako jen party).
Přiznání
Přiznávám, že se mi moc líbil včerejší krasobruslařský výkon Aničky Duškové a Martina Bidaře na mistrovství Evropy v Ostravě a vlastně už i jejich krátký program o den dříve. Na to, jak jsou oba ještě mladincí, se s dospělou konkurencí poprali vážně skvěle
.
mne taky, bylo to moc hezke, i na koukani a jeste se mi hodne libili Francouzi (3misto).
Doufám, že se do neděle zase vyhrabeš!![]()
Jj, na ty se taky moc pěkně koukalo
.
Jó, Anička s Martinem jsou skvělí, velmi talentovaní... je to úžasný vstup do kategorie dospělých. Moc jim fandím.
Teď budu zvědavá na Hanzlíkovou ve volné jízdě. Taky si zatím vede moc dobře.
Nechci to zakřiknout, ale přijde mi, že tahle naše nová generace bruslařů se vyznačuje trochu jiným emočním založením než jejich starší kolegové. Myslím tím, že se mi zdá, že mají (kéž by) lepší předpoklady k práci s tou příšernou psychickou zátěži, která je s každou takovou jízdou spojená.
mne taky, bylo to moc hezke, i na koukani a jeste se mi hodne libili Francouzi (3misto).
Z Francouzů jsem byla úplně nadšená. Ohromili mě už v krátkém programu, tak jsem se vyloženě těšila na volnou jízdu. A teda! ![]()
Já je viděla poprvé už loni v tom Debrecenu, kde už byli taky perfektní, ale tady v Ostravě už to bylo přece jen o něčem jiném. Taky jim moc držím palce, protože jestli jim vydrží zdraví a forma, tak se máme v následujících letech opravdu nač těšit.
Mám to zapnuté a jsem na Míšu za chvíli zvědavá. Máš pravdu, s krátkým programem se popasovala velmi důstojně
.
Jj, zatím to tak vypadá, takže kéž to tak zůstane.
Dneska se děvčatům zatím moc nedaří. ![]()
Dneska se děvčatům zatím moc nedaří. ![]()
Tak zas je to v tom takové vyrovnané a pro ty holky přijatelnější.
Naše Michaela Lucie ve mě zanechala velmi dobrý dojem i přes ta zaváhání. Má v sobě úžasný náboj, to je do budoucna moc nadějné.
Jsem zvědavá na ty nejlepší a především na Carolinu.
Taky jsem zvědavá. Neviděla jsem krátký program, takže nevím, jak na tom je. Ona byla vždycky takový nervní typ. ![]()
Ano. Ale zároveň jezdí a vypadá přenádherně, takže když se daří skoky (tam teda ty nervy maximální!), pak je to dokonalost největší. To samé bylo u Vernera.
No jo, dneska to prolomily až ty nejlepší. Medveděvová byla technicky dokonalá, jak je člověk od ruské školy zvyklý, ale marná sláva, já jsem podobně jako domenica vždycky hotová z těch nadpozemsky ladných pohybů Caroliny Kostnerové. To prostě nikdo jiný než ona nemá
. To jsem si dnes užila zase asi nejvíc.
A velkou pochvalu určitě zaslouží Nicole Rajičová - ta na sobě neskutečně zapracovala
.
mne se se Medvedevova libila hodne, jak to cele melo pribeh. mne se ted nelibi ty komentare o lidskych strojcich. to mi prijde opravdu mimo misu. maji uzasnou techniku, Jevgenija to skace doslova mene s prstem v nose (tedy rukou nad hlavou) a to neni samozrejmost.
a velka pochvala Nicole! ![]()
a zitra maji ve studiu na tance Skotnickeho, tak to je neco! chtela jsem nekam ven, ale uvidime ![]()
Nicol Rajičová zajela výborně a s jiskrou, na Carolinu krásný pohled jako vždy a jsem ráda, že skočila, co bylo třeba. A do třetice toho nejlepšího - a velké překvapení - Francouzka Laurine Lecavalieri - parádní jízda po všech stránkách.
Vítězná Medvedědová je pro mě (zatím) příkladem fakt toho dobře namazaného strojku. Technika obdivuhodná, ale krasobruslení nejsou jen ty technicky přesně odvedené skoky a jednotlivé prvky. To už se mi mnohem víc líbí druhá Pogorilá. Já mám obecně ruskou školu dost ráda ve všech disciplínách (krasobruslení!), ale v posledních letech je u mnoha ruských závodnic v popředí technika a pak dlouho nic za tím. A někdy to ani nesouvisí s věkem a vyzrálostí. Naštěstí, vždycky je tu minimálně jedna zástupkyně toho komplexního bruslení, s prožitkem.
Mně se líbily všechny na těch předních místech, každá jinak. A Francouzka a Slovenka příjemně překvapily.
Ano, na Laurine jsem zapomněla. Taky byla výborná
.
A souhlasím i s tím pohledem na Žeňu. Ono je to moc hezké bruslení, všechno ladí, všechno perfektně načasované, pěkně se na to kouká, líbila se mi taky, akorát jí prostě taky zatím nedovedu sledovat se zatajeným dechem jako tu Carolinu, ale nemyslím to nijak hanlivě. U některého krasobruslaře se to rozvine až s přibývajícím věkem - je jí tuším teprve osmnáct - ale některý to prostě nemá a nezíská, i kdyby se rozkrájel.
Já mám ruskou školu jinak taky hodně ráda. A určitě neplatí, že ruská škola se vždy rovná jen dobře namazaný strojek. Typickým příkladem takového strojku byl pro mě třeba Alexej Jagudin, než pak konečně přišel komplexní Jevgenij Pljuščenko. Ale to bylo ještě staré bodování.
Francouzi v soutěži sportovních dvojic se mi včera taky moc líbili a dnes dokonalý
krátký program Javiera Fernándeze.
Javier byl úžasný, fenomenální!
Technicky, výrazově, umělecky... do koncečků prstů ! A dnes mi přišlo, že by ho mohl eventuálně hrát Martin Myšička, kdyby bylo třeba. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje