Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Online Mulen
4965 příspěvků moje polička 29. ledna 2017 22:02

Přidejte, nebojte se

Offline Emerald
2670 příspěvků moje polička 29. ledna 2017 22:13
Reakce na Mulen:

Psala jste, že Vás čeká nějaké jubileum - víc než 35 to být nemůže ( pokud jste vrstevnice 0zero7 ). 

Online Mulen
4965 příspěvků moje polička 29. ledna 2017 22:20

Přidejte. V srpnu mi bude čtyřicet  

Offline Emerald
2670 příspěvků moje polička 29. ledna 2017 22:22
Reakce na Mulen:

Tak to jsme na tom stejně - i ten srpen pasuje.  Ale kolem mě ty narozeniny stejně jen proběhnou, protože se budeme vracet do ČR a já do práce a na "oslavy" naštěstí nebude vůbec čas. 

Online Mulen
4965 příspěvků moje polička 29. ledna 2017 22:27

Tak si mužem v srpnu vzájemně pogratulovat :) 

Offline žluťásek
8813 příspěvků moje polička 29. ledna 2017 23:08

Nerada vám tu narušuju krasobruslařskou debatu, ale potřebuju se někde ventilovat. Pustili jsme si dnes poslední díl Sherlocka a já jsem z něj úplně nějak fyzicky vyčerpaná a emociálně vyždímaná. Takový stav jsem po žádném filmu ještě nikdy neměla, je mi vyloženě fyzicky špatně a zároveň mě něco nutilo to dokoukat. Ani nevím, jestli se mi to líbilo, každopádně to bylo naprosto strhující. A vůbec nechápu, jak tomuhle někdo mohl vymyslet scénář.

Offline Sweet Potato
39949 příspěvků moje polička 29. ledna 2017 23:11
Reakce na žluťásek:

To máš z toho, že si pouštíš tak intelektuálně náročná díla. My jsme koukali na Ligu výjimečných a je nám dobře!

Offline žluťásek
8813 příspěvků moje polička 29. ledna 2017 23:18
Reakce na Sweet Potato:

Muž chtěl Vinnetoua, já jsem ho přemluvila na Sherlocka. Teď toho vážně lituju.

To teda asi taky patří do přiznání, já jsem ty staré kultovní filmy s Vinnetouem nikdy neviděla a ani moc neznám ty příběhy, jen jména. Takže jsme zatím viděli Nový svět a Tajemství Stříbrného jezera a docela se mi to líbí. Nemám srovnání s těmi staršími verzemi ani s knižní podobou, takže jsem spokojená. Docela příjemná westernová pohádka na dobrou noc. Měli jsme si radši dát indiány než tohle psycho.

Offline Jehelníček
753 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 06:48
Reakce na Mulen:

Tak vy tady za salátek a já ve vašem věku byla čerstvá babička.

Tím se vysvětlujou ty šaty!  

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 10:19

přiznávám, že se mi zdají směšní muži, kteří mají hlavu jako koleno a plnovous (je jedno, jestli pěstěný nebo nikoli).

přitom muži s hlavou jako koleno mi vůbec nevadí, někteří mi přijdou i sexy (třeba ten kriminalista v Kriminalistovi se mi vyloženě líbí). plnovousy mi spíš vadí, ale jsou i nějaké, které se dají snést. ale muž, který má obojí, mi přijde ve 100% případů nejen asexuální, ale i směšný.

Online Mulen
4965 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 12:12
Reakce na Jehelníček:

Však jsem psala, že salátek lehce ovadlý  Ty jo, ve čtyřiceti babička, to si teď neumím představit. Já se teprve začínám děsit počínající synovy puberty. 

Online Mulen
4965 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 12:17
Reakce na žluťásek:

Starý Vinnetou, to je pohádka. Na tom jsem vyrostla a na Old Shatterhanda jsem si hrála. Ten nový s tím má společné akorát jména a reálie. Tím nechci říct, že by to bylo horší, jen je to úplně o něčem jiném, možná by se mi to taky líbilo víc, kdybych starou verzi neznala. 

Poklad na stříbrném jezeře jsem si natočila na kazetu a naučila se ho slovo od slova nazpaměť 

Offline andulka01
12764 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 14:42
Reakce na Jiná Realita:

Že jo :-) schovávat plešku je blbost, u mužů fakt ocením když jdou natvrdo dohola, ale zároveň si pěstovat plnovous mi přijde ble. Ale je fakt, že plnovous obecně nemám ráda, líbí se mi dvoudenní strniště max. Když plnovous je teď tak hrozně IN, zvláště na Letné, nebo ve vinárně na Výtoni. 

Musím se smát, když šampónek na městském kole vypadá jakože dřevorubec (a vsadím se, že sekyru v životě neviděl :-)

Offline Janulik03
20013 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 15:08
Reakce na andulka01:

Ja som minule jedného takého stretla. Chlapec pohľadný, vyzeral, že aj niečo unesie. :D

No , mala som plné ruky a požiadala som ho, či by mi nemohol pomôcť odnisť vrece s granulami k autu. HA! Ja viem, že nie som žiadna výhra v lotérii krásy, ale premeral si ma zdrvujúcim pohľadom a s voňavými vlajúcimi vlasmi odkráčal k východu. Vrece mi odniesol taký milý cca 12 ročný chlapec, ktorý tade prechádzal. Zlatý. Nie je to až také zlé s tou mládežou. 

Offline Lilly_Ku
4495 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 15:14

mi se vousy libi dost a kombinace s plesi mi nevadi, prijde mi to sexy!

aneb kazdy zbozi ma svyho kupce :)

edit:

treba shahin najafi zatim plesku nema, ale aji az ju bude mit, bude furt k sezrani :D

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 15:17
Reakce na Lilly_Ku:

presne, brada je sexy. Naposledy som mala chalana bez brady moju prvú lásku, keď som mala štrnásť

Offline Lilly_Ku
4495 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 15:20
Reakce na betsey:

jako jo, ale musi na te brade neco rust, ne nejaky nahoneny tri chlupy kolem dokola.

nastesti je u nas v berline dostatek jizanskych typu s vousama, takze je z ceho vybirat :D

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 15:23

Tak ono hlavně jsou chlapi, co jim vousy sluší a takoví, kterým ne... Je to jako se vším. koukněte na Kuneše aka Hynka Čermáka v Raplovi, nemyslím si, že by ty vousy vypadaly nějak asexuálně....

Můj muž si momentálně udržuje vousy asi na 5.5 mm, sluší mu víc, než hladké oholení. A protože vlasů ubývá, taks e k hodně krátkémus estřihu vlasů )asi ne úplně plešce) taky časem dostane, tak doufám,ž e vousy si (pokud nebudou moc řídnout) nechá taky...

Jinak vyloženě hipstery (kteří jsou celkově tak vystajlovaní, nejlépe ještě s drdůlkem z vlasů) taky nemusím....

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 15:26
Reakce na domenica:

Tak já začala, nejen sledovat, o něco (o dost) dřív. 

http://guerlinade.cz/2014/12/14/shalimar-brusle-a-ja/

Tak to máte velmi dobrý vhled do situace :) kohokoliv kdo bruslil/bruslí (platí i na Mulen, ale neumím vícenásobně citovat) obdivuju, neb sama jsem na bruslích jak koza na ledě :D

Offline Lilly_Ku
4495 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 15:28
Reakce na A666:

jasne, ja tyhle diskuse beru spis pro odlehceni a hlavne plati ze de gustibus atd.

treba proti plesi vubec nic nemam a naprosto mi neprijde jako nevyhoda. naopak velmi nesexy mi prijde, kdyz si borci dobarvuji nebo nechavaji nastrelovat vlasy. v tomhle jsem dost konzerva, je mi velmi sympaticky kdyz borec proste v urcitym stadiu nazna ze to nema cenu, shodi vlasy a prizna to.