Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Pinot Noir
29928 příspěvků moje polička 02. srpna 2018 16:06

Měla jsem letos jen jednu zmrzlinu, nijak to nevyhledávám, a byl to zrovna Pegas  Nějaká řada Premium ze smetany. Docela mi chutnal. I kdyby měl ve složení 100 položek, je to podle mě jednou za rok úplně jedno.

Offline viktorka_od splavu
49375 příspěvků moje polička 02. srpna 2018 16:07

Karoleena aha, no u nás se jedlo normální jídlo, tak to asi fakt bude tím Potrefenáhusa margarín

49375 příspěvků moje polička 02. srpna 2018 16:09

Pinot Noir určitě tě nezabije:-)) ale já tam právě cítím to co v margarínu, takový povlak na patře to dělá, prostě je to hnusný. "éčka" neřešim vůbec, páč těch věcí jím minimálně a jestli je použitý mlíko z mlíka nebo ze sušenýho mlíka je mi dost jedno

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 02. srpna 2018 16:09

viktorka_od splavu No tak u nás se taky jedlo normální jídlo, žejo, zrovna mí rodičové nejsou z těch, co by programově servírovali špagety s kečupem. :D Jen já ho z nějakýho neznámýho důvodu prostě bojkotovala a natruc se živila těma samotnýma suchýma přílohama převážně a v restauraci jsem si neobjednala nikdy nic jinýho než smažák. Fakt mnoho let trvalo, než mě to přešlo. Asi až někdy v průběhu gymplu...

Offline Pinot Noir
29928 příspěvků moje polička 02. srpna 2018 16:12

viktorka_od splavu Ale v něm žádnej margarín není, je tam jen mléčný tuk ze smetany.

49375 příspěvků moje polička 02. srpna 2018 16:12

Karoleena tak já taky měla v pubertě období kdy jsem jedla všechno s kečupem (třeba řízky:-), ale jako fakt malýmu dítěti mi takový jídlo nikdo nenaservíroval a v restauraci jsme se nestravovali, kdyby ano, tak bych si rozhodně nemohla já vybírat co budu jíst. stejně jako doma, jsem musela sníst to co mi maminka/babička/teta dala na talíř. že jsem nad tím bulela je jiná věc:-)

49375 příspěvků moje polička 02. srpna 2018 16:12

Pinot Noir promiň přehlídla jsem tu "prémiovou řadu", to jsem nikdy nejedla.

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 02. srpna 2018 16:24

Taky smazenysyr bysom si dala. Normalne som dostala chut.

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 02. srpna 2018 16:25

Mutziputzi normální to teda není, přesně jak píše viktorka asi okurka... vedro je teda šílené, ale chuť na těžké červené a steak mám pořád, takže za mě cajk... :-) jen ten pás dnes teda vynechám (jak jsi někde jinde psala, že jdeš), v posilce sice klima, ale usoudila jsem, že se mi nechce se tam přepravovat :-)  

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 02. srpna 2018 16:28

nolita Ja musim v 6 do centra, od pasu si slibuju to, ze uz nebudu posleze mit co vypotit a budu vila

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 02. srpna 2018 16:30

Mutziputzi hele v tomto počasí to musí klapnout :-) já se přesunu z kanceláře přímo na ten steak, takže úplně vílí asi nebudu, tak možná zítra no :-)

Offline 999
19828 příspěvků moje polička 02. srpna 2018 16:30

nolita Obecně máš určitě pravdu, ale u Pinot Noir tomu tak asi nebude :-). Ta asi vypila víc dobrého pití než většina lidí, a stejně jí chutná ta Cola... To bude asi spíš závislost :-). 

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 02. srpna 2018 16:31

999 nevím, zda tento algoritmus funguje i na víno X cola teda :-) ale výjimky se prostě najdou všude, to je jasné :-)

Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 02. srpna 2018 16:32

Potrefenáhusa Margarín ble. Ale třeba DSD měla období, kdy se dožadovala Ramy, protože jí zachutnala někde na táboře nebo kdo ví kde. Takže asi je nutno připustit, že někdo to kupuje ne z nedostatku peněz nebo informací, ale že mu to fakt chutná. Kupříkladu zde tolikrát zmiňovaná Cola Zero, že.

Offline MP Marge
6883 příspěvků moje polička 02. srpna 2018 16:43

Sweet Potato Souhlasim i s vami (to vite, my terapeuti uz to tak mame ve zvyku ). A uvedu sama sebe jako priklad: Ac myslim, ze se vetsinu casu stravuju dobre a kvalitne (varim si doma ze zakladnich, prirodnich surovin; jim hodne ovoce a zeleniny; vyhybam se sladkostem, bramburkam a podobnym pozivatinam, nepiju slazene napoje, ctu nalepky, a tak dale, a tak dale) a rada ochutnavam vsechny mozne svetove kuchyne, mam presto nekolik slabosti, z nichz asi nejhorsi je, ze kdyz jsem v Cechach, tak jim rada (rozvarene) spagety s kecupem a takovym tim nejlacinejsim eidamem - a hrozne mi to chutna  I vlastnimu otci se pry ze me dela soufl 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 02. srpna 2018 16:48

Priznam se ze by me zajimalo, kdo se tady jednou prizna, ze se klidopido stravuje jako prase, neni statisticky mozny, aby tady vsichni cetli slozeni a varili eko-bio jen ze zakladnich surovin, kdo to jsou ty lidi co si na koupalisti nesou tri misy hranolek s tatarkou a smazaky??? K tomu malinovku nebo "domaci" limcu???

Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 02. srpna 2018 16:50

Mutziputzi Já se klíďopíďo přiznám. Smažák teda nee, to mi nikdy nechutnalo, ale koupákové hranolky bych si hned dala.

49375 příspěvků moje polička 02. srpna 2018 16:55

Mutziputzi smažák někdy dělám doma:-) hranolky ráda nemám a věci v trojobalu nevyhledávám, popravdě na koupališti a podobných destinacích mám velký problém co si dát k jídlu, stačí jak to v tom vedru smrdí. jednou jsem byla na dovolené na baťově kanále a stravovala se v kempech podél a bylo to utrpení.

ale bio jídlo nekupuju vůbec, a mám ráda lovečák:-))

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 02. srpna 2018 16:58

Mutziputzi Jako ne že bych jedla jenom prasárny, ale občas si něco z toho dám Třeba tu malinovku. Nebo buřta z vohýnku. Smažák taky jednou do roka v nějaký putyce, kde je to jednoznačně nejbezpečněnjší volba. Panáka zelený . No prostě mám ten záběr širokej, no.

Ale nejhorší je ta kola, můj osobní mor. Navykla jsem si to lemtat hlavně v noci, když musim psát nebo dělat na počítači a jsem už jak feťák Zkoušela jsem to odvyknout přes Zero, ale to je hnus pro mě

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 02. srpna 2018 17:02

Mutziputzi ja, ale to je tu myslim zname.