Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline baltik
4989 příspěvků moje polička 02. srpna 2018 12:48

Potrefenáhusa oboji blby :)

cim delsi, tim horsi a cim divnejsi nazvy tim horsi

Offline 999
19828 příspěvků moje polička 02. srpna 2018 12:51

Pinot Noir Tomu je právě nerozumím...:-).

Offline Luna
10868 příspěvků moje polička 02. srpna 2018 12:56

Mohučanka Ja jsem nosila rovnatka cele detstvi a az vyrostly osmicky, cely to slo do kelu, mam celkem velke zuby a nevesly se tam, tak jsem sla do rovnatek znovu asi nekdy ve 31 letech? A nejvic me sokovalo, ze mi nedoporucili fixni, ale zase jsem nosila vyndavaci na noc a spravilo se to docela fajn, jen to dyl trva. A to ja uz jsem byla nastartovana nosit rok draty.  

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 02. srpna 2018 13:04
Reakce na baltik:

Jiná Realita ja si myslim, ze je to i jedina cesta, jak zlepsit uroven potravin, dokud se ty osizene porad budou dobre prodavat, tak nebudou ani vyrobci ani obchodnici mit duvod to menit, takze kdyby lidi zacali cist etikety, premyslet o slozeni toho, co ji, tak by to melo vetsi dopad nez cela narizeni evropske unie

​Přesně tak.

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 02. srpna 2018 14:44
Reakce na 999:

Pinot Noir Tomu je právě nerozumím...:-).

​můj soukromý názor je, že ti lidi nemají srovnání a proto jim to chutná...

Offline MP Marge
6883 příspěvků moje polička 02. srpna 2018 14:51
Reakce na Samantha:

​a pak se v tom vyznej...

to je asi nějaká vlastnost terapeutů, měnit názor dle reakce okolí

​Ne, to je bezna vlastnost vsech jedincu, kteri nejsou tvrdohlavi a nemaji pocit, ze jediny spravny nazor ve vesmiru je ten jejich, cili nemaji problem obcas v diskusi uznat, ze i nazor nekoho jineho muze byt OK.

Navic nechapu, kde vidite, ze jsem zmenila nazor. Muj nazor na Viewegha a jeho psani je stale stejny. Jen dodatecne uznavam, ze, protoze opravdu pise hodne autobiograficky, jak podotkla Potrefena husa, tak dava smysl, ze jako nasledek muze byt NEKTERYM ctenarum hodne nesympaticky a na jeho kurz by tim padem nesli. Ja si stojim za tim, ze je mi jedno, kolikrat byl neverny manzelce, protoze to nema na jeho styl psani a pedagogicke schopnosti zadny vliv, cili ja bych na jeho kurz klidne sla.

Invektivy na mou profesi si prosim nechte od cesty. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 02. srpna 2018 14:52

nolita já si to často myslím taky. když srovnáš pořádnou čokoládu a třeba milku, nebo tu hd zmrzlinu a magnum, tak ten rozdíl je velký.

nebo to tak mám jen já, protože mám chuť už naučenou cítit laciné tuky, a ty teda z pegase nebo magnum vanou všemi směry :/ 

Offline Stará Stanová Kůže
1333 příspěvků moje polička 02. srpna 2018 15:00

Jiná Realita Já mám pocit, že oni to porovnání znají - třeba jsem uváděla, jak u nás vedle sebe sídlí točená zmrzlina, ve které podle mě prášek skoro chroupe mezi zuby, a opravdu výborná na surovinách neošizená domácí kopečková. Lidé jsou nadšení z té práškové. Asi to nevnímají jako něco horšího.

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 02. srpna 2018 15:06

Ja mam treba sirokej rozptyl. Nejen u zmrzky.

Dneska jsem si pochutnala jak na obyc toceny (z toho prasku nejspis) i na super poctivy domaci 

Offline MP Marge
6883 příspěvků moje polička 02. srpna 2018 15:07

Stará Stanová Kůže Ja myslim, ze Nolita ma pravdu v tom, ze spousta lidi proste nema srovnani. Vidala jsem to hodne u pribuznych z maminicny strany. Pochutnavali si na vecech, ktere ja uz bych do pusy nevzala, protoze nic kvalitnejsiho, rozumej drazsiho, by si v zivote nekoupili, no a pak jim to jejich prijde bezkonkurencne dobre. 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 02. srpna 2018 15:09
Reakce na Sweet Potato:

Mutziputzi Tak zrovna nad zmrzlinou ses podivovala nejednou, že to jíme, že ty od 13 let nikdy.

​Páč je to pro mě prázdný přísun kalorií a obecně mi to nechutná, jsem psala o sobě...ohledně druhých pouze to, že mě iritujou obézní mandy co se cpou zmrzlinou, na ulici, čím se futrujou doma aspoň nevidim.

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 02. srpna 2018 15:13

Jiná Realita jj tak nějak si to myslím, resp. ještě jedno upřesnění - nestačí teda samotné porovnání, musí člověk začít jíst to lepší, až pak mu to horší přestane chutnat ... neplatí, jako ostatně všechno pro všechno a pro všechny... 

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 02. srpna 2018 15:30

Mutziputzi to si beru osobne teda:D jako obezni manda rikam, ze si budu zrat na ulici co chci! 

20970 příspěvků moje polička 02. srpna 2018 15:37

711990 Ty nejsi manda, ty eště v klidu žer!

Offline viktorka_od splavu
49375 příspěvků moje polička 02. srpna 2018 15:49

Jiná Realita Já mám pocit, že oni to porovnání znají - třeba jsem uváděla, jak u nás vedle sebe sídlí točená zmrzlina, ve které podle mě prášek skoro chroupe mezi zuby, a opravdu výborná na surovinách neošizená domácí kopečková. Lidé jsou nadšení z té práškové. Asi to nevnímají jako něco horšího.

​přesně, kolikrát se opravdu divím ale jsou lidé, kteří ty chutě mají tak nějak posunuté a to "jedovaté" jim chutná ze všeho nejvíc. možná stravování v dětství nebo nevim.. můj ex měl v oblibě ty nejohavnější uzeniny typu hotová "sekaná" z globusu (růžová gumová hmota nepopsatelné chuti), limonádu za 2,90 v té nejjedovatější barvě co šla sehnat (svítivě růžová, zelená...), přitom já bych to do pusy nevzala a vařila jsem normální jídlo.. který sežral bez mrknutí, ale toto a podobné byly prostě pochoutky

(jo a samozřejmě ten "jakožemagnum" Pegas, to si pamatuju, uaa!)

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 02. srpna 2018 15:54

Mutziputzi dala bych si hned protestne chlebicek, ale v tomhle teple...

20970 příspěvků moje polička 02. srpna 2018 15:57

Hele krom tady tý vaší hysterie "vražedný Pegas" a "smrtící prášková", mě už trochu se*ou ty odborníci, kteří ve všech médiích radí, co by měl člověk dělat a nedělat a žrát a nežrat a pít ve vedru, je to normální??

Offline viktorka_od splavu
49375 příspěvků moje polička 02. srpna 2018 16:01

Mutziputzi okurková sezona? já se kolikrát směju když otevřu nějakej ten článek na seznamu s "radama pro ženy" jakýhokoliv typu, ale tak čím by to vyplnili když prostě musí být článek každej den, no ni?

jdu pohledat co radí odborníci dělat ve vedru, nebo umřu hlópá

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 02. srpna 2018 16:03

711990 Ha, já měla chlebíček předevčírem, teplo neteplo, ale jako jedla jsem ho trochu s obavou musím říct... :D

viktorka_od splavu Všechny prasárny, který si sem tam dám, jsou fakt z dětství, to musím potvrdit. Já vlastně celý dětství jedla skoro jen "hnusný" věci, naši se snažili ze všech sil vecpat mi něco příčetnýho, ale smažák a špagety s kečupem a eidamem nakonec stejně vítězily, nebo případně ještě suchý knedlíky/suchá rýže. :) V dospělosti se mi sice významně rozšířil repertoár, ale to, co jsem jako malá jedla, mi chutnat nepřestalo, vyřadila jsem to spíš racionálním rozhodnutím, než že bych, když to trochu přeženu, začala jíst výběrovou sušenou šunku a tím se mi začlo navalovat z krůtího točenýho salámu. 

Offline Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 02. srpna 2018 16:05

A prášková není humus kazda, ne? Teda videla jsem na streamu dil

o opocensky zmrzline a jako hnus mi to nepřišlo. 

Ja nesnesu chuť margarinu, to si taky kupuje furt dost lidi a ještě s dobrým pocitem, ze je to zdravy