Malvin u nás definitiva. ráno jsme vyhlédla z okna, nebe je podzimní, takové zvláštně čiré, oknem dovnitř proudil vzduch s vůní tlejícího listí. jednou to přijít muselo
Přiznání
Jiná Realita Podzim je moje oblíbené ročním období. Už se těším na procházky spadaným listím.
Jiná Realita ha! tebe sa musím ospravedlniť. Včera som sa ti divila, že kde je zimšie a sdnes ráno som pochopila ![]()
Nie teda ľadový vietor, ale ranné ochladenie a bolo to príjemné. teraz je zas dusno a teplo.
mírný ochlazení po tom šíleným vedru pociťuju, ale závany podzimu ve vzduchu teda ještě ne. Má být v týdnu zas skoro 40.
Potrefenáhusa na štvrtok hlásili dnes ráno 37 st. tam myslím, že si ešte urobím volno ![]()
Potrefenáhusa já úplně malý náznak taky cítila, ale možná je to jen klam v důsledku těch veder... :-) a přesně, ještě se to má vrátit, takže na podzim si ještě chvíli počkáme... jen teda doufám, že až přijde jeho čas, tak fakt bude, loni (myslím?) nebyl skoro žádný hezký podzim a to bylo na houby... já mám podzim hrozně ráda (ale nemyslím ten konec, kdy je fakt sychravo a hnusně)
nolita já se obávám, že klasické příjemné jara a podzimy se stávají jednorožci :( že je zima a pak hned léto a pak zase hned zima. teď bych to viděla tak, že ještě tak týden bude vedro, pak tak 14 dnů nějak řeněme přechodně, a pak bude hnusně až do března ![]()
Potrefenáhusa Bude vedro, ale už ne i v noci. Teď je venku ještě krásně, před pár dny bylo houble dobou už smrtelně.
Exit: houble???
Touhle tam má být
Jiná Realita vyloučit to nejde, ale snad ne... pořád se na ten hezký podzim těším...
Si hovorím, že asi bývam niekde inde ako ostatní pretože chladné rána sú tu stále a potom mi to došlo!!! Ja vstávam medzi 4-5, niekto má ráno aj o 9-10
Večer je podľa mňa stále rovnako. Ľadový vzduch furt nikde.
Mňa mrzí že nebola jar, že už je teplo od apríla že neboli príjemné teploty max do 25,pevne verím že sa dočkáme peknej jesene.
Ounz Mlíková byla prostě osolený mlíko s vodou a v tom nějaký nudle, děs, běs. Možná domácí je o něco lepší, ale zkoušet už to asi v tomhle životě nebudu.
Zina Ja mam rada kyselku tá je tiež z mlieka. Tú tvoju mliekovú som nikdy nejedla ale lákavo to neznie, myslím že som o nič neprišla.
Zina OMG, tak tohle je ještě horší, než ty ledvinky v té bílé omáčce... toto bych asi taky ani nepochutnala, byť jinak s aspoň ochutnáním souhlasím...
Mlíkovou v žádném případě nezkoušej. Je to jediný jídlo, který jsem zvracela bez důvodu, jen kvůli tomu, jak je to hnusný.
Zina Navíc se tomu říkalo “dumlíkačka”, už to samo bylo extrémně odpudivé.
Potrefenáhusa já úplně malý náznak taky cítila, ale možná je to jen klam v důsledku těch veder... :-) a přesně, ještě se to má vrátit, takže na podzim si ještě chvíli počkáme... jen teda doufám, že až přijde jeho čas, tak fakt bude, loni (myslím?) nebyl skoro žádný hezký podzim a to bylo na houby... já mám podzim hrozně ráda (ale nemyslím ten konec, kdy je fakt sychravo a hnusně)
Já to mám přesně takhle. Vždyť je furt horko... myslím, že náznaky si jen sugeruju, protože tu o nich mluvíte ![]()
Mně přišly poslední podzimy docela dobrý, co stojí imo za houby jsou zimy bez sněhu, předloni snad nebyl skoro žádnej, a letošní suchý jaro.
Mama varila mliekovú polievku a ako zavarku používala ryžu. Doteraz cítim jej vonu a vidím sa ako sedím hore v senníku a mám vytiahnutý rebrík, aby sa po mňa nedostala a nedonútila ma to íst jesť. ![]()
Zina no, zjevně nic o co by člověk stál ![]()
paktofonika A kyselka je co? Já znám kyselo a kulajdu, obojí miluju, ale tam se u nás nedávalo mlíko, ale smetana.
Sweet Potato Brrr, to je fakt příhodný název!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí