Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 08. srpna 2018 13:27

Jiná Realita 

Když odhlédnu od toho, jak neempatický je ten příspěvek, na tý silnici u Doks se dá jet většinou pohodlně kolem 100, i když kolem křižovatek jsou snížené rychlosti. Záleží, kde to bylo. Tak jestli jely oba směry 100, rychlosti se sčítají, takže tam klidně dohromady 200, ano. Je to hrozný a muselo to být hrozně ošklivý a nikomu tohle nepřeju, br.

Edit y

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 08. srpna 2018 13:28

Jiná Realita Tomuto hovoríš skoro neporušené auto?????

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 08. srpna 2018 13:28

nolita osobně si myslím, že trpím nějakou poruchou autistického spektra nebo něčím podobným. vysvětlovalo by to hodně věcí.

jsem si poměrně jistá, že si tady nemálo lidí o mně myslí, že jsem úplně blbá. přesto mám iq, které by mi umožnilo vstoupit do mensy. ale neumím myslet jako ostatní, vyvozovat závěry jako ostatní, chovat se jako oni a dělat věci jako oni. napadají mě úplně jiné věci, naopak věci, které ostatní beoru jako samozřejmé, jdou úplně mimo mě.

proto se ptám na věci, které vám třeba přijdou úplně dementní. dřív mi to vadilo, pohrdavé reakce samozřejmě nejsou příjemné, už jsem si ale poměrně zvykla. toto fórum je mi vlastně dost nápomocné i tou negativní stránkou.

Online Janulik03
20312 příspěvků moje polička 08. srpna 2018 13:30

Jiná Realita proste jiná realita, no 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 08. srpna 2018 13:31

viktorka_od splavu 

Hm, takže maminka kupovala asi jedničku podtrženou - kámen. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 08. srpna 2018 13:33

Janulik03 no já ten nick nemám pro nic za nic, bohužel si svoji mimóznost uvědomuju už hodně moc dlouho, a myslím, že mě zcela vystihuje.

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 08. srpna 2018 13:34

Jiná Realita no a co negativní vliv decelerace na orgány, to můžeš zemřít v navenek nepoškozeném těle. Prostě se utrhnou vnitřnosti. Nebo pasažéři nedbali bezpečnostních prvků jako opěrky hlavy, volně položená zavazadla, nedostatečné vybavení airbagy...nevíš dokud neuvidíš vnitřek vozu.

Offline Dadoo
11692 příspěvků moje polička 08. srpna 2018 13:34

Jiná Realita premyslis nad věcmi,které jiným připadají naprosto jssne a  samozrejme. To prece neni vada. Koukas na to jen z jineho uhlu.  Kdo může říci,ze ten tvuj je špatný?  Hloupy neni ten,kdo se ptá,spíš ten,kdo si myslí,ze vi všechno. 

Možná by prospělo všem přemýšlet víc o docela běžných věcech. Nelam si s tím hlavu 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 08. srpna 2018 13:36

ice už psala janulik, že nebyli připoutaní. v tom případě je to jasné. moje divení vycházelo z premisy, že byli, protože plné auto nepřipoutaných dospělých mi přijde taky neuvěřitelné. ale pokud nebyli, tak by stačila i srážka klidně v 50, aby následky byly katastrofální, a není na tom už nic k neuvěření, bohužel :(

Online dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 08. srpna 2018 13:37

Jiná Realita 

Upřímně, poruchu autostického spektra by si takhle mohla diagnostikovat každá z nás tady.

Offline Dadoo
11692 příspěvků moje polička 08. srpna 2018 13:38

Jiná Realita mam pocit,ze na zadnich sedadlech se poutá malokdo.

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 08. srpna 2018 13:40

Jiná Realitavšak ano, jak píšu výš je spousta důvodů proč zemřít v na pohled málo poškozeném autě. Ale nepřipoutaní pasažéři jsou pro mě taky k neuvěření. Přirozená selekce prostě.

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 08. srpna 2018 13:40

Jiná Realita já s tebou rozhodně nehodlám polemizovat o tvé inteligenci, to bych si vůbec nedovolila... položit dotaz obecně je ok, na tom není nic hloupého, a v podstatě fakt asi žádný dotaz není úplně debilní... co mě osobně překvapuje, jsou tvé názory a závěry a  a cesta, kterou k nim dospíváš (vše na základě toho, jak je tu prezentuješ),  to přiznávám na rovinu je prostě ten face palm, ale  možná to taky souvisí s tím, co píšeš... 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 08. srpna 2018 13:49

dzizisketa jsem výborný diagnostik. tebe vidím na nemoc škorpióna. kdy může, tam bodne trochu jedu.

je to myslím škoda, jinak působíš jako milá osoba. a to zcela bez ironie.

Online dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 08. srpna 2018 13:52

Jiná Realita 

To teda světová medicína přišla o neopakovatelný talent, co

Offline Lamicka
14201 příspěvků moje polička 08. srpna 2018 13:55
Reakce na Dadoo:

Jiná Realita mam pocit,ze na zadnich sedadlech se poutá malokdo.

​Jako vážně? 

Offline viktorka_od splavu
49374 příspěvků moje polička 08. srpna 2018 14:03

Lamicka furt ještě jezdí i auta, kde pásy vzadu vůbec nejsou:-)

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 08. srpna 2018 14:04

Lamicka teď jsem viděla auto "značka před revolucí", muselo být fakt staré, možná ani zadní pásy nemělo, vzadu seděla žena a malý kluk. podle mě teda měl mít sedačku, kterou jsem neviděla, ale třeba nebyla za sedadlem vidět.

tak jak tak, minimálně ten kluk připoutaný nebyl, protože za jízdy na tom sedadle stál a koukal dozadu...

nevím, co na to říct, stačilo, kdyby řidič prudce brzdil. asi jim na životě děcka nezáleželo.

Offline viktorka_od splavu
49374 příspěvků moje polička 08. srpna 2018 14:05
Reakce na Jiná Realita:

asi jim na životě děcka nezáleželo.

​šiš, autistko;-) tohle je přesně to sdělení z jiné reality

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 08. srpna 2018 14:07

viktorka_od splavu odcházím se rituálně zabít.