Jiná Realita jak bych ti to...no prostě neexistuje možnost, že by nositel tohodle na palici nebyl pako no![]()
Přiznání
Jiná Realita Ha, zatmění měsíce už bylo, ne? Tak to budou hormony, jinak nevím ![]()
Mutziputzi tak mně se to líbí asi jen na filmových postavách, naživo jsem to ani na nikom neviděla
Dadoo dobrá historka
Malenge zatmeni mesice ma asi dalekosahle ucinky. Zakoupila jsem si totiz kucharku a par dni na to kuchynskou zasteru: retro, s nabiranou sukni, s masli... vubec nevim,co to ma znamenat? To ani nemuzu dat do nakupniho vlakna;)
Gatita No to ale musíš. Jak jinak zjistíme, jestli ji nepotřebujeme taky? ![]()
Krehutka je to tahle:
https://m.fler.cz/zbozi/kuchynska-zastera-retro-s-puntiky-modra-8786953
Cimz jsem na sebe naprasila i to, ze nakupuji na fleru. Muj osud zde je zpeceten a jdu hledat forum pro stepfordske panicky...
dneska to pojmu takhle

Poslední měsíce hodnotím a přemýšlím nad svým budoucím profesním směřováním, a vozit lidi tramvají mi vždy přišlo jako super džob. A tady pán to povtrzuje.
dzizisketa třeba je to ten frajer, co vozí mazačkou holky, co se na něj hezky smějou!
dzizisketa Musi to byt narocna, ale krasna prace. Videla jsi na FB video, jak tramvajak zachranil zvonenim zivot klukovi, co prebihal pres koleje?
přiznejte se, kdo z pražáků si pochutnal v luxusní restauraci na luxusním polském zkaženém hovězím? ![]()
Jiná Realita tipuju to na děti ve školní jídelně, ale to se do médií prezentuje hůř![]()
Mutziputzi myslíš, že si to toman vymyslel, aby to vypadalo víc hustě? ![]()
Jiná Realita myslim, že chtěl uklidnit svoje voliče
Mutziputzi nevím, jestli jsi to teda zachytila, ale ono hovězí se údajně prodávalo jako steaky z argentinských býků za 1000 kč.
Foodies mají náběh na infarkt.
Gatita Tak tu asi fakt nepotřebuju, na můj vkus to moc připomíná 50´šaty. Popravdě jsem čekala víc volánků :-)
Jiná Realita zachytila, nevěřim tomu a "foodies" jsou rovněž v naprostém klidu, jsem o tom bytostně přesvědčena![]()
Jiná Realita Já jen nechápu*, proč ministr vypouští informace jak z agentury JPP. Ať jmenuje konkrétního podvodníka, pokud může. Pokud nemůže, ať se veřejně zdrží takových komentářů.
*Jako chápu proč to dělá, ale ekluje se mi to.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025