Krehutka jsem na tom úplně stejně, ale to jsem v případě nejen masa, ale čehokoli.
namátkově vzpomínám, jak se takhle vyjadřovali k šizeným phm - víme, které čerpací stanice to jsou, ale nepovíme.
Krehutka jsem na tom úplně stejně, ale to jsem v případě nejen masa, ale čehokoli.
namátkově vzpomínám, jak se takhle vyjadřovali k šizeným phm - víme, které čerpací stanice to jsou, ale nepovíme.
Krehutka no puvodni zamer byl neco bileho s volanky, takova magdalena dobromila, ale nakonec z toho vylezlo toto:)
Jiná Realita u nás teda zverejnili priamo predajcov, ktorí mali polské mäso predavať. Konkrétne. Len by ma zaujímalo, či to bol iba výcuc, alebo to boli všetci, alebo iba vzorka z kontrolovaných.
Gatita Jo, přesně to jsem měla na mysli.
Janulik03 to máš asi stejně jedno, protože tenhhle byznys rozhodně není jednorázovka, takže ve skutečnosti to takhle nepochybně jede třeba i roky, a skutečných odběratelů toho masa budou stovky. jen se na ně teď zrovna nepřišlo. "smůlu" měli jen ti, kterým přišla nějaká konkrétní prokazatelná dodávka.
Jiná Realita plus to jejich lhaní, Poláků mám na mysli, nejdříve nevyvezli nic, pak do 6 zemí EU, další den že do 10...sankce bych jim lupla a nevyvezli by ani plátek salámu hezkejch pár let! Nejen po lyžování v Itálii, kde jich je jak ... a chovaj se jak hovada, ale koňský maso, posypová sůl, ten jejich antisemitismus radši nezmiňovat...prostě místo Polska chci moře a hotovo!![]()
Mutziputzi to moře by bylo poněkud studené, to nechceš ![]()
Jiná Realita pro mě je studený i to na jihu, já si tady neškrtnu nikde![]()
To pomelo jak se tady nedávno doporučovalo je fakt docela dobrý, ale ne do práce, už ho jim asi tři hodiny...
Se přiznávám, že jsem sjela skoro na posezení 4 série seriálu The Killing (tímto děkuji @barbucha, že můj společenský život posledních dnů se rovná nule
). Konečně seriál, který skončil podle mého gusta (většinou mi oblibená postava ve finále umře) . Holder ![]()
Překvapuje mě, kolik lidí doteď neznalo pomelo, ale holt sem huba zvědavá, rozežraná ![]()
Ounz že jo, vždyť to maj uplně všude....
Ounz Sem ho znala, ale nepřišlo mi user friendly
..což teda neni no
Mutziputzi jo? Mně přijde, že se loupe dobře. A jí se skoro samo ![]()
Potrefenáhusa no právě, já vidim velkou citrusovou kouli a svítí mi oči
Ounz moc práce s tim
Mutziputzi jo tak. No mně osobně to přijde o trochu lepší než grep, ale já to vyloupám do misky a pak už jen odebírám. Kdybych to měla loupat až v práci, tak opruz..
Ounz celý dopoledne prostoj krs pomelo no
Mutziputzi jejda, tak to máš co vylepšovat ![]()
Jedna z kolegyň si dost užívá, že momentálně nejsem hlavní účetní, ale "jen obyčejná účetní". Včera mi vytkla, že sešívám faktury ve špatném rohu ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.