Pinot Noir promin
co.jsi ji na to rekla?
Přiznání
continuity Poprosila jsem ji, ať mě nezatěžuje ptákovinama a upozorní mě na chyby, které jsou opravdu důležité
Jako někteří účetní jsou fakt blázni, kterým musí v šanonu všechno lícovat a svorka musí být přesně 2 cm od okraje vlevo nahoře, ale tyhle věci jsou pod moje rozlišovací schopnosti. Tohle po mně nikdo nemůže chtít ![]()
Pinot Noir to je obsedantni porucha
vlastne za to nemuze, je nemocna...
Je mi blbe (a doufam, ze tyden pred dovolenou se mi nerozjede zanet dutin) a koukame tady na Jizerskou 50 - 50km soupaz - reknu vam, zlaty biatlon.
continuity O něco lepší je ten běh v Norsku?, jak si nesou batůžky (běh kopíruje trasu, po které ve středověku tajně vezli mimino - budoucího krále v "batohu"do bezpečí). Tam je zajímavá aspoň ta story, jinak laufy řadím do stejné kategorie jako třeba formule nebo cyklistiku (i když na Tour se poslední dobou dívám kvůli krajině).
brrr pry za chvili zacne sjezd zen. ![]()
Pinot Noir Taky žádám své asistentky, aby sešívaly dokumenty v levém horním rohu nebo uprostřed :) Až jsou dokumenty v šanonu, tak se v nich nedá při sesiti v pravém rohu listovat. Mě to teda dost otravuje, když je pak musím kvůli takové kravině ze sanonu vytahovat. Zbytečná činnost.
notna Já ale nejsem její asistentka ![]()
Pinot Noir já myslím, že ona procitne, až se vrátíš na místo hlavní účetní ![]()
Dadoo Nooo, musím se přiznat, že se mi ten poloviční úvazek velice zalíbil. Pokud by to šlo, klidně bych u toho zůstala
Pinot Noir To se nedivím. Myslím, že poloviční úvazek je pro ženu s dětmi ideální. Zůstane v kontaktu s prací a má i čas na rodinu. ![]()
Dívám se v televizi na Vzpomínky na Afriku, protože ten film miluju. Zbytek rodiny odchází, protože nechápe, co na tom mám :-). Mám tedy ještě jeden, na který se dívám vždycky, a sama, a to Takoví jsme byli
.
Pinot Noir Já bych to řekla i kolegyni nebo nadrizenemu. Samozřejmě slusne.
999 Oba filmy mám taky moc ráda.
999 Vzpomínky na Afriku miluju taky. A pak ještě Valmonta a Válku Rouseových. Možná je to i tím, že se mi u všech moc líbí český dabing - taky je to všechni už stará záležitost a je to na kvalitě znát.
999 vzpomínky na Afriku mám moc rada. Redford se mi ještě libi v zarikavaci koni, to je taková podobná role. I když jsem vzdycky byla spis v týmu Newman.
a já naprosto nekriticky zbožňuju Anglickyho pacienta, to je ještě takovej velkej barevnej hollywoodskej bijak jak ty vzpomínky na Afriku
Potrefenáhusa Tak jsem se zamyslela a asi budu spíš v týmu Redford :-).
Jedna z kolegyň si dost užívá, že momentálně nejsem hlavní účetní, ale "jen obyčejná účetní". Včera mi vytkla, že sešívám faktury ve špatném rohu
já s ní soucítím, marně se snažím přesvědčit další členy domácnosti, že můj systém ukládání nádobí do myčky je lepší ...
999 u mně se to tak mění v čase, teď možná taky Redford, ale bejval to zcela jednoznačně Newman
Potrefenáhusa Co když se jim lepší nezdá? Já věsím prádlo na sušák podle barev a na jeden kus bych nedala dva kolíčky různé barvy, taktéž pár ponožek musí být připnutý stejnou barvou a paty směřovat jedním směrem, ale v životě by mě nenapadlo chtít to po ostatních ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025