Ounz Kdo je Daria? ![]()
Přiznání
999 má ji shodou okolností jako avatar lilly_ku, je to taková sarkastická holka, rozdávající sžíravé komentáře svýho okolí :) vyhrk to na mě, po té co sem vypustila nějakej nelichotivej komentář na adresu jednoho ehm..blba..ehm. Svýho času to byl seriál, tuším že produkce mtv..
Ounz Díky :-)
Jsem čim dál tim víc alergická na kombinaci džíny+kozačky, jak jsem vyrazila po tejdnu do práce, úplně mě to iritovalo kolik paňmám si myslí jak v tom nejsou šik
z neznámého důvodu k tomu ještě patří taková ta "praktická" kabelka se dvěma uchy - nejošklivější typ co znám..

999 má ji shodou okolností jako avatar lilly_ku, je to taková sarkastická holka, rozdávající sžíravé komentáře svýho okolí :) vyhrk to na mě, po té co sem vypustila nějakej nelichotivej komentář na adresu jednoho ehm..blba..ehm. Svýho času to byl seriál, tuším že produkce mtv..
tjo to jsem vůbec netušila, já myslela že to je nějaká vlastní tvorba/autoportrét - ten avatar vypadá uplně stejně jako její starší fotky!
viktorka_od splavu jako ta podoba tam je ![]()
Ounz myslím, že to možno brat ako kompliment. Ja som Dariu úplne žrala ![]()
Mrakoplas já to tak brala, teda po prvotním překvapení. fyzicky jí ale podobná nejsem (snad jen ty brejle)
Jsem čim dál tim víc alergická na kombinaci džíny+kozačky, jak jsem vyrazila po tejdnu do práce, úplně mě to iritovalo kolik paňmám si myslí jak v tom nejsou šik
a tak ja myslim, ze to nekdy i muze vypadat dobre. Je to uz trochu prezity, ale kdyz uz musim mit slimky, tak jedine s botama az nad koleno, tlumim tim efekt kozich nohou. No ony i ty slimky uz jsou docela prezity, rekla bych.
Poslala sem dotazovací oficiální dotaz v němčině, to bude vostudy ![]()
Ounz hele, fyzická podobnost často není vůbec potřeba. Když jsem učila v kriminále, na jedné z první h hodin mi jeden žák složil kompliment, ze jsem úplně podobná tý modelce.. tý.. no tý.. Kate Mosóvý! Já úžasem zdvihla obočí, Ale třída prikyvovala.
přičítán to te dlouhé separaci![]()
Dadoo Super historka! Taky jsem se kdysi těsně po škole jednou pracovně ocitla v kriminále, tak si to umím živě představit.
přiznávám, že se mi na mužích začal nevím proč líbit tento střih. není to moc dobrá fotka, lepší nemůžu najít, vždycky jsem to viděla na nějakém vojákovi ve filmu. vyholená hlava, krom krátkého (nenagelovaného!) číra.
samotnou mě to překvapilo, nikdy bych to do sebe neřekla ![]()

Jiná Realita no nazdar![]()
Mutziputzi no právě
ale kruci, fakt si nemůžu pomoct ![]()
Jiná Realita počkaj, to nosil nejaký môj spolužiak podľa nejakého futbalistu, tak tam asi hľadať.
Potrefenáhusa ale ten má to číro směrem nahoru, já myslím vlasy normálně dolů O:-)
Jiná Realita mne to přijde identicky s tou tvou fotkou :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025