Právě jsem dojedla avokádo ready to eat z Lidlu (balení po dvou) a dobrý :-).
Přiznání
Asi jak co, ty tropický položky mě tam nezaujaly, ale zase jsem tam nikdy nekoupila špatný hrozny, vždycky sladký. Rajčata a kupodivu bobule nic moc.
Janulik03 tečie mi z nosa nádcha
?
No ale...ako jasné, nech si to používa kto chce, ako chce.
slniecko ono uplne staci tecie mi z nosa, ked uz to musi byt. Mam nadchu, pči ![]()
Potrefenáhusa jsem z moravy a sopel je pro me uplne netralni slovo, ani nechutne, ani hanlive a ai bych ho pouzila jen smerem k diteti
![]()
zato nudla... uplne to vidim jak to tomu decku visi az do pusy, uaaa
Šiš už toho nechte!![]()
continuity Vím, že krpec je ve slovenštině zcela neutrální slovo, ale přesto mi krpatý evokuje hrbatý a představím si malého Quasimodka
Že jo! Já hned vidim malýho mrzáčka vždycky!
Janulik03 Vždycky když přijde řeč na slovenštinu, si vzpomenu na tvoje " smetná vrecka". To se mi líbilo.
Tak Betty
prepac ale fakt som to musela precitat viackrat. Smetne vrecia?
Zimomriavky sa ti nepacia? ![]()
Janulik03 Zimomriavky se mi páčili velice velmi, akorát mi je trochu znechutili v různých Č-S talentech a Superstárech, tam je mají porotci skoro furt.
Sweet Potato aha tak to neviem, nepozeram. Bohato mi stacia ukazky, ![]()
Janulik03 Já tušila, že si to nepamatuju správně.
Čímž jste mi připomněly oblîbený spor:
No, a tohle me vzdycky fascinovalo tisickrat vic nez celi "hosi jako fik"
. Nemam nazor ani na s, ani na z, ale kdyz jsem cetla preklad "Babicky" z devatenacteho stoleti, tak prekladatelka pouzila doslovne "noodle owl" a nikdo z mych znamych nemel tuseni, co to ma byt.
Jinak ja mela vzdycky teorii, ze proste nekde sova spadla omylem do nudli!
sedim u kadernika, jdu se nechat ostrihat - nevim jak
To máš fuk, já věděla přesně, JAK a přitom to dopadlo ... no .. jinak ![]()
Samantha no nemela jsem vymyslet a mela jsem vsadit na osvedceny strih a nebo jit uplne nakratko. Ted to mam jak stara nudna zenska, coz vlastne jsem,takze v cajku
Hele, nudný účes neznamená nudnou ženskou ![]()
Edit...aha, mala som stránku otvorenú odvčera, a koment zatiaľ zmizol, ale rozhodla som sa svoju odpoveď nezmazať.
slniecko Stejně děkuju :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025