Přiznání
slniecko Teď jsem se vedle dočetla, jaký máš trable. Ale neboj, zase bude líp :-). Zdraví je nejdůležitější
.
999 Vďaka ![]()
Nic vtipnejsiho nez Most jsem dlouho nevidela, dala sem si maraton cestou domu a hned jsem skalni!
Mutziputzi Je to výborný :-).
999 akorát teda mý kolegové se teďka ráno zdraví pokřikem ‘vždycky most!’
Já na to nekoukam, tak sem mimo..
Ounz Je to na internetu, koukni na to :-).
Musela jsem se zblaznit. Nenavidim zimu a mam nulovou fyzicku a s touhle vybavou jsem kyvla na pracovni vylet, kde budu muset absolvovat na sneznicich pet kilaku v terenu Modryho dolu. Jeste ze je nedaleko pomnicek obetem hor![]()
Ounz Dycky Most!![]()
Mutziputzi já vim no, překlep :)
razorblade sneznice jsou cajk i s nulovou fyzIckou. Horsi byly v modraku skialpy:D
Jsem čim dál tim víc alergická na kombinaci džíny+kozačky, jak jsem vyrazila po tejdnu do práce, úplně mě to iritovalo kolik paňmám si myslí jak v tom nejsou šik
Mutziputzi no, pravda je že tahle kombinace dost frčí, no. Ještě k tomu sportovní nebo péřová bunda..ale tak zase, já teď jedu džíny, marteny a parku a taky si myslim jak nejsem šik
a ty bys třeba nesouhlasila...kozačky přes džíny se mi teda moc nelíbily nikdy..
Ounz vypadat trochu víc k světu dneska, tak bych se ti vyfotila na důkaz toho, že bych souhlasila![]()
Mutziputzi to bych se pak musela vyfotit taky, tak asi dobře že nemůžeš ![]()
Kolega mi dneska řekl, že sem celá Daria..je to kompliment? Já to tak beru ![]()
Nic vtipnejsiho nez Most jsem dlouho nevidela, dala sem si maraton cestou domu a hned jsem skalni!
Naprosto skvělý... tak nějak sem to tušila, tudíž si zpříjemňuju pondělky od prvního dílu. ![]()
Mutziputzi podle mě džíny v kozačkách nesluší vůbec nikomu, jedině štíhlé modelce, která má slimky v kozačkách nad kolena ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025