Janulik03 
a toto je co? HA!!!!
Přiznání
Catherinne mne to radili ohladom trávenia. Že to pomáha, ale tak poreferujem, ak sa odhodlám ten hnus zelený do seba dostať. ![]()
stes
kombinuješ?
Marbuša pri me zavislosti na sladkych chutich mam z pekla stesti, ze taky trpim na dutiny a nemuzu ty zmrzliny snist moc ani v lete, jinak to hned citim. predstava, ze nekdo si da jinou zmrzlinu nez horke maliny i v zime, je pro me uplne neuveritelna.
Catherinne Nic. Vážně. Neškodí, ale to je tak všechno. Teda u mě.
Marbuša Já na ní totálně ujíždím, když narazím, že je v akci, tak se neznám!
Sestřenice mě takhle ještě navedla na mátovou s čokoládou v Lidlu, ale tu naštěstí letos ani jednou neměli!!!
Já jsem tým mangovo-malinová H-D.
Janulik03 Takhle...mám to už asi rok. Z toho je vidět, jak často a pravidelně to užívám. Navíc se to má jíst 20 minut před jídlem. To nejsem schopná dodržet, protože dlouho nejím a pak mi popadne panika a vlčí hlad a jím hned. To samý ráno..vstanu a okamžitě jím. Takže si to v práci prostě saem tam vezmu a tím to končí.
dzizisketa i já..mám to tak 50 na 50 s makadamiovou
dzizisketa Jo, ta je moje "náhradní" :-) Když je krize, nepohrdnu ani jahodovým cheescakem.
continuity To ti závidím, já na sladkém zase tak moc neujíždím, ale zrmrzlinu teda můžu po kliech ![]()
continuity Taky zmrzlinu moc nemůžu, ani nedojím porci a už cítím, jak mě začíná škrábat v krku a mám o týdenní polykání žiletek postaráno. I v létě.
Pinot Noir ted mam jeste zanet dutin a normalne se mi pritizilo, jenom jak to ctu! je to dost nespravedlive, na anginu se pry ma studene, to by mne jisto jiste zabilo.
continuity No já jsem taky vždycky úplně paf, když mi někdo řekne, že mu zmrzlina při bolestech v krku pomáhá
A mám to samozřejmě i s pitím, takže cokoliv s ledem neexistuje, pivo si ohřívám v dlaních, naštěstí doba ukrutně přechlazených piv už docela ustoupila.
continuity mne by jisto jiste zabilo nemoct jist zmrzlinu po kilech.![]()
Marbuša pri me zavislosti na sladkych chutich mam z pekla stesti, ze taky trpim na dutiny a nemuzu ty zmrzliny snist moc ani v lete, jinak to hned citim. predstava, ze nekdo si da jinou zmrzlinu nez horke maliny i v zime, je pro me uplne neuveritelna.
Tak v obýváku je horko
Při MÉ závilosti na sladkým - v sobotu jsem snědla tři kousky Metro dezertu (tři jen proto, že čtvrtý snědl syn).
stes Janulik03 Catherinne V mém okolí je par lidi, kteri v chlorelle a zelenem jecmenu od Greenways jedou dost a priznam se, ze jsem si u nich zadneho enormniho zlepseni nebo zhorseni zdravotniho stavu za ty roky nevsimla. Jako neupiram tomu jiste ucinky, ale dle meho zcela srovnatelne s konzumaci ovoce a zeleniny, proste temer ve vsem lze nalezt nejakou prospesnou latka.
Mne osobne vadi distribucni kanaly, protoze MLM bytostne nesnasim + fakt, ze se to prezentuje jako super zazrak, ktery vyresi temer vsechny vase problemy od zarustajiciho nehtu po zahybajiciho manzela. A bez prdele mam dojem, ze cela ta spolecnost lidi kolem toho produktu je trochu sekta.
Pinot Noir malinkovku s ledem mi donesli minuly tyden
v lete si o tu vodu bez ledu reknu, ale v zime me to nenapadne.
Garfie Já měla štěstí, že když byla H.D. v akci, karamelovou neměli. Tu mátovou z Lidlu znám taky. Je to peklo, no. Fakt nevím, proč si nemůžu vytvořit závislost - třeba - na nízkotučným tvarohu.
Tady po těch všech vyjmenovaných příchutích mě asi zabije, jestli si dnes nekoupím zmrzlinu![]()
Chlorelu i ječmen jim, účinek žádnej, stejnej, tedy žádnej účinek jsem nepocítila ani při konzumaci The Super Elixiru drahýho jak mrcha a díky tomu si neobjednám Masterpiece od Símy Krainový![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025