Marbuša ja loni zkusila vyrobit tu domaci zmrzlinu ze salka.....se susenkama oreo.No,nemela sem to delat,pac sem to fakt jedla na kila.![]()
Přiznání
Mutziputzi přitom ten jedinej by určitě zabral![]()
Krehutka no tak teda kerd už to tu mám na stole tak to skusim, ale myslela že sa mi upraví kyselina a ono nie? Dám tomu toto jedno balenie a basta. Že ja blbec vždy na niečo skočím. ![]()
stes tak sem s nim no!
Janulik03 Takhle ..kdysi mi pomohl zelený ječmen v prášku na "je mi těžko". Pila jsem ho ráno před snídaní nalačno poctivě denně a dobrý. Jenže mi nebavilo to ráno míchat a chut - hnus zelenej. Takže jsem si koupila ty tablety no a s tema to mám tak, jak jsem psala.
Mutziputzi nekupuj to, je to fuj!
Zarinya No tak sem hlavně nedávej recept!
Ale hele, já beru: chlorelu, ječmen, lněný olej, ostropestřec, tablety proti kyselosti (jedlá soda), kolagen, laktobacily, céčko, béčko, v zimě déčko, a to jsem určitě něco zapomněla![]()
Mutziputzi ostropestřec taky![]()
Ale hele, já beru: chlorelu, ječmen, lněný olej, ostropestřec, tablety proti kyselosti (jedlá soda), kolagen, laktobacily, céčko, béčko, v zimě déčko, a to jsem určitě něco zapomněla
No úplně jako náš pes ![]()
dzizisketa ten má fajnovou srst a pěknou figuru jak jsem viděla - medikaci zachovám![]()
Mutziputzi Že by mi to zlepšilo vlasy a postavu?
Ale hele, já beru: chlorelu, ječmen, lněný olej, ostropestřec, tablety proti kyselosti (jedlá soda), kolagen, laktobacily, céčko, béčko, v zimě déčko, a to jsem určitě něco zapomněla
Ty bláho, při představě, co mi teď se žaludkem udělá jakákoliv vitamínová tableta, se mi úplně zatmělo před očima ![]()
Pinot Noir a to to beru najednou po ránu, i to zasytí hele![]()
Mutziputzi to me napadlo, to uz ani nemusis snidat. ze?
Zarinya a recept?
continuity no kéž bych byla o něco míň rozežraná poslední dobou![]()
Teda možem ich dat Elze?
No jasne, jsou samozrejme vhodne i pro zvirata, aspon nebude muset zrat tolik travy ![]()
Jinak neves hlavu, treba ti to pomuze, navic ver a vira tva te uzdravi, nebo jak se to...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025