Krehutka dnes su tu same milé a ochotné osobky ![]()
Přiznání
Mutziputzi nesmis tolik Becka, to zvysuje chut k jidlu ![]()
Zarinya No tak sem hlavně nedávej recept!
![]()
si pis,ze to mam odsud,tedy ne recept,ale loni to nekdo zkousel.. a psal tu o tom.....![]()
Hele a já se přiznám, že sem se včera málem vyvrátila zvědavostí. Chodím do jazykovky no a před tím, když mám čas, si sednu na kafe v costě (je to blízko) a opakuju slovíčka. No a včera sem si všimla paní, která si tam přišla vypít kafe, seděla sama a dělala u toho šílený mimický prostocviky. Nejdřív byla pobavená, měla takovej úšklebek, pak překvapeně zvednutý obočí, následovaný nevěrícným zakroucením hlavou, zamračením. Opěť pobavený škleb, zakroucení hlavou, pochybovačný škleb, pohrdání, překvapení se zvednutým obočím..no fakt divadlo (jak kdyby v duchu vedla nějakej zuřivej dialog sama se sebou) no a teď si představte mě, jedno voko na slovíčkách a to druhý jak chameleon, děěsně nenápadně sledovalo tu paní, panč to fakt byl strhující výkon..stydím se, ale jinak to nešlo ![]()
Ounz možno cvičila tvarovu gymnastiku (či ako sa tomu..) ![]()
Ounz Kdyz vedu nejaky vnitrni dialog, musim na okoli pusobit podobne, nejednou se mi podarilo samu sebe i nahlas rozesmat. Beru to tak, ze na me v budoucnu ceka pekny vypolstrovany pokojicek a statny osetrovatel
.
Krehutka nebo nebudes mit vrasky ![]()
Krehutka chachaa, já se nedávno chtěla ptát do kolika let je normální že si člověk/dítě mluví samo pro sebe nahlas? a pak jsem se přistihla při tom samým![]()
Krehutka chacha, to já už sem taky párkrát sama sebe pobavila, ale tohle bylo fakt hodně, hodně názorný :), no zvědavostí sem šílela (jinak já když tam vyvracim oči do stropu a mumlam si pod nos slovíčka, to taky musí bejt pohled
)
viktorka_od splavu ja si obcas taky neco potrebuji rict nahlas, kdyz se nedari nebo neco slozitejsiho delam a nemam pro to uplne vhodne podminky.
continuity tak to já spíš potřebuju psát, udělat si poznámky nebo nějaký plánek a pak se mi rozbřeskne:-) nahlas (krom nadávání) asi spíš když nepřemýšlím vůbec, prostě tak mimoděk
viktorka_od splavu no to prave, ale ne vzdy to psani jde. mne vzdy hrozne pomuze se projit - staci do kuchynky. to mne pak napadaji veci!
Když lidi dávají okatě na odiv své bohatství, vadí to všem rozumným. Ale začínám vnímat neúprosný vlídný trend dávat na odiv i pseudochudobu jako přednost a navíc s cílem "a co s tím budete dělat?". Setkáváte se s tím?
zdensy co je pseudochudoba?
viktorka_od splavu , zdánlivá chudoba
zdensy ja tomu taky moc nerozumim. Jak se to treba projevuje?
continuity , to byl spíš takový povzdech, že některé osoby, které můžete mít ve skupině známých, se projevují tak, že by jim člověk dal korunu, a přitom to nemají zapotřebí
zdensy Nikoho takového v okolí nemám. Mám akorát jednu kamarádku, která si libuje v obnošených věcech a oloupaném umakartovém nábytku, přestože to taky nemá za potřebí. No ale nestěžuje si a nečeká, že s tím bude někdo něco dělat![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025