Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline slniecko admin
19494 příspěvků moje polička 14. února 2019 13:54

Garfie u nás robia na Vianoce Secret Santu, takže si začiatkom decembra každý tajne vylosuje jedného z triedy. Je aj horný finančný limit (5€), takže je to skôr milé a každý odchádza s niečím.

Offline stes
9083 příspěvků moje polička 14. února 2019 13:55

Janulik03 To je strašný...co tohle udělá s pubertální dušičkou, kterou zrovna nikdo nemiluje....

Offline Myrtila
5231 příspěvků moje polička 14. února 2019 13:57

Garfie Mne se jednou na Valentyna povedlo pekne faux pas, mela jsem sraz s kamaradem, nejak mi nedoslo, co je zrovna za datum, no a on tam na me cekal s kytkou... Vysvetlili jsme si to, ale on se mi pak vyhybal a uz jsme se nikdy jinak nez nahodou nesetkali. 

Offline Garfie
28337 příspěvků moje polička 14. února 2019 14:01

Krehutka Já vlastně dostala valentýnku jen jednou, kdysi pradávno od mladšího kolegy, se kterým jsme v tu dobu trochu flirtovali, ale tak napůl v legraci, bylo to takové zvláštní...vlastně do teď nevím, jestli to byl fór nebo to myslel vážně. :-)

slniecko Tak to je super systém,už jsem o něm slyšela, ale u nás se teda bohužel nepraktikuje :-(

Offline Emerald
2676 příspěvků moje polička 14. února 2019 14:02

Garfie U nas ve skole si deti na Vanoce vylosujou vzdycky jednoho spoluzaka, kteremu daji darek, aby to prave nikomu nebylo lito. Soukrome pak ale samozrejme muzou dat darek, komu chteji.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 14. února 2019 14:03

Garfie Nam tenhle system udelala sefka na vanocni vecirek....jak maly deti,ale nakonec to bylo fajn,jen se plno lidi nedrzelo limitu penez.

Offline Garfie
28337 příspěvků moje polička 14. února 2019 14:04

Myrtila Tak to je taky pěkný trapas...já vlastně takhle taky přišla o ctitele, scházeli jsme se krátce s jedním klukem, ale ještě mezi námi nic nebylo, jen nějaká ta pusa na rozloučenou před domem, on mě pozval na večeři a já to odmítla, protože už jsem měla domluvený večírek s kamarádkama. Vůbec mi nedošlo, že je to nějaký speciální den...on to asi nějak špatně pochopil, už se mi pak nikdy neozval. Trochu mě to mrzelo, byl fajn a hlavně měl neuvěřitelně sexy hlas!! 

Offline Garfie
28337 příspěvků moje polička 14. února 2019 14:06

Emerald To je ideální, já asi něco takového zkusím prosadit :-)

Zarinya  Hele, ale víš co....to může být náhodou legrace, mě by to bavilo! 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 14. února 2019 14:07

Garfie jj bylo to dobry,nakonec.

a nikdo neprijde zkratka.dokonce i ten kdo odrekl ucast na posledni chvili,musel donest darek.

Offline continuity
42509 příspěvků moje polička 14. února 2019 14:19

u nas ve skole to prvni ucitelka delala tak, ze kazdy mohl donest komu chtel a ona mela neco v zaloze pro ty, kteri nedostali nic. to mi prislo skvele. loni to mali s tim losovanim a prislo mi to na palici, protoze moje dite si vylosovalo kluka s kterym se zrovna nemusi. nesla pak dalsich pet darku pro deti, ktere mela rada, takze stejne to "nebylo spravedlive" v tom, ze kazdy dostal stejne. 

vcera jsme vyrabeli do pul desate Valentinku pro spoluzaka te mladsi, prisly s tim, kdyz uz byly napul v posteli a ja nemela srdce ji to zakazat. ja bych to nechala na ty deti, nekdy je to skoro lepsi. resila bych akorat zjevnou sikanu, vyclenovani z kolektivu, odmitani se kamaradit a pod. a to zasadne s pedagogem, ktery presne vi, co dela.

a to jsem byla dite na stresni dost (dnes by se reklo) sikanovane. nebylo to fakt nic moc, ale vzdy, kdyz se do toho v dobre vire nasral nejaky ucitel, bylo to jeste horsi. 

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 14. února 2019 14:22

Garfie mně se ještě ve staré práci stalo, že jsem přišla, sedla si k pracovnímu stolu a zjistila, že mi někdo tužkou pokreslil všechny volné papírové plochy - kalendář, různé papírky s poznámkami, podkladové materiály a faktury - drobnými srdíčky. Dodnes nevím, kdo to byl :-)

Offline Garfie
28337 příspěvků moje polička 14. února 2019 14:30

Krehutka Ale tak to je hezký....

Offline Ounz
20450 příspěvků moje polička 14. února 2019 18:03

Mám dvě přiznání..jak se tu onehdá probíralo to chození a žití s mladšíma chlapama, tak já myslela že to teda ne, že co na tom může bejt dobrýho. No tak teď už si to představit umim. Asi se musí narazit na ten správnej exemplář. 

No a to druhý  mám šest propínacích svetrů, sem tetina..

Offline Miru
16609 příspěvků moje polička 14. února 2019 18:05

Ounz 

...tak teď jsem se zasmála.!

Boduješ

Myslím to jen v tom dobrém, nejlepším.

Joo, nikdy neříkej nikdy...

Offline Ounz
20450 příspěvků moje polička 14. února 2019 18:06

Miru 

Offline Aranel
6528 příspěvků moje polička 15. února 2019 14:19

Ounz  (těch svetrů se to netýká)

Offline Ounz
20450 příspěvků moje polička 15. února 2019 14:30

Aranel škoda 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 15. února 2019 14:44

Ounz to prvni stresuje

Offline Garfie
28337 příspěvků moje polička 15. února 2019 15:47

Prave dostavam nevyzadanou a nechtenou emocni zatez-sedim sama v temer prazdne kavarne a vedle u stolu, neda se neslyset, se bavi dve kamaradky, jedne zemrel naprosto necekane muz-zdravy, sportovec...proste nevyzvedl dite ze skolky, objevili ho doma, nahla cevni prihoda. Lici tady policejni vysetrovani, potize s dedictvim (nebyli manzele), odstaveni uctu, zhroucene deti....uz to posloucham pul hodiny a chce se mi brecet, nebo pani obejmout....

Offline Ounz
20450 příspěvků moje polička 15. února 2019 18:27

Mutziputzi nee