Ounz mě teda jako prase, a to jsem o půl roku mladší, na to nejsem zvyklá!
Přiznání
Mutziputzi si zvykneš
a teda půl roku bych fakt neřešila, to nemůže bejt poznat. Leda že nezvyk (že před tím byli všichni o deset a víc let starší, tak to pak asi je změna, ale jako stressor bych to nebrala!)
Ounz jak píšeš no![]()
Garfie jezis, chudak pani, chudak ty. Toto je uplne nejstrasnejsi. Kdyz mi matka rikala jaky je rozvod katastrofa, tak jsem ji vzdy rekla, ze by mohlo byt i hur.
Mame teda sekretarku, ktere umrel manzel, kdyz meli male dite a ta rika, ze to bylo pro ni jednodussi nez rozvod, kdyby je opustil z vlastni vule. Je pravda, ze to nebylo uplne nahle, ale po nemoci. Ale i tak nevim.
je to strasne jakkoliv.
Mutziputzi to dáš! ![]()
Ounz Moc ti to přeju, užívej si to. Já žiju s mladším chlapem 31 let a nikdy jsem toho nelitovala. A jak jsem se tu už přiznávala, kdybych si nedej bože měla hledat jiného partnera, tak by musel být mladší aspoň o deset let :-).
Ja se priznam,ze mi mladsi muzi vubec nic nerikaji,samozrejme nemluvim o dva-tri roky.:-)A mam na to teorii,ze je to tim,ze mam syna.
Proste bych si pripadala blbe+duvody co ma Mutziputzi mam taky,prijde mi to stresujici.![]()
A syn uplne nesnasel kdyz sem se libila nejakemu jeho kamaradovi.![]()
999 hehe, ted mi doslo, ze mam taky o par let mladsiho chlapa
ale vlastne jsem to nikdy neresila, bezne na to vubec nemyslim a vetsina nasich kamaradu to zjistila az kdyz jsem ja slavila kulatiny.
continuity A dobrý, viď? ![]()
Ounz Moc ti to přeju, užívej si to. Já žiju s mladším chlapem 31 let a nikdy jsem toho nelitovala. A jak jsem se tu už přiznávala, kdybych si nedej bože měla hledat jiného partnera, tak by musel být mladší aspoň o deset let :-).
na první dobrou sem tam přečetla s O 31 let mladším chlapem..a říkám si tyyjo
Ounz Jako, nezavřeli by mě zato, ode mě -31, to už by nebyl pod zákonem :-).
999 Hezký kus života .
A zas o tolik mladší asi neni, ne?
stes Není, o ročník níž :-). Ale tehdy to bylo divný, nikdo nechápal, proč si něco začínám s takovým mladým uchem :-).
999 O rok, to nic není, můj otec je taky o rok mladší než máti. A babička byla o 14 let starší než děda.
U nás tento model frčí.
Ja bych mladsiho brala, partner je o deset let starsi, sice teda sportovec ve vyborny kondici, ale obcas si rikam, co bude pozdeji.. no ale zas kdyz ho milujes... ![]()
Mně je obecně dobře s mladšíma lidma. Moje zamrzlá puberta si přestává rozumět s těma, co už neuměj spontánně blbnout.
Gellnerova tyhle prohlaseni o vlastni mladistvy spontaneite me desi!![]()
Mutziputzi promiň ![]()
Gellnerova nic se nedeje #stayVíťa ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025