Mutziputzi myslím, že my dvě se trochu děsíme navzájem.
Přiznání
Gellnerova no hlavne to ber hodne vazne, mladice jedna
Mutziputzi já nevim, Mutzi, já tě prostě nepobírám, nikdy nevím, jak to myslíš, prostě se totálně míjím s tvým smyslem pro humor, nikdy nepoznám, co je vtip a co né.. jsme v přiznáních, že?
Gellnerova to je naprosto v poradku a neni duvod aby te to desilo, zehnam![]()
Mutziputzi já tedy tobě žehnám též.. cizí nevyzrálost ať tě nechává chladnou a nenutí tě hned reagovat...
Gellnerova jezis dekuju moc
Zarinya Na te teorii se synem neco bude, rikalo mi to uz vic kamaradek, co maji dospele syny...zajimave je, ze naopak (muz s dcerou) to vubec nefunguje ![]()
Garfie he he ,nefunguje.Moje nevlastni dcera je o 10let mladsi nez ja a syn o osm.![]()
Sem rada,ze mi to potvrzujes,trochu sem cekala zda se k tomu nekdo i jiny vyjadri.:-)
Garfie no nevim... jako neže bych si myslela na nezletilce, ale zjistila jsem že už se mi mlaďoši začínají docela líbit - to bude asi tím, že ti starší než já už jsou prostě moc staří
a že mám syna na tom nic nemění
Já třeba upřímně obdivuju Vendulu Pizingerovou, já bych to prostě nedala ani omylem, bych se zbláznila.
viktorka_od splavu ale je mozny,ze kdybys ty deti mela opacne,nejdriv syna pak dceru budes to vnimat jinak.Nebo taky ne,rozhodne se to neda aplikovat na kazdeho,ale ja vim,ze v tom hraje roli,ze mam syna,
Mutziputzi jj taky sem na ni vcera myslela po tom co sem ten prispevek napsala.
(taky nekde psala,ze ho nemit tak necvici.)
A ma syna,ale maleho relativne,to je jiny,to je jeste decko.
viktorka_od splavu a jeste je tedy rozdil,libit a poridit si to domu.![]()
Zarinya U nich je ten rozdíl už fakt vidět, dtto Jermanová s manželem kadeřníkem, tam je teda vidět ještě jeden rozdíl dle mého![]()
viktorka_od splavu a jeste je tedy rozdil,libit a poridit si to domu.
no to je jasný:-)
viktorka_od splavu No líbil, líbit....ale začneš si s jeho spolužákem? ![]()
Garfie jak píše Zarinya:-) resp. se zas tak mladým bych si nezačla, to je přece jen ještě nezletilec. ale takový šikovný třicátník třeba..![]()
viktorka_od splavu No kamarádka učí na střední, takové hodně klučičí a říká, že jako dobrý, že by si z maturantů vybrala
a taky má syna (ale teda taky ještě není dospělej...) Já myslím, že dokud prostě v tom mladším toho syna nezačneš vidět, tak to jde, ale jak se ten věk potká, tak fakt problém.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025