Garfie to chápu, ale popravdě neumím si představit že bych šla po klukovi co je mladší o třicet let.. ode mě je mladší i čtyřicátník, žejo:D takže jasně, 10 let si představit umím uplně klidně právě proto že to už je normální chlap, ne děcko. když mi bylo 30, tak by to jaksi nešlo, to je jasný, resp. když vidím makronovou přijde mi to prostě úchylný..
Přiznání
viktorka_od splavu Já si pamatuju, bylo mi tak lehce před třicítkou, když mě balil kluk, kterýmu nebylo ani 20. Byl teda hrozně hezkej a zajímavej, ale přišlo mi to úplně legrační. Byl docela vytrvalej, ale když jsem mu řekla, kolik mi je, tak ho to pustilo-jeho reakce byla něco ve smyslu "teda já jsem tušil, že jsi trochu starší, ale že až TAK.." ![]()
To je jasný, resp. když vidím makronovou přijde mi to prostě úchylný..
Mne vubec ![]()
viktorka_od splavu mně přijde úchylný že ti to přijde úchylný, je to vztah dvou svéprávných dospělých lidí, úchylnej je pro mě například vztah s ovcí
Mutziputzi
sorry
Mutziputzi doufám, že tě nepotkam, až půjdu na procházku s panem beranem ![]()
Ounz je už prosim tebe aspoň zleti....promiň, v jatečním věku??
Mutziputzi lol ![]()
Mutziputzi
Mutzi rulez!
no prave, mne prijde uchylny nabrnknout si nezletilce ve veku vlastniho syna. ounz myslim zadnyho nema, takze vpoho![]()
viktorka_od splavu co nemam, berana? co ty víš... ![]()
Ounz jezus to ne, ja doufam ze joo, s dlouhyma rohama:-)) ze nemas toho syna v jeho veku:P
viktorka_od splavu no..tak možný je ale všechno!
Ounz
každopádně si to užij!
Ja bych mladsiho brala, partner je o deset let starsi, sice teda sportovec ve vyborny kondici, ale obcas si rikam, co bude pozdeji.. no ale zas kdyz ho milujes...
10let nic neni![]()
Bývalá tchyne, ktere je 90, je o pet let starsi nez tchan! Dovedete si predstavit ten skandal tenkrát.... A aby to nebylo malo, druhe dite meli v jejich téměř 40 letech.
Já znám v Japonsku (tedy dost konzervativní zemi) pár, kde je žena o deset let starší a jde o domluvené manželství! Paní teď už může být přes osmdesát, odhaduju, on zemřel před pár lety.
stes hele, já myslim, že to zas tak skandální, jak my si dneska myslíme, nebylo. Fakt bylo i před sto lety spousta nemanželských dětí, spousta bezdětných párů, spousta starých matek, svobodných matek ....
Potrefenáhusa jj, o tomhle jsem nekde cetla, bohuzel tef nevim kde...
Ze treba ve ctyricatych letech byla spousta bezdetnych zen i bezdetnych manzelstvi vubec to neni nejakej tred poslednich par let.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025