Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 03. června 2019 08:28

Bledule Ta pětilitrovka zavařovačka byla nejhezčí, bez tý škeble teda

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 03. června 2019 08:44

Mutziputzi Ono to časem zaroste. To není konečný stav.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 03. června 2019 11:06

viktorka_od splavu Tak moje starání spočívá jen v tom, že jednou za měsíc vyměním třetinu vody a vymeju filtr, kterej teda zvládne i dítě, tak ho většinou zaměstnám. Tak nic strašnýho, ale nebaví mě to. Není co ani jak to rozbít, protože vodu jen vypustím hadičkou do kýble. Kdyby tam neměl tak neskutečně moc ryb, tak by stačilo i třeba po dvou měsících, ale kdybych mu nějaké sebrala, tak bude doma zle. 

Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 03. června 2019 21:47

Tak sem v jídlo a vaření zuřivě hledala recept na bublaninu z loňska, našla, ale chvíli mi to trvalo. Zjistila sem, že sem tam asi nejukecanější ze všech vláken a taky sem se tam ale docela nasmála..

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 05. června 2019 12:38

nevím, kam s tím, je to docela blbý přiznání, ale na druhou stranu si říkám, že by to někomu mohlo pomoct, tak to sem dám.

jisté dny v měsíci mi bývá fakt strašně zle, poslední dobou už ani brufen nezabíral, dřív stačil jeden jednou, poslední dobou i dva denně, a to dva dny po sobě.

tip spočívá v tom, že jsem začala jíst rybí tuk v kapslích. četla jsem srovnávací studii (srovnání s analgetiky), že to pomáhá...a podle všeho to fakt pomáhá. takže kdo se trápíte, tak to zkuste. počkala jsem tři měsíce, než jsem to napsala, zatím pořád dobrý. těžko říct, jak dlouho to bude účinkovat. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 05. června 2019 13:06

Jiná Realita strasne zle je dost siroky pojem.....co si pod tim predstavit?

Ja mela migreny posledni mesic uz skoro nepretrzite,prasky taky nezabiraly,ale pomohla mi fyzioterapie....hura!!!!

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 05. června 2019 13:10

Zarinya bolelo mě břicho tak, že jsme nebyla schopna rovně stát, poléval mě smrtelný pot, a nepomáhalo nic, ani ten brufen. ne že by mi teď bylo jako při procházce růžovou zahradou, ale můžu normálně chodit, pracovat, nejsem jak dveře od chlíva. fakt úleva. a je to 100% tím rybím olejem, nic jiného jsem nezměnila.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 05. června 2019 13:14

Jiná Realitaaha,no to nemam.:-)

ja ho obcas beru vzdycky na jare na lepsi opaleni a tak celkove,protoze nejim ryby.

Offline Gatita
8648 příspěvků moje polička 05. června 2019 13:15

Jiná Realita a byla jsi s tim u doktora? Ony dny (jestli teda jde o ten pripad) mohou byt obcas hrozne, ale jestli to prekracuje nejakou miru, asi bych to sla konzultovat... 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 05. června 2019 13:23

Gatita byla, i víckrát, ale bez nějakého efektu. 

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 05. června 2019 13:33

Zarinya Já bych řekla, že JR tím mírní menstruační problémy. Na migrénu to asi nezabere

(i když... se může stát cokoliv)

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 05. června 2019 13:34

Samanthahele, možná i na tu, protože když teď přemýšlím, tak hlava mě už dost dlouho nebolela, a dřív jsem migrény mívala často

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 05. června 2019 13:37

Samantha tak ja mam migrenu jako menstruacni problem....

no a nekdy pomuze lecos...krom prasku.

Offline quebrada
363 příspěvků moje polička 05. června 2019 13:49
Reakce na Jiná Realita:

Zarinya bolelo mě břicho tak, že jsme nebyla schopna rovně stát, poléval mě smrtelný pot, a nepomáhalo nic, ani ten brufen. ne že by mi teď bylo jako při procházce růžovou zahradou, ale můžu normálně chodit, pracovat, nejsem jak dveře od chlíva. fakt úleva. a je to 100% tím rybím olejem, nic jiného jsem nezměnila.

Jiná Realita A ty kapsle denně, pár dnů předem nebo vysloveně místo léků na bolest? Dík.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 05. června 2019 13:52

quebrada 

denně dvě ráno nalačno. řekla bych, že čím déle, tím líp. nikomu nechci slibovat zázrak, někomu to třeba nijak nepomůže, ale škodlivé to skoro jistě není, tak proč to nezkusit. já jsem začala 14 dní předm a už první měsíc po těch 14 dnech jsem cítila zlepšení.

Offline quebrada
363 příspěvků moje polička 05. června 2019 13:56

Jiná Realita Díky, zkusím.

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 05. června 2019 14:03

Zarinya tfuj,  tak to je blbý, ještě toto

Online MP Marge
6886 příspěvků moje polička 05. června 2019 19:26
Reakce na Jiná Realita:

quebrada 

denně dvě ráno nalačno. řekla bych, že čím déle, tím líp. nikomu nechci slibovat zázrak, někomu to třeba nijak nepomůže, ale škodlivé to skoro jistě není, tak proč to nezkusit. já jsem začala 14 dní předm a už první měsíc po těch 14 dnech jsem cítila zlepšení.

​Ja na rybi tuk fakt verim, ze pomaha na vsechny mozne neduhy, ale predstav si, ze existuje i klinicka studie, ze pravidelne ranni uzivani zlepsilo priznaky psychozy!

Offline baltik
4990 příspěvků moje polička 05. června 2019 19:27

MP Marge a co ten tuk jako dela? (Ptam se vazne)

Online MP Marge
6886 příspěvků moje polička 05. června 2019 19:32

baltik Nevim!!! Sama jsem na to cumela jako tele na novy vrata... Predpokladam, ze podporuje/vyvolava nejake chemicke reakce v mozku!? (To je fundovana odpoved od profesionalni terapeutky, ze!? ).

Ale protoze jsem usoudila, ze uskodit nemuze, tak jsem zakoupila velke baleni - a musim jeste presvedcit pritele, aby to nezapominal rano brat!