Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 13. března 2017 17:41
Reakce na Kokoska:

Koukám, že ten Němec má široké pole působnosti. 

Pekla jsem brambory v troubě, vytáhla jsem plech a položila na dřevěné prkénko, abych je promíchala spam jsem je vrazila zpět do trouby i s tím prkénkem.  Podotýkám, že mám troubu plynovou, to mohlo  být ještě zajímavé. 

Offline Kokoska
34413 příspěvků moje polička 13. března 2017 17:53
Reakce na Bledule:

No, to mohly být drahé brambory :)

Já teda tiše doufám, že se neblíží demence, ale je to tím, jak člověk myslí na víc věcí najednou a podvědomí to pak hezky propojí.

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 13. března 2017 18:17
Reakce na Kokoska:

Jo, to mohly.  Taky mě pěkně orosilo, když jsem si to uvědomila. 

Offline Catherinne
10750 příspěvků moje polička 13. března 2017 23:19

Když čtu o myčkách, musím do ni sypat i sůl při používání tablet finish?

Offline barbucha blogger
35486 příspěvků moje polička 13. března 2017 23:33
Reakce na Mohučanka:

"Zjevně se to děje napříč všude.."

Jo, děje... někdy je to ale ku prospěchu věci - jak se tady mluvilo o těch umělohmotných květinách a ozdobách: moje švagrové se v těchto nádherách přímo vyžívaly, pročež hrob tchyně a tchána přetékal nádhernými plastovými kyticemi a věnečky a serepetičkami... Jak se mi ulevilo, když to (kupodivu!) někdo ukrad! 

Offline continuity
42350 příspěvků moje polička 13. března 2017 23:33
Reakce na Catherinne:

ne, pokud jsou to ty all in one tablety, tak to potreba neni.

Offline Catherinne
10750 příspěvků moje polička 13. března 2017 23:36
Reakce na continuity:

Díky. Já s touto představou myju půl roku a teď mi někdo tvrdil, že musím dávat i sůl.  Tak jsem poněkud zmatená. 

Offline continuity
42350 příspěvků moje polička 13. března 2017 23:38
Reakce na Catherinne:

ja sedm a zatim az na zapomenute paratko v pohode.

Offline zimnivecer
143 příspěvků moje polička 14. března 2017 07:10

Ono záleží jak tvrdou vodu doma máte. U nás by jsme myčku bez  soli za půl roku naprosto zrušili. Je to individuální. 

Offline Catherinne
10750 příspěvků moje polička 14. března 2017 07:22
Reakce na zimnivecer:

Včera jsem našla informace, tak naše tvrdost je 1,15 mmol/l. Což by podle tabulky měla být měkká voda.

Offline viktorka_od splavu
49114 příspěvků moje polička 14. března 2017 08:52
Reakce na Catherinne:

vyrobcove uvadi ze se k tabletam uz nic pridavat nemusi, ale davam/davala jsem do vsech mycek i sul a lestidlo. ony si samy reknou. muzi pry jedna odesla kdyz se rozbila kontrolka a nikdo si nevsim ze se dlouho nesolilo:-) ale vodu mame tvrdou.

btw ty zmatky opravdu nejsou alzheimer, jen znamka ze to s tim multitaskingem trochu prehanime:P se vzdycky musim zastavit, nadechnout a donutit se myslet na to co prave delam a ne o tri tahy napred:-)

Offline continuity
42350 příspěvků moje polička 14. března 2017 09:13
Reakce na zimnivecer:

tak ono to zavisi, ale sul je uz v tych tabletach. na finish tabletach pisou, ze sul v nich obsazena staci do 21dH, co u nas voda splnuje bez problemu.

Offline Torrah
3248 příspěvků moje polička 14. března 2017 16:52

Přiznám se, že se už týden odhodlávám sednout k daňovému přiznání a odkládám to den za dnem. Vůbec, ale vůbec se mi do těch papírů nechce.

Offline Lilly_Ku
4495 příspěvků moje polička 14. března 2017 18:10
Reakce na Torrah:

neee, o danovem priznani nemluvit!!!  

Offline RoSa
10068 příspěvků moje polička 14. března 2017 19:10
Reakce na Torrah:

Jo, taky se mi do toho vůbec nechtělo. Ale vždy je to jen o tom "začít" - pak už je to vcelku fofr a člověk při tom na nějakou nechuť úplně zapomene.

Offline dost_bot
271 příspěvků moje polička 14. března 2017 22:16

Po spoustě let v řetězených zaměstnáních uvažuju, že bych šla někam úplně jinam...prosím vás, jak a kde člověk hledá práci? :-) Znám jenom LinkedIn, Jobs...a víc nic. Jak se to, proboha, dneska dělá?

Offline Garfie
28261 příspěvků moje polička 15. března 2017 09:18
Reakce na Lilly_Ku:

neee, o danovem priznani nemluvit!!!  

To byla přesně moje první reakce!! Ale já už to aspoň vytáhla ze šuplíku a vyzývavě položila na stůl...

49114 příspěvků moje polička 15. března 2017 09:28
Reakce na Garfie:

To byla přesně moje první reakce!! Ale já už to aspoň vytáhla ze šuplíku a vyzývavě položila na stůl...

a ja vam damy dekuji, protoze potrebuju trochu postrkovat, takze prvni krok byl tez ucinen;-)

ale! nejvetsi radost mi dnes rano udelala kolektivni kozenkova sukne, o ktere jsem byla presvedcena ze ji neobliknu - a ono jo trochu mi teda zkalilo radost kdyz jsem si az v praci vsimla, ze mam k ni pod bilou kosili cernou podprsenku a tilko, neb jsem si puvodne chtela vzit svetr aby schoval jak jsem v ni narvana- jak nebyl potreba tak mi to nejak nedoslo:-)

Offline Garfie
28261 příspěvků moje polička 15. března 2017 09:33

Klid, všichni zírají na sukni, výš se nikdo nedostane!! 

49114 příspěvků moje polička 15. března 2017 09:37
Reakce na Garfie:

jsem si k ni vzala ten leopardi kabat... no berouskova hadra. ale v aute to nikdo nevidi, musim ty jarni kombinace nejak vychytat. a koukam ze nejsme v radostech ale v priznani, takze taky spravne;-)