A je, jsme vam to tady dost prevratili, ze?
Přiznání
Lehce jo, ale není to na škodu. ![]()
njn, jste nás pozvaly, pěkně přivítaly a tak se tu cítíme jako doma:D díky!
To je dobře! ![]()
Doufám, že to nevidíte stejně jako sousední nejmenované fórum, podle kterého jsme to tu jako nově příchozí ovládly a původní uživatele zadupaly do země. Já jsem ráda, že jsme tu našly útočiště a jsem taky moc ráda za tu mírnější a přátelštější atmosféru.
To skoro vypadá, že ta osoba, co si nedávno odstříkla jedovatou slinu vyvítekde, měla vlastně pravdu![]()
Jedovaté sliny je najlepšie ignorovať a ja si dnes dávam záväzok poísať nejaké dojmy z posledne skúšaných vôní. Mala by som to už nejako verbalizovať, len, no, mám toho toľko písať do školy, že sa mi už nechce písať nič iné.
Nechme už "vy víte co" spát...
Doufám, že to nevidíte stejně jako sousední nejmenované fórum, podle kterého jsme to tu jako nově příchozí ovládly a původní uživatele zadupaly do země. Já jsem ráda, že jsme tu našly útočiště a jsem taky moc ráda za tu mírnější a přátelštější atmosféru.
Ne, nevidím a zadupaná do země si opravdu nepřipadám.
Ani se snad nedá říct, že by to takhle vidělo sousední fórum. Ten výlev byl exces jednoho frustrovaného jedince, který se ani tam, mám ten pocit, nesetkal s nějakým hromadně souhlasným přijetím.
sorryjako, no ![]()
Taky nemám pocit, že by naše fórum ovládly nějaký cizácký hordy
Ono je to tak, že v čistě parfémových vláknech ty příspěvky přibývaly - při tehdejším počtu členů - stejným tempem jako teď (a stejně jako teď vedla wendulka
), jenom to srovnání v současný době, kdy nově příchozí debatujou spíš "dole", dopadá trochu jinak.
no ale nás to taky ovlivnilo! teda mě určitě - mám třikrát tolik parfémů než dřív - takže šest![]()
Je to nakažlivý ![]()
Nakonec se objevily i recenze nových členek, což je, vzhledem k vrozené lenosti některých starších (jako jsem třeba já), velmi žádoucí ![]()
Připojuju se k Vikrorce - i když ze zvyku chodím víc do módních vláken, tak se moje útrata za parfémy (převážně vzorky zatím teda) rapidně zvýšila - z téměř nuly na cca 3.500,- Kč od počátku imigrace
Můžu zase pobejt? ![]()
Jsi se nechtěla doprošovat Josefínky? šokantní!
jéžišmarjá![]()
Tady je ale děsná nuda![]()
Marš dom ! Je po tobě sháňka a vůbec!
Já jí naopak prosila, ale prej mi uživatelky dávaly červený, tak mě blokla na doživotí!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje