Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Noren
616 příspěvků moje polička 15. března 2017 14:33
Reakce na dost_bot:

Já znám taky víceméně jenom Linkedln a Jobs. A jobs mi připadá fajn, když jsem teď hledala práci, tak hlavně tam. Chodily mi od nich i maily s nabídkama, kde jsem si předtím zadala, jaký chci obor, město a tak. Teď mi přijde, že je fajn doba na hledání práce :)

Offline baltik
4962 příspěvků moje polička 15. března 2017 15:04
Reakce na dost_bot:

taky neznam nic dalsiho

pak se da jeste poslat zivotopis primo do firmy, ktera se vam libi

Offline continuity
42350 příspěvků moje polička 15. března 2017 20:28
Reakce na Garfie:

viktorka_od splavu tak sup sup, ja uz mam poslano (i s blbou prilohou). jeste mne ceka druhe kolo, protoze potrebuji doklady z SR, ktere muzou prijit prave jenom na zaklade toho DP. tak to poslu pak najednou.

Offline continuity
42350 příspěvků moje polička 15. března 2017 20:32
Reakce na dost_bot:

no takto, vymazlit profil na LinkedInu, odpovidat headhunterum a reagovat na zajimave inzeraty. nevim, co jste za obor, lze jeste zkusit agenturu, ale uplne dobre zkusenosti s nima nemam. headhunteri se ozvyvaji porad, ale taky z nich nic kloudneho za tri mesice nevypadlo, to jsou uz lepsi primo recruiteri z firem. 

na hledani mista je idealni doba, drzim palce.

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 15. března 2017 21:32
Reakce na Lilly_Ku:

neee, o danovem priznani nemluvit!!!  

Je fakt, že oproti Německému je to české ve většině případů docela easy my k daňaři v Německu nesli tlustou složku dokumentů co by třeba mohly být potřeba a to ještě nejsou všechny (například mé potvrzení příjmů z ČR přestože to se v De nedaní....). Je fakt, že manželovi z toho jde hlava kolem, daníme v obou zemích a je to docela maso, příští rok už to snad bude pohodička

Offline viktorka_od splavu
49114 příspěvků moje polička 15. března 2017 21:50
Reakce na continuity:

huh já musím začít nejdřív komplet účetnictví (naštěstí miniaturní), bude to totiž DPPO ne DPFO:-/ osoby co žádné daně neplatí ale účto vést musí a přiznání samozřejmě podat taky. no, pod tlakem se pracuje nejlépe;-)

Offline quebrada
363 příspěvků moje polička 15. března 2017 23:41

Tak já se přiznám, že mám přiznání hotové - zatím tedy připravené na stole. A to jen proto, že jsem začala koncem února panikařit, po nocích hledat zapadlé výpisy z účtu a tak. Jsem totiž totální chaot a byla jsem přesvědčená, že ho musím odevzdat už do konce února. Nějak jsem si to spletla s přihláškami na střední školu - ty pak musela nést dceři na poštu na poslední chvíli babička, když nás přepadla nějaká viróza. Tak hlavně, že to dobře dopadlo. Ale nemusela by z toho být pokaždé taková bojovka!

Offline dzizisketa
8865 příspěvků moje polička 16. března 2017 11:34

Od doby, co jsem před dvěma měsíci ovládla "červené tlačítko" ovladače, pro mne televize získala zcela nový rozměr

Online Garfie
28261 příspěvků moje polička 16. března 2017 11:41
Reakce na continuity:

Uff, já byla zvyklá na to naběhnout těsně před odevzdáním  Ale já daním paušálem, podle autorského zákona, takže relativně pohodka (když nepočítám fóbii z  vyplňování jakýchkoli formulářů). 

Jen teď, když k tomu připočítávám ještě příjmy z podnájmů, tak už je to komplikované a musím začít trochu dřív. :-/ 

O víkendu, slibuju! 

Offline Lilly_Ku
4495 příspěvků moje polička 16. března 2017 12:03
Reakce na A666:

mno ja tu jsem zamestnanec a osvc zaroven. ze si tu sama zvladnu podat DP povazuju za dukaz sve dokonale integrace hahaha.

pristi rok ale uz budu resit i dan z obratu a to si tutove vezmu ucetni.

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 16. března 2017 21:07
Reakce na Lilly_Ku:

mno ja tu jsem zamestnanec a osvc zaroven. ze si tu sama zvladnu podat DP povazuju za dukaz sve dokonale integrace hahaha.

pristi rok ale uz budu resit i dan z obratu a to si tutove vezmu ucetni.

Jste dobrá

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 16. března 2017 22:17

byla jsem na střelnici a trefila jsem terč  dokonce nikdo neumřel mou vinou!

Offline Kokoska
34413 příspěvků moje polička 16. března 2017 23:53
Reakce na Jiná Realita:

To jste dobrá. Když jsem naposled měla v ruce malorážku na nějakém branném cvičení, bylo to stylem "řekni kam střílíš, my ti tam ten terč přenesem" 

Offline pecka
6164 příspěvků moje polička 17. března 2017 06:30

Priznávam,že už dva dni za sebou som kráčala do práce za touto slečnou.Zozadu vyzerala,že sa nestihla obliecť.Ale až 2 dni?  (je mi jasné,že má nejaké pidi kraťasy či sukňu alá širší opasok ) Nevedno,v ktorej firme majú taký zaujímavý dresscode 

Offline Janulik03
20013 příspěvků moje polička 17. března 2017 06:43
Reakce na pecka:

V našej firme sa výrobní prezliekajú do pracovného. Ked som stretla niekoho novšieho potom v civile, tak som nepoznala, niektorí vyzerajú veľmi šik a niektorí ako bezdomovci. To pracovné oblečenie ich priradí k firme a civil je indivindy. Ale nohy má dobré, potvora. 

Offline evik77
758 příspěvků moje polička 17. března 2017 07:35
Reakce na Kokoska:

To jste dobrá. Když jsem naposled měla v ruce malorážku na nějakém branném cvičení, bylo to stylem "řekni kam střílíš, my ti tam ten terč přenesem" 

To je dobrý....   

Offline slniecko admin
19470 příspěvků moje polička 17. března 2017 13:31
Reakce na Kokoska:

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 17. března 2017 13:53
Reakce na pecka:

mně to přijde docela dobrý, tyjo, třeba má kraťasy? S těma asi jedinejma se to dá vysvětlit. A i když se mi kraťasy na ženskejch nelíběj, zvlášť v zimě, tak tohle možná by docela šlo?

Offline pecka
6164 příspěvků moje polička 17. března 2017 20:58
Reakce na Janulik03:

Slečna vo vyrobni isto nerobi.Sli sme spolu do komlexu budov,kde su len kancelarie.Nohy ma dobre,to je pravda 

Offline pecka
6164 příspěvků moje polička 17. března 2017 21:13
Reakce na Potrefenáhusa:

Isto nieco mala.Len bolo vtipne ist za nou a sledovat ludi,ako sa otacaju.Ono na tej fotke to nie je az tak vidno,no ten kozusok koncil tesne pod zadkom.Mne sa ta moda-vonku je zima,no dam si kratasy a k tomu pancuchy-nepaci.Kratasy v lete ok,ale nosit ich silou-mocou v zime?Ale tak kazdemu sa paci nieco ine