Já znám taky víceméně jenom Linkedln a Jobs. A jobs mi připadá fajn, když jsem teď hledala práci, tak hlavně tam. Chodily mi od nich i maily s nabídkama, kde jsem si předtím zadala, jaký chci obor, město a tak. Teď mi přijde, že je fajn doba na hledání práce :)
Přiznání
taky neznam nic dalsiho
pak se da jeste poslat zivotopis primo do firmy, ktera se vam libi
viktorka_od splavu tak sup sup, ja uz mam poslano (i s blbou prilohou). jeste mne ceka druhe kolo, protoze potrebuji doklady z SR, ktere muzou prijit prave jenom na zaklade toho DP. tak to poslu pak najednou.
no takto, vymazlit profil na LinkedInu, odpovidat headhunterum a reagovat na zajimave inzeraty. nevim, co jste za obor, lze jeste zkusit agenturu, ale uplne dobre zkusenosti s nima nemam. headhunteri se ozvyvaji porad, ale taky z nich nic kloudneho za tri mesice nevypadlo, to jsou uz lepsi primo recruiteri z firem.
na hledani mista je idealni doba, drzim palce.
neee, o danovem priznani nemluvit!!!
![]()
Je fakt, že oproti Německému je to české ve většině případů docela easy
my k daňaři v Německu nesli tlustou složku dokumentů co by třeba mohly být potřeba a to ještě nejsou všechny (například mé potvrzení příjmů z ČR přestože to se v De nedaní....). Je fakt, že manželovi z toho jde hlava kolem, daníme v obou zemích a je to docela maso, příští rok už to snad bude pohodička ![]()
huh já musím začít nejdřív komplet účetnictví (naštěstí miniaturní), bude to totiž DPPO ne DPFO:-/ osoby co žádné daně neplatí ale účto vést musí a přiznání samozřejmě podat taky. no, pod tlakem se pracuje nejlépe;-)
Tak já se přiznám, že mám přiznání hotové - zatím tedy připravené na stole. A to jen proto, že jsem začala koncem února panikařit, po nocích hledat zapadlé výpisy z účtu a tak. Jsem totiž totální chaot a byla jsem přesvědčená, že ho musím odevzdat už do konce února. Nějak jsem si to spletla s přihláškami na střední školu - ty pak musela nést dceři na poštu na poslední chvíli babička, když nás přepadla nějaká viróza. Tak hlavně, že to dobře dopadlo. Ale nemusela by z toho být pokaždé taková bojovka!
Od doby, co jsem před dvěma měsíci ovládla "červené tlačítko" ovladače, pro mne televize získala zcela nový rozměr ![]()
Uff, já byla zvyklá na to naběhnout těsně před odevzdáním
Ale já daním paušálem, podle autorského zákona, takže relativně pohodka (když nepočítám fóbii z vyplňování jakýchkoli formulářů).
Jen teď, když k tomu připočítávám ještě příjmy z podnájmů, tak už je to komplikované a musím začít trochu dřív. :-/
O víkendu, slibuju!
mno ja tu jsem zamestnanec a osvc zaroven. ze si tu sama zvladnu podat DP povazuju za dukaz sve dokonale integrace hahaha.
pristi rok ale uz budu resit i dan z obratu a to si tutove vezmu ucetni.
mno ja tu jsem zamestnanec a osvc zaroven. ze si tu sama zvladnu podat DP povazuju za dukaz sve dokonale integrace hahaha.
pristi rok ale uz budu resit i dan z obratu a to si tutove vezmu ucetni.
Jste dobrá ![]()
byla jsem na střelnici a trefila jsem terč
dokonce nikdo neumřel mou vinou!
To jste dobrá. Když jsem naposled měla v ruce malorážku na nějakém branném cvičení, bylo to stylem "řekni kam střílíš, my ti tam ten terč přenesem" ![]()
Priznávam,že už dva dni za sebou som kráčala do práce za touto slečnou.Zozadu vyzerala,že sa nestihla obliecť.Ale až 2 dni?
(je mi jasné,že má nejaké pidi kraťasy či sukňu alá širší opasok
) Nevedno,v ktorej firme majú taký zaujímavý dresscode ![]()

V našej firme sa výrobní prezliekajú do pracovného. Ked som stretla niekoho novšieho potom v civile, tak som nepoznala, niektorí vyzerajú veľmi šik a niektorí ako bezdomovci. To pracovné oblečenie ich priradí k firme a civil je indivindy. Ale nohy má dobré, potvora.
To jste dobrá. Když jsem naposled měla v ruce malorážku na nějakém branném cvičení, bylo to stylem "řekni kam střílíš, my ti tam ten terč přenesem" ![]()
To je dobrý....
![]()
mně to přijde docela dobrý, tyjo, třeba má kraťasy? S těma asi jedinejma se to dá vysvětlit. A i když se mi kraťasy na ženskejch nelíběj, zvlášť v zimě, tak tohle možná by docela šlo?
Slečna vo vyrobni isto nerobi.Sli sme spolu do komlexu budov,kde su len kancelarie.Nohy ma dobre,to je pravda ![]()
Isto nieco mala.Len bolo vtipne ist za nou a sledovat ludi,ako sa otacaju.Ono na tej fotke to nie je az tak vidno,no ten kozusok koncil tesne pod zadkom.Mne sa ta moda-vonku je zima,no dam si kratasy a k tomu pancuchy-nepaci.Kratasy v lete ok,ale nosit ich silou-mocou v zime?Ale tak kazdemu sa paci nieco ine ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje